Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Vakantie met hond aan water.pdf

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
Natuurcamping Duitsland
Natuurcamping Duitsland
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 1 Ad

Vakantie met hond aan water.pdf

Download to read offlinehttps://www.makkumbeach.nl/vakantie-met-hond


U wilt graag op vakantie in Nederland met al uw gezinsleden. Uw trouwe viervoeter hoort daar natuurlijk ook bij! Uw hond mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie in Friesland.https://www.makkumbeach.nl/vakantie-met-hond


U wilt graag op vakantie in Nederland met al uw gezinsleden. Uw trouwe viervoeter hoort daar natuurlijk ook bij! Uw hond mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie in Friesland.

Advertisement
Advertisement

More Related Content

Advertisement

Vakantie met hond aan water.pdf

  1. 1. Met uw hond op vakantie in Friesland U wilt graag op vakantie in Nederland met al uw gezinsleden. Uw trouwe viervoeter hoort daar natuurlijk ook bij! Uw hond mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie in Friesland. Bij Beach Resort Makkum begrijpen wij dat. Daarom zijn in een groot aantal vakantiehuizen op ons vakantiepark honden gewoon toegestaan. Tegenover het park ligt een losloopgebied voor honden. Daar kunnen ze zich heerlijk uitleven. Van 1 oktober t/m 15 april mag u ook met de hond het strand van Makkum op. Lekker samen "pootje baden" of zwemmen in het IJsselmeer. Wanneer boekt u een vakantie met uw hond aan het water? Een huisje huren Friesland met uw hond Bij Beach Resort Makkum huurt u huisjes in Friesland die zeer geschikt zijn voor een vakantie met uw hond. Wat dacht u van een villa welke direct aan het strand ligt? Of een vakantiehuis met een omheinde tuin? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele soorten accommodaties waar uw hond met u mee naar toe mag op vakantie. Ziet u het al voor zich? Na een heerlijke dag vol wandelingen en plezier komt u terug in uw luxe accommodatie. Deze is van alle gemakken voorzien, zodat u en uw hond niets tekortkomen! Geniet samen in het huisje met uw familie of vrienden en natuurlijk uw hond aan uw zijde. Kortom; als u een ideale vakantiebestemming zoekt voor uw vakantie met de hond, dan heeft u die hierbij gevonden! Ga samen met uw hond op pad in Friesland Er is op Beach Resort Makkum van alles te doen met uw huisdier. Wat dacht u van een lange wandeling door de prachtige Friese natuurgebieden? Of van samen zwemmen in het IJsselmeer? Jazeker, uw hond mag ook lekker te water van oktober tot april. En omdat het IJsselmeer tot ver uit de kust kniediep is, is het water veilig voor uw hond en eventueel uw kinderen. Uw hond speelt met de golven in de branding; uw kinderen spelen met de wind en hun vlieger; en u? U kunt genieten op het strand of van de vele watersportactiviteiten. Of u nou kitesurft, windsurft of SUP-board: u geniet hoe dan ook van de ideale water(sport)vakantie in Makkum!

×