Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

10G Verbreij 1.1

408 views

Published on

:D

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

10G Verbreij 1.1

 1. 1. 10G. Verbreij Zal het lukken ? Hoofdstuk 1.1 Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen.
 2. 2. Zachtjes ademt ze de frisse lucht in. Dat is wel wat anders dan de altijd drukke stad. Dit is Leslie Verbreij, ze is net van de universiteit en heeft een kenniswens, ze wil een gekke geleerde worden.
 3. 3. ^^
 4. 4. Het eerste wat Leslie doet is het huisje inlopen. En eigenlijk vindt ze het wel meevallen. Ze heeft in ieder geval alles om te overleven en daar is ze blij mee. Ze heeft genoeg verhalen gehoord over mensen die niet eens een bed hadden en op de grond moesten slapen.
 5. 5. Binnen kijkt ze eerst even in de krant of er nog een baan instaat in de wetenschap, jammer genoeg niet. Daarom neemt ze maar de baan als aerobics instructeur.
 6. 6. Als ze weer naar buiten loopt staat daar al een welkoms comité. Ze stapt meteen op de jongen die zich voorstelt als Wilbert Jekker af.
 7. 7. Maar als hij aan de bloemen in haar tuin gaat ruiken vindt ze hem al snel een creep…
 8. 8. Al snel loopt ze weer naar binnen om ehhh, nou ja dat zie je wel.
 9. 9. Na wat te hebben gegeten duikt ze haar bed weer in.
 10. 10. En zo verstrijken de dagen. Eten, kijken voor werk in de wetenschap, douchen, werken, slapen. Ze doet weinig interessants.
 11. 11. En natuurlijk zijn daar ook de rekeningen. Eigenlijk leeft ze maar een saai leventje.
 12. 12. Totdat ze op een dag weer van haar werk afkomt en daar een man loopt die ze nog nooit eerder heeft zien langs lopen.
 13. 13. “ Wacht!” Roept ze snel. “Ik ben Leslie, ik vroeg me af wie jij bent? Ik heb je nog nooit gezien…” Zegt ze. “Ik ben Cristiaan Barrel, ik woon in een dorp dat hier in de buurt ligt. Ik had gehoord dat hier eindelijk iemand was gaan wonen. Ben jij dat?”
 14. 14. “ Ja dat ben ik. Ik heb hier een stuk land gekocht en een huisje laten bouwen.” Leslie voelt zich van binnen warm worden. Ze voelt zich op haar gemak bij Cristiaan.
 15. 15. Nog een tijdje praatte ze over koetjes en kalfjes. Totdat Cristiaan haar opeens vastpakt en begint te dansen. “Ik dacht jij bent een danslerares, dan zal je wel goed kunnen dansen.” Zegt hij verlegen. “Maar ik moet nu gaan … Je hebt mijn nummer, toch?” En hij loopt snel weg.
 16. 16. Na dit gesprek is Leslie superblij, ze pakt ook zonder aarzelen de telefoon op als deze overgaat. Al snel krijgt ze daar spijt van. “Hallo met Leslie Verbreij!” Zegt ze vrolijk in de telefoon. “…” Leslie’s gezicht betrekt. “Hoe bedoel je dat ik spijt krijg?” Zegt ze zachtjes.
 17. 17. “ ...” “Dat durf je niet! Dat kan je niet maken!” Roept ze boos. “…” “Rot toch op! Laat mij en Cristiaan gewoon met rust!” Boos gooit Leslie de telefoon op de grond. Ze hoort nog wat gepraat door de hoorn. Snel pakt ze de telefoon weer op en hangt op.
 18. 18. Na het gesprek met Wilbert stapt Leslie onder de douche. Ze moet even nadenken over alles wat Wilbert gezegd heeft. Wat nou als hij het echt meent ? Wat als hij haar echt iets aan gaat doen, of nog erger, als hij Cristiaan wat aandoet ? Ze weet het allemaal even niet meer.
 19. 19. Na te hebben gedoucht besluit ze wat te eten en daarna meteen haar bed in te duiken. Ze heeft geen zin in haar eigen gedachten.
 20. 20. Midden in de nacht komt er ook nog eens stiekem een inbreker aansluipen die een spiegel een stoel en de douche meeneemt. Natuurlijk merkt Leslie er niks van maar de volgende ochtend schrikt ze zich dood!
 21. 21. Ze koopt meteen de spullen die gestolen zijn opnieuw en besluit rustig te kijken of er nog een baan in de wetenschap is. Maar weer is deze er niet.
 22. 22. Het wordt Leslie gewoon even allemaal te veel, van het vrolijke meisje van een paar dagen geleden is niets meer over. Tranen rollen over haar wangen. “Waarom altijd ik, eerst word ik verliefd op een jongen die niets in mij ziet, dan weer gaat Wilbert mij bedreigen en nu ook nog die vreselijke inbreker.
 23. 23. Als ze weer gekalmeerd is en is aangekleed besluit ze een boek te pakken uit de boekenkast. Als echte kennissim vergeet ze even al haar zorgen en wordt ze helemaal in het verhaal ( Schoonmaken; Hoe houd je een stoffer vast ) getrokken.
 24. 24. Maar als een harde claxon klinkt wordt ze weer de werkelijkheid ingezogen. De werkelijkheid waarin ze niet kan kijken naar het schoonmaakmeisje. Ze moet het allemaal zelf opknappen.
 25. 25. Met een harde klap gooit Leslie het portier open. Waarom moeten ze zich allemaal met haar bemoeien ? Haar collega’s hadden wel 10 keer gevraagd of er wat aan hand was. Elke keer had ze net gedaan of ze het niet hoorde.
 26. 26. Het enige wat haar nog een beetje vrolijk maakt is de promotie die ze heeft gekregen.
 27. 27. Nog even leest ze wat maar al snel duikt ze haar bed in.
 28. 28. Midden in de nacht wordt Leslie uit haar slaap gehaald door een telefoontje. Chagrijnig neemt ze op. “Met Leslie , het is midden in de nacht! Waarom bel je !?” “…” “Ik dacht dat ik al gezegd had dat ik je niet meer wil spreken!” “…” “Het kan me niet schelen of je iets belangrijks hebt te vertellen!” Boos drukt ze op het rode knopje. Hoe durft Wilbert nog te bellen ?
 29. 29. Omdat ze niks weet te doen besluit ze een spelletje te spelen. Maar eigenlijk zijn haar gedachten heel ergens anders.
 30. 30. Als ze zich voelt indutten besluit ze nog even te slapen.
 31. 31. Als ze weer wakker is staat de carpool er al.
 32. 32. “ Cristiaan? Wat doe jij nou hier ?!” Vraagt Leslie als ze opeens Cristiaan ziet staan als ze terug van haar werk komt.
 33. 33. “ Ik wou me even verontschuldigen voor mijn rare gedrag…Het komt gewoon omdat ik…” Even lijkt Cristiaan te twijfelen maar toch gaat hij door. “Ik ben verliefd op je. “ Cristiaan kijkt beschaamd naar de grond. “Ik, ik ook op jou!” Roept Leslie dan.
 34. 34. En zo staan ze tot laat in de nacht van elkaar te genieten. Allebei met hun eigen zorgen, zorgen die verdacht veel op elkaar lijken.
 35. 35. Totdat ze, tot hun spijt, afscheid moeten nemen. “Ik hou van je Cristiaan…” Fluistert Leslie zachtjes in Cristiaans oor. Cristiaan reageert hier niet op en geeft Leslie snel een kus, dit maakt Leslie’s twijfels alleen maar groter. Ook al houd ze van Cristiaan diep in haar hart schreeuwt iemand dat er iets mis is. Wat is er met Cristiaan dat hij zo in gedachten zit ?
 36. 36. Onder de douche maakt ze even al haar gedachten leeg. Ze moet eerst even ontspannen en zich richten op dingen die belangrijker zijn dan haar zorgen. Ze zal toch echt wat geld in het laatje moeten krijgen als ze ooit met Cristiaan zou willen samenwonen. Ze kan hem niet zomaar in zo’n krot laten wonen.
 37. 37. Omdat het al erg laat is en ze de volgende dag moet werken besluit ze maar naar bed te gaan. Verder is er toch niets te doen.
 38. 38. Als ze weer wakker wordt is het nog steeds donker. Ze besluit even de advertenties voor werk weer te checken maar er is weer niets bij in de wetenschap.
 39. 39. Omdat ze nog wat punten nodig heeft voor de volgende promotie besluit ze nog wat te sporten. Maar al snel begint haar maag te rommelen.
 40. 40. Ze besluit een lekker eitje voor haarzelf te maken. Dat heeft ze wel verdient vindt ze.
 41. 41. Na het eitje wil ze Cristiaan bellen, totdat ze zich bedenkt.
 42. 42. Al snel komt de carpool aan rijden en trekt ze haar werkkleren aan. Haar collega durft niks meer te zeggen na Leslie’s uitbarsting van eerder dus besluit Leslie ook maar niets te zeggen.
 43. 43. Als Leslie terugkomt van haar werk stapt ze meteen haar bed in, ze is doodmoe. Dansen is niet het rustigste werk om te doen.
 44. 44. “ Alsjeblieft laat er iets zijn.” Zegt Leslie tegen zichzelf, ze is net wakker en is weer aan haar dagelijkse ritueel begonnen, zoeken naar een baan in de wetenschap. Maar weer is er niks te vinden… Ik heb echt het idee dat die baan is verdwenen uit mijn spel ? XD
 45. 45. Leslie besluit maar even wat te eten te maken, ze is niet heel hongerig maar ze doet het toch maar.
 46. 46. Na wat te hebben gegeten begint ze zich te vervelen. Ze hoeft niet te werken en er is niemand om mee te praten. Zonder er bij na te denken belt ze Cristiaan, jammer genoeg krijgt ze de voicemail.
 47. 47. Geïrriteerd kijkt ze naar buiten, daar vallen de sneeuwvlokjes achter elkaar. Opeens krijgt ze een “Geniaal” idee, ze gaat een sneeuwpop maken!
 48. 48. Ze lijkt wel een kind, zoveel plezier heeft ze erin. Maar Leslie kan het niet schelen, wat moet ze anders doen?
 49. 49. En na een tijdje is dan de sneeuwpop klaar. Leslie kijkt naar haar creatie. Nu heeft ze in ieder geval gezelschap.
 50. 50. Als Leslie bijna tegen de sneeuwpop lijkt te gaan praten komt er een vrouw aanlopen. “Hallo! Ik ben Larissa, en wie ben jij?” Zegt ze vrolijk. “Ik ben Leslie, leuk je te ontmoeten.”
 51. 51. De dames blijken elkaar wel aardig te vinden, als het al lang donker is nemen ze afscheid. “We bellen nog wel hé ?” Vraagt Larissa nog snel. “Wat denk je zelf? Natuurlijk bel ik je!” Roept Leslie Larissa na.
 52. 52. Binnen neemt Leslie nog even een lekkere warme douche. De warme stalen vallen op haar lichaam. Haar gedachten zitten nog bij die middag, Larissa zal zeker een goede vriendin worden, het voelt voor Leslie alsof ze elkaar al jaren kennen.
 53. 53. Na te hebben gedoucht leest Leslie nog even een stukje in een boek. Maar al snel legt ze het weg.
 54. 54. En kruipt haar bed in.
 55. 55. Leslie wordt de volgende dag gewekt door zonnestralen op haar gezicht. Vrolijk stapt ze haar bed uit. Ze wil iets aan Cristiaan vragen, maar eerst moet ze weten waarom hij zo geheimzinnig doet en hij haar nog geen enkele keer heeft geprobeerd te bellen.
 56. 56. Natuurlijk checkt ze eerst de banen weer. Maar helaas, weer is geen wetenschap werk… Waarom ? Waarom ? XO
 57. 57. Ze besluit Larissa te bellen omdat Cristiaan niet thuis is.
 58. 58. Nadat ze met Larissa heeft gekletst besluit Leslie nog wat schoon te maken.
 59. 59. Ze blijft schoonmaken tot ze de bekende toeter hoort, snel loopt ze naar buiten. Rustig stapt Leslie in en begint meteen een gesprek met de verbaasde carpoolrijdster.
 60. 60. En tot haar grote verbazing krijgt ze ook nog een promotie.
 61. 61. Leslie stapt meteen haar bed in, morgen moet ze om 8 uur beginnen door de promotie.
 62. 62. De volgende ochtend wil ze een lekker ontbijtje maken, maar dat mislukt en als ze een kommetje havermoutpap wil pakken komt de carpool al aanrijden.
 63. 63. Gelukkig krijgt ze op haar werk wat te eten en als ze thuiskomt besluit ze maar meteen de advertenties weer te bekijken. Weer niks.
 64. 64. En omdat ze verder toch niks kan doen pakt ze een boek en gaat lezen.
 65. 65. En uiteindelijk kruipt ze haar bed in.
 66. 66. De volgende ochtend besluit ze een kommetje havermoutpap te eten. Dat is net iets veiliger dan een eitje.
 67. 67. En dan besluit ze haar plan uit te gaan voeren. “Hee, Cristiaan. Ik wou wat vragen.” Begint ze. “…” “Nee dat kan niet via de telefoon, zou je naar mij toe willen komen?” “…” “Bedankt, ik hou ook van jouw.” Als Leslie de telefoon weer neerlegt gloeit ze helemaal, eindelijk zal ze het hem kunnen vragen, eindelijk!
 68. 68. Al snel is Cristiaan er en knuffelen ze elkaar. “Zullen we naar binnen gaan?” Vraagt Leslie. “Ja dat is goed.” Lacht Cristiaan.
 69. 69. “ Kijk Cristiaan, ik wou je wat vragen. Maar eerst wil ik weten waarom je zo raar deed de laatste tijd.” Leslie heeft moeite om een lach op haar gezicht te houden, het liefst zou ze Cristiaan zoenen en hem nooit meer laten weggaan. “Gaat het daarover? Dat is niet zo moeilijk. Ik dacht dat ik mezelf voor paal had gezet, ik dacht dat je me niet meer wilde!” “Natuurlijk wel! Ik wil je liever dan wat dan ook! Ik wil je niet kwijt, blijf toch hier!”
 70. 70. “ B…bedoel je dat je wil dat ik bij jouw kom wonen? Wil je dat echt?” Stamelt Cristiaan. “Ja…” Zegt Leslie verward. “Ja natuurlijk!” Leslie drukt haar lippen op Cristiaans mond, nu heeft ze gevraagd wat ze wilde, nu is ze gelukkig wat er ook gebeurd!
 71. 71. Met het geld wat Cristiaan meebracht en wat Leslie had gespaard konden ze samen een huis bouwen naar hun wensen, met genoeg plek voor kinderen in de toekomst.
 72. 72. “ Cristiaan, ik ben zo blij! Eindelijk een plekje voor ons twee. Het huis is gewoon perfect.” Zegt Leslie als ze samen op de gloednieuwe bank zitten. “Het is ook perfect, net zoals jij.” Fluistert Cristiaan zachtjes in Leslie’s oor. Hij is superblij dat hij eindelijk samen met Leslie is, toen zij hem belde had hij dit totaal niet verwacht.
 73. 73. “ Je zegt maar wat, zo mooi ben ik niet hoor.” Zegt Leslie. “O jawel! En dat kan ik wel bewijzen.” Zachtjes kust hij Leslie op haar lippen.
 74. 74. En uiteindelijk wordt het nieuwe bed ook ingewijd. Natuurlijk wel traditioneel.
 75. 75. Na dit avontuurtje besluit Cristiaan wat eten te maken voor hem en Leslie.
 76. 76. Als de telefoon gaat loopt Leslie er snel naartoe en neemt op. “Hallo, met huize Verbreij. U spreekt met Leslie.” “…” “Oké dan is het goed Wilbert, bedankt voor de gelukswensen.” “…” “Ja doei.” Leslie is opgelucht, daar heeft ze geen last meer van, maar toch vindt ze het raar. Waarom zou Wilbert het opeens niet meer erg vinden ?
 77. 77. Leslie besluit er niet teveel over na te denken en besluit een lekker warm bad te nemen. Een van de dingen die ze de laatste tijd echt heeft gemist.
 78. 78. Terwijl Leslie in bad zit besluit Cristiaan te zoeken naar een baan in de sector die hij graag wilt; Criminaliteit. Niet het normaalste baantje maar hij vindt meteen een baan en hij mag meteen beginnen bij niveau 2.
 79. 79. Als Leslie klaar is met badderen besluit ze ook even te kijken voor haar droombaan, als ze in haar geschiedenis een pagina ziet om te solliciteren voor de criminaliteit schrikt ze zich dood. Waarom weet ze hier niks van?
 80. 80. Terwijl Cristiaan aan het schilderen is besluit Leslie een boek erbij te pakken. Ze wacht wel tot Cristiaan het zelf vertelt.
 81. 81. Al snel komt Cristiaan inderdaad vertellen over zijn nieuwe baan. “ Het is mijn levenswens, ik wil die graag bereiken!” Zegt Cristiaan. Leslie lacht, ze snapt dat hij zijn levenswens wil bereiken maar waarom besprak hij het niet eerst even?
 82. 82. Opeens staat Leslie op en geeft Cristiaan een zoen. “Volgende keer het eerst bespreken, oké?” Fluistert ze in zijn oor.
 83. 83. Leslie besluit weer verder te gaan met lezen in haar boek, ze houdt immers van lezen. Cristiaan, daarin tegen, besluit nog even zijn bedje in te kruipen.
 84. 84. Als je iets leuks doet vliegt de tijd voorbij, zo ook met Leslie die al snel naar haar werk moet.
 85. 85. Als Cristiaan weer wakker wordt is Leslie al lang aan het werk. Omdat Cristiaan geen zin heeft om moeilijk te doen besluit hij wat koekjes te eten bij de televisie.
 86. 86. Als hij de koekjes op heeft besluit hij verder te schilderen, maar het lijkt niet echt ergens op.
 87. 87. Als Leslie weer terug van haar werk komt duikt ze meteen haar bed in, ze is doodop.
 88. 88. Al snel moet Cristiaan ook naar zijn werk, zijn eerste dag in de criminaliteit. Hij hoopt dat er niks misgaat.
 89. 89. Op zijn werk komt Cristiaan voor een moeilijke keuze te staan maar gelukkig kiest hij goed.
 90. 90. Als Leslie wakker wordt is Cristiaan er nog niet, ze besluit maar een lekker ontspannend bad te nemen.
 91. 91. Blij komt Cristiaan wat later weer thuis, hij heeft geen promotie maar zijn baas zei dat hij heel goed op weg was.
 92. 92. Samen gaan Leslie en Cristiaan op de bank zitten. “Ons leven is bijna perfect hier, maar er mist iets.” Zegt Leslie zachtjes. “Ik denk dat ik wel weet wat je bedoeld.” Zegt Cristiaan met een twinkeling in zijn ogen. “Ja je begrijpt wat ik bedoel.” Lacht Leslie, ze staat op en loopt naar hun slaapkamer. Cristiaan loopt haar achterna.
 93. 93. En zo volgt een liefdesspel tussen Leslie en Cristiaan, dat tot laat in de nacht doorgaat.
 94. 94. De volgende ochtend besluit Leslie een ontbijtje te maken voor Cristaan. Ze zou graag samen eten maar dat kan niet omdat ze zo vroeg op haar werk moet zijn.
 95. 95. Als Cristiaan naar de keuken loopt om wat te eten voor zichzelf te maken ziet hij het eten staan wat Leslie heeft gemaakt. Met een glimlach op zijn gezicht pakt hij het bord en eet het eitje.
 96. 96. Hij besluit wat klusjes te doen en de rekeningen te betalen in de brievenbus.
 97. 97. Als hij klaar is met de klusjes besluit hij nog wat te schilderen. Wanneer zijn schilderij klaar is gooit hij deze maar snel weg, want een meesterwerk is het totaal niet.
 98. 98. Cristiaan besluit nog een tweede schilderij te maken. Hij hoopt dat deze wat beter wordt.
 99. 99. Als hij de toeter van zijn carpool hoort loopt hij snel naar buiten en stapt de auto in.
 100. 100. Leslie komt niet veel later thuis. Ze moest wat overwerken omdat een van haar collega’s ziek was.
 101. 101. En eerlijk gezegd heeft ze zelf het gevoel alsof ze ook ziek gaat worden. Ze is vandaag al de hele dag misselijk en onwijs moe. Ergens in haar achterhoofd zegt een stemmetje dat ze misschien zwanger is, maar zelf gelooft ze het niet helemaal. Dan zou het wel snel raak zijn geweest!
 102. 102. Als ze weer wakker is besluit ze een lekkere salade te maken.
 103. 103. Deze eet ze snel op, ze vraagt zich af of Cristiaan misschien snel een promotie krijgt zodat hun werktijden ongeveer tegelijk vallen ze voelt zich nu af en toe zo eenzaam.
 104. 104. Als Leslie de badkamer wil uitlopen na een bad voelt ze zich opeens erg misselijk, het duurt niet lang dus besluit ze er niet veel aandacht aan te besteden.
 105. 105. Op dat moment komt Cristiaan net van zijn werk af. Hij hoopt dat hij snel hogerop komt want deze werktijden vindt hij niks.
 106. 106. Binnen besluit Leslie, nadat ze de computer heeft gerepareerd, weer naar een baan in de wetenschap te zoeken.
 107. 107. En ja hoor! Eindelijk heeft ze de baan gevonden waar ze al zolang naar zoekt. Natuurlijk neemt ze deze kans met open armen aan.
 108. 108. Superblij loopt Leslie naar de badkamer waar Cristiaan net uit bad komt. “Je raad nooit wat er net is gebeurd! Ik heb eindelijk een baan in de wetenschap gevonden!” Roept ze blij. “Super schat! Nu hebben we allebei onze droombaan.”
 109. 109. Cristiaan besluit meteen naar bed te gaan na dit gesprek.
 110. 110. Leslie besluit nog een beetje verder te lezen in haar boek.
 111. 111. Maar al snel kruipt ze ook in bed.
 112. 112. De volgende dag wordt Leslie wakker door een schopje in haar buik. “Ik ben dus toch zwanger!” Roept ze blij.
 113. 113. Dat ze zwanger is betekend niet dat ze niet meer hoeft te eten, integendeel ze heeft juist heel veel honger!
 114. 114. Na een lekker ontbijt besluit ze even in bad te gaan. Ze kijkt blij naar haar buik, daar in haar buik zit het laatste stukje om haar leven perfect te maken.
 115. 115. Leslie kijkt nog eens in de spiegel, ze wil haar haren toch wat anders doen. Ze pakt een klipje, een borstel en een schaar en gaat aan de slag.
 116. 116. Tevreden kijkt ze naar het resultaat, ze lijkt opeens een heel ander persoon. Volwassener, klaar om de wereld te laten zien wie ze is.
 117. 117. Leslie gaat op de bank zitten en al snel komt Cristiaan erbij zitten. “Je… Je bent zwanger!” Roept hij verrast. “Ja inderdaad.” Zegt Leslie vrolijk.
 118. 118. Cristiaan trekt Leslie op zijn schoot. “Mijn leven was al super met jouw erbij maar met een kindje erbij zal het nog beter zijn.” Zegt hij zwoel.
 119. 119. Cristiaan en Leslie besluiten even allebei hun eigen ding te doen. Cristiaan gaat schilderen en Leslie leest een boek.
 120. 120. Op een gegeven moment besluit Leslie maar weer even in bed te kruipen, zo’n zwangerschap put je echt uit.
 121. 121. Cristiaan heeft besloten om alvast te beginnen met een schilderij voor in de kinderkamer.
 122. 122. Maar als hij de toeter van de carpool hoort legt hij snel zijn schildersspullen weg. Hij wil wel op tijd op zijn werk zijn.
 123. 123. Wanneer Leslie weer wakker is neemt ze meteen een bad. Ze geniet van het warme water.
 124. 124. Wanneer ze zich weer schoon voelt besluit ze naar de televisie te gaan kijken. Ze kijkt naar een heel interessant kookprogramma.
 125. 125. Cristiaan komt erg blij van zijn werk af. Hij heeft promotie gemaakt en werkt nu niet meer s’nachts.
 126. 126. Als Cristiaan naar binnen loopt zit Leslie op de bank. Als ze Cristiaan hoort staat ze meteen op. “Cristiaan, ik moet je iets vragen.” Zegt ze, dan knielt ze neer. “Cristiaan, vanaf de eerste keer dat ik je zag hield ik van je. Ik wil je nooit meer kwijt. Wil je met me trouwen Cristiaan Barrel en Cristiaan Verbreij worden?” “Ja natuurlijk!” Roept Cristiaan dan.
 127. 127. Alhoewel de bedoeling was om te verloven besluiten de twee ook meteen te trouwen. Eindelijk was het plaatje helemaal compleet. Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen.
 128. 128. Ik hoop dat jullie hebben genoten van deze eerste update en dat jullie deze 10G. blijven volgen! Heb je tips of opmerkingen wil ik deze graag horen. xx Isabella aka. IsaaGALUPY

×