10 G Lang en gelukkig ? 1.3

508 views

Published on

YEAH

Published in: Career, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
508
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

10 G Lang en gelukkig ? 1.3

 1. 1. 10G. Bloesems Lang en Gelukkig? Hoofdstuk 1.3
 2. 2. Ik kan je een ding vertellen, Ammy droomt van een grote villa (A). Nee serieus! Ik meen het. Ze staat wel eens voor de deur van zo’n huis in de buurt en kijkt vol verlangen naar het slot… Ik zou haar zo met zo’n rijke luier laten trouwen als ik niet beter wist, want hé dan zou de legacy meteen verpest zijn…
 3. 3. Oké ahum. Serieus nu! De volgende ochtend was Ammy uitgehongerd, zo uitgehongerd dat ze niet eens meer wat fruit in het park kon halen en haar zakken waren leeg op wat zaadjes na… Dus moest ze wel, voordat ze in de vuilnisbak van een van haar buren dook zei ze tegen zichzelf: “Dat ik dit nog doe ook –zucht- , ik lijk wel een gek! * ” En ze dook erin =O * Ja Ammy heel toevallig was je al een gek, dat je niet eens getrouwde mannen versierd =O. Zo kom je nooit aan een “Wederhelft” =‘) Oké, Oké ! Ik doe al serieus…
 4. 4. Gelukkig had Ammy geluk, er lag een appel in de vuilnisbak. Hier en daar was de appel wat verrot maar als je honger hebt eet je alles!
 5. 5. Nu Ammy’s maag een beetje gevuld was kon ze naar haar werk, het was in de zakelijke tak. En je raad het al.. Op haar werk kreeg Ammy een welkoms-lunch. Heel aardig allemaal maar hadden ze dat niet kunnen melden ?  Terwijl ze aan het werk was kwam haar baas aan, “Goedemiddag Ammy, ik kan je feliciteren! Je mag in de carrière Politiek beginnen. Deze baan is eigenlijk een promotie als je in de politiek werkt maar we weten zeker dat jij dit aankan! Wil je in de Politiek beginnen?” Natuurlijk zei Ammy meteen ja! Het verdiende veel beter dan haar andere baantjes en ze kon misschien nog wat leren van het stemmen-tellen.
 6. 6. Na haar werk besloot ze maar weer naar het zwembad te gaan. Het was inmiddels een vaste bestemming voor haar. In het zwembad raakte ze aan de praat met Sunny Bakshi, maar er was niet echt een vriendschappelijke klik…
 7. 7. Ammy besloot nog even een beetje te praten maar een tijdje later besloot ze toch maar naar huis te gaan, ze was zo moe dat ze bijna omviel. “Ik zie je nog wel!” Riep Sunny, maar Ammy kon het niet zoveel schelen.
 8. 8. Eenmaal thuis viel ze zo haar bed in, ze was zo moe dat ze meteen in slaap viel… Toch flitste nog een gedachte in haar hoofd, hoe zou haar zoveelste baantje zijn?
 9. 9. De volgende ochtend had ze nog tijd over dus besloot ze tegen haar boompje te gaan praten, misschien zou deze dan sneller groeien? (Ik hartje boompje <33) Ze was super zenuwachtig voor haar eerste dag, en daarom had ze nog bijna haar taxi gemist ook.
 10. 10. Geïntimideerd keek ze naar het kolossale gebouw, snel liep ze het gebouw in… Straks was ze nog te laat!
 11. 11. Vrolijk liep Ammy het zwembadgebouwtje in, het was super gegaan op haar werk. Ookal stonk ze wel een beetje… Daarom besloot ze maar snel te douchen.
 12. 12. Toen ze het gebouwtje uitstapte zag ze een man die ze erg leuk vond. Na een tijdje praten vroeg ze of hij nog een vrouw en kinderen had, en je raad het al: ja dus.
 13. 13. Jammer, maar al die mannen hier waren al getrouwd. Morgen zou ze naar de sportschool gaan! Daar zal vast wel iemand zijn. Eigenlijk wist ze zelf ook wel dat je de liefde niet moet gaan zoeken maar ze wou niet zo’n oude tut zijn zonder man. Met dit voornemen in haar hoofd ging ze naar bed, lekker vroeg  .
 14. 14. De volgende ochtend was Ammy vroeg wakker. Dit gaf haar de mogelijkheid om haar boompje te verzorgen.
 15. 15. En een beetje schoon te maken…
 16. 16. Ze kon zelfs nog naar het zwembad om te douchen. Ja mijn water is zwart. Waarom? Geen idee… 
 17. 17. Omdat ze toch niet veel anders kon doen ging ze maar een half uur te vroeg beginnen met werken… Misschien zou haar baas dan wel zien hoeveel ze van haar werk hield.
 18. 18. Ze kreeg ook nog een viskans  . Natuurlijk geaccepteerd, alle beetjes helpen. Voordat ik het vergeet : Ze kreeg ook nog een werkkans, namelijk met … van der Kerkhof uit eten gaan. (Daar gaat mijn geld :O)
 19. 19. Dus besloot ze na haar werk maar meteen te gaan vissen, en ze had binnen no-time 3 vissen binnen. 
 20. 20. Deze besloot ze meteen langs te gaan brengen, want met drie natte vissen in je zakken rond lopen is niet zo charmant…
 21. 21. Die middag ging ze ook nog naar de sportschool, maar veel succes? Nee dat had ze niet…
 22. 22. Dus ging ze maar naar huis om te slapen… Morgen had ze toch vrij.
 23. 23. De volgende dag ging ze bij haar buren langs, misschien viel daar nog wat te eten? Maar voordat ze een paar stappen binnen had gedaan werd ze er weer uitgegooid. “Zulke mensen hoeven wij niet in ons huis!” Schreeuwde de familie nog.
 24. 24. In het park praatte ze nog een beetje met een paar mensen… Misschien kon ze nog wat vrienden krijgen?
 25. 25. s’Avonds laat besloot ze bij het zwembad wat te gaan eten, daar was ze wel aan toe  .
 26. 26. En wonder boven wonder ging ze ook nog slapen (A).
 27. 27. Het was zondag (Ja gister was het in simland zaterdag  ) en Ammy was erg vrolijk, haar boompje was al volwassen en deze zou snel appeltjes krijgen. Dan kon ze eindelijk eens beginnen met haar levenswens… (De perfecte moestuin)
 28. 28. Maar eerst moest ze het klusje dat ze van haar baas gekregen had klaren… Ze moest met mevrouw van de Kerkhof uit eten. Dus besloot ze haar maar te bellen. “Natuurlijk wil ik met u uit eten. Wat attent dat u voor uw baas invalt, op uw vrije dag nog wel!” Zei mevrouw van de Kerkhof
 29. 29. Dus ging Ammy na wat dingetjes geregeld te hebben naar Bistro Klein Corsica om gezellig te eten.  En gezellig was het! Ze werden zelfs vrienden!
 30. 30. Na dit anvontuur besloot Ammy nog naar de sportschool te gaan, een beetje sporten kan nooit kwaad!
 31. 31. En daar viel ze zelfs in slaap 
 32. 32. De volgende morgen at ze wat havermoutpap die nog in de koelkast lag, en natuurlijk ruimde ze dit ook op…
 33. 33. Daarna ging ze gewoon weer naar haar werk, dat ze wel leuk vond, maar eigenlijk zou ze veel liever in haar kleine tuintje werken…
 34. 34. Ze praatte nog met wat mensen, maar erg interessant was haar dag niet  .
 35. 35. s’Avonds ging ze gewoon weer slapen, maar het was een onrustige nacht voor haar.
 36. 36. Midden in de nacht werd ze dan ook wakker, er liep iemand voor haar huis rond. “Wie bent u nou weer?” Vroeg ze toen ze buiten een man zag staan. “Ik ben Cem Sauer, ik ben gebeld?” “Ehhmmm… Nee niet echt denk ik.” Opeens moest Ammy blozen, deze man, hij liet haar hart op hol slaan. “ Nou dat is dan 50 euro, want ik ben ehhh… wel gebeld, sorry.” Zei Cem, even keek hij Ammy diep in de ogen en toen, liep hij weer weg.
 37. 37. De volgende dag was Ammy er met haar hoofd niet bij, het enige wat ze kon denken was Cem, Cem en nog eens Cem.
 38. 38. Zelfs op haar werk deed ze niet veel, een beetje kletsen met collega’s was haar beste prestatie. Ze wist het gewoon zeker, Cem was voor haar de ware.
 39. 39. Goed idee om nu eventjes de update erop te zetten. Even eerst een ding: Nee ik heb niet het maak-gebeuren gebeld… Ik was zelfs helemaal geschrokken dat er opeens iemand voor mijn deur stond!  Maarjah, het is wel allemaal mooi geregeld zo  . Dus… xx Isabella aka IsaaGALUPY

×