10G 1.3

383 views

Published on

:D

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
383
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
17
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

10G 1.3

 1. 1. 10G. Verbreij Zal het lukken ? Hoofdstuk 1.3
 2. 2. “ De lama’s worden aangevallen! Kijk uit lama’s!” Roept een man in een lama-pak op de televisie. Geconcentreerd kijkt Cristiaan naar een programma op TV dat net is begonnen. Het is 3 uur s’ nachts en hij is als enige wakker, denkt hij.
 3. 3. Maar als net het spannendste gedeelte van het programma begint laat Jamie even weten dat zij er ook nog is. Zuchtend zet Cristiaan het geluid van de televisie uit en loopt naar het kamertje van Jamie toe. Daar ruikt hij meteen wat er aan de hand is.
 4. 4. Als Jamie’s luier is verschoond legt Cristiaan haar in het extra wiegje dat in de woonkamer staat, dan kan Cristiaan rustig wat eten terwijl hij ook op Jamie kan letten. Jamie is een echt prinsesje <3 Op haar roze troontje 
 5. 5. Cristiaan loopt naar de koelkast en haalt er wat ingrediënten uit. Haastig begint hij met het snijden van de tomaten. Koken is niet een van zijn favorieten bezigheden, net zoals luiers verschonen, vreselijk vindt hij dat. Hij heeft ook al voor zichzelf besloten dat het eerste wat Jamie gaat leren als peuter zindelijkheid wordt.
 6. 6. Zo zit hij even later zijn spaghetti te eten terwijl hij naar zijn dochtertje kijkt. Met grote ogen kijkt Jamie naar het knuffeltje in de hoek van haar wiegje. Dit laat Cristiaan glimlachen, en tevreden neemt hij een hap spaghetti. Ik ruik spaghetti beneden, lekker… Rustig maar, ik stop al met mijn commentaar! ^^
 7. 7. Terwijl Cristiaan verder eet komt Leslie uit de badkamer lopen. “Zo schat, was je diep in gedachten?” “Huh? Oh, sorry schat ik was inderdaad diep in gedachten.” Zegt Cristiaan een beetje verward. “En waarover dan wel?” Vraagt Leslie terwijl ze op de bank gaat zitten bij de TV, die nog steeds aanstaat. “Ik dacht over jou, Jamie, mezelf. Eigenlijk over alle mooie dingen in mijn leven.” Zegt Cristiaan zwoel. “Romanticus!” Lacht Leslie.
 8. 8. Wanneer Cristiaan zijn bord leeg is loopt hij naar de schildersezel. “Ik ga schilderen.” Zegt hij meer tegen zichzelf dan tegen Leslie. “En wat ga je schilderen?” Vraagt Leslie nieuwsgierig. “Dat is een geheimpje.” Antwoord Cristiaan geheimzinnig.
 9. 9. Na een tijdje televisie te hebben gekeken zet Leslie deze uit en loopt naar het gloednieuwe schaakbord, speciaal voor haar baan gekocht!
 10. 10. Na een tijdje begint Jamie te snikken, ze heeft een vieze luier. Nadat Leslie Jamie´s luier heeft weggegooid doet ze haar even in een ‘bad’.
 11. 11. Als Jamie helemaal schoon is brengt Leslie haar weer naar het extra woonkamer wiegje. Bijna meteen als haar hoofd het matras voelt valt Jamie in slaap.
 12. 12. Terwijl Leslie met Jamie bezig is besluit Cristiaan stiekem zijn schilderij in de slaapkamer te hangen. Het is een verassing voor Leslie.
 13. 13. “ Ik heb een verassing voor je.” Zegt Cristiaan als ze een tijdje later allebei een tosti eten. “Het is in de slaapkamer.” “Ik ben dol op verassingen, vooral als het verassingen zijn van jouw.” Lacht Leslie.
 14. 14. Precies op dat moment komt de carpool aanrijden. Teleurgesteld stapt Leslie in.
 15. 15. Cristiaan besluit een oude vriendin te bellen, hij heeft deze vriendin al erg lang niet gesproken terwijl ze vroeger erg hecht waren!
 16. 16. Na een lang gesprek waarin Cristiaan precies vertelt hoe hij bij Leslie is komen wonen besluit hij even het bed in te duiken, kinderen zijn gewoon ook zo vermoeiend! Sorry even melig XD
 17. 17. Laat in de avond komt Leslie weer thuis, ze heeft een promotie gemaakt en komt stukje bij beetje steeds dichter bij haar levenswens!
 18. 18. Leslie loopt meteen naar het schaakbord, ze wil graag nog een promotie maar daarvoor moet ze eerst even haar vaardigheden verbeteren.
 19. 19. Cristiaan besluit een nogal slaperige Jamie in bed te stoppen. “Welterusten lieverd, droom zacht.”
 20. 20. In de woonkamer speelt zich een heel ander scenario af, Leslie heeft een drankje meegekregen van haar werk dat ze op een mens wouden testen, het zou je moeten verjongen. En Leslie is nou net degene die wel wat jonger wilt om wat meer bij Cristiaan in de buurt te komen qua leeftijd.
 21. 21. Na een paar slokjes ‘Levenselixer’ gaat Leslie gewoon door met het ontbijt alsof er niks gebeurd is. Maar ze heeft natuurlijk wel weer de vloeistof verstopt.
 22. 22. Na een lekker ontbijt haalt Leslie Jamie uit haar wiegje. “Wordt mijn grote meid al weer bijna een peutertje? Ja Jamie, je wordt al weer groot!” Zegt Leslie enthousiast.
 23. 23. En dat Jamie een peuter wordt is zeker waar! Niet zo veel later staat Leslie al met Jamie bij de taart. “En heb je een wens? Oja, natuurlijk dat is een mooie wens.” Zegt Leslie tegen de kleine Jamie.
 24. 24. Leslie gooit Jamie in de lucht en… Ze heeft een mooie peuter in haar armen! Ja Jamie zag er meteen al cool uit, nietwaar? ^^
 25. 25. Leslie krijgt de eer om Jamie voor het eerst op het potje te zetten en even later ook in de wieg te leggen.
 26. 26. Maar lang slaap Jamie niet en al snel haalt Leslie haar weer uit het wiegje. “Ben je niet moe schat?” “Njee, njiet moep!”
 27. 27. Omdat de peuter wel erg veel honger heeft geeft haar vader haar een flesje breinmelk, ook een uitvinding van Leslie’s werk!
 28. 28. En het lijkt wel een beetje te helpen want hoe hopeloos het er ook uitziet Jamie leert veel sneller dan normaal.
 29. 29. En terwijl Cristiaan Jamie probeert uit te leggen waarom lopen handiger is dan kruipen loopt Leslie lachend naar haar carpool. “Die twee kunnen het wel goed vinden denk ik.” Zegt ze vrolijk tegen de chauffeuse terwijl ze naar het raam wijst.
 30. 30. Maar ook Cristiaan moet werken dus belt hij het kindermeisje. Die belooft hem goed op Jamie te passen.
 31. 31. Vol vertrouwen gaat Cristiaan dan ook naar zijn werk.
 32. 32. Maar als je goed oppassen zegt en dan bedoelt eerst het kind niet bij de xylofoon weg krijgen en daarna het kind in de woonkamerwieg leggen en daar de TV keihard aanzetten ben je toch wel raar. Want dat is wat deze vrouw doet.
 33. 33. Gelukkig lukt het haar uiteindelijk wel om Jamie in het wiegje te leggen maar zoals ik al zei, zet dan die TV wat zachter!
 34. 34. Gelukkig komt Leslie thuis en stuurt de vrouw weg, ze legt Jamie in het goede wiegje en zet de TV uit. Daarna stapt ze moe in bad.
 35. 36. Cristiaan stapt vrolijk met een promotie onder de nieuwe douche. Ook hij is moe en wil graag naar bed. Maar gelukkig is het wel een gelukkig moe gezin  .
 36. 37. See you next time! <ul><li>Tot volgende keer bij 10G Verbreij! </li></ul>

×