Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

EF 3r 2013 2014

171 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

EF 3r 2013 2014

 1. 1. 3R ESO Curs 2013 -2014 EDUCACIÓ FISICA
 2. 2. 1. OBJECTIUS ● APRENDRE ● GAUDIR
 3. 3. OBJECTIUS ESPECÍFICS 1. Valorar la pràctica d’escalfaments i estiraments per tenir cura del cos. 2. Valorar els sistemes de desenvolupament de la condició física mitjançant la pràctica de les activitats aquàtiques i esports i controlant la intensitat (FC). 3. Identificar i adoptar de postures correctes en les activitats físiques i en la vida quotidiana. 4. Reconèixer i practicar les adaptacions del cos humà al treball de la força, la resistència, la velocitat i la flexibilitat.
 4. 4. OBJECTIUS ESPECÍFICS 5. Conèixer i practicar mètodes de relaxació per l'alliberació de tensions. 6. Desenvolupar els estils de natació (repàs esquena, braça i introducció papallona) i les habilitats aquàtiques (natació sincronitzada). 7. Conèixer i utilitzar les habilitats i destreses del voleibol. 8. Realitzar improvisacions individuals i col·lectives, amb i sense suport musical mitjantçant l’acrobàcia individual i grupal. 9. Realitzar recorreguts en el medi natural, utilitzant l'equipament, les eines i tècniques d'orientació adients.
 5. 5. 2. CONTINGUTS L.O.E. 2/2006 1. Jocs i esports: activitats aquàtiques (braça) i voleibol/volei-platja CCBB Social i ciutadana i Aprender a aprender
 6. 6. L.O.E. 2/2006 2. C.F. I salut: treball C.F.B. CCBB Autonomia i iniciativa personal, matemàtica
 7. 7. L.O.E. 2/2006 3. Expressió corporal: natació sincronitzada i acrosport CCBB Cultural i artística
 8. 8. L.O.E. 2/2006 4. A.M.N.: orientació CCBB Coneixement i interaccio amb el món
 9. 9. NORMATIVA ● Roba esportiva (tambe les sabates!) ● No es pot portar samarretes d’equips esportius ● A l’estiu: samarreta tirants amples ● Cabell recollit ● No portar joies
 10. 10. FUNCIONAMENT ● Consciencia emocional (mood meter) ● Semàfor (auto avaluació actitut) ● RESPECTE ● Retard: 3 retards = 1 falta ● Material: 3 faltes = 1 falta ● Faltes sense justificar
 11. 11. AVALUACIÓ - Criteris Planificar i posar en marxa un escalfament (Coneixement i interacció amb el món físic). Relacionar l’activitat física amb els efectes que produeix en la salut de l’individu (Coneixement i interacció amb el món físic i Conviure i habitar el món). Reconèixer la intensitat de l’esforç a partir de la freqüència cardíaca (Coneixement i interacció amb el món físic i Matemàtica).
 12. 12. AVALUACIÓ - Criteris Dominar la tècnica dels estils natació (d’autonomia i iniciativa personal). Resoldre situacions tècniques i tàctiques grupals en el voleibol (Social i ciutadana i Conviure i habitar el món). Dominar les tècniques bàsiques de relaxació treballades (Coneixement i interacció amb el món físic). Realitzar una coreografia d’acrobàcia grupal amb i sense suport musical (Artística i cultural i Comunicativa). Realització de recorreguts en el medi natural (Aprendre a aprendre).
 13. 13. AVALUACIÓ - Criteris En cas de no superar la matèria, es recuperarà en una avaluació extraordinària al final del curs, on es faran proves específiques dels diferents continguts. L’avaluació i recuperació es fa seguint els criteris comuns definits per a cada cicle de l’etapa.
 14. 14. AVALUACIÓ ● 80% Conceptes: - Notes proves + notes classe ● 20% Actitud: semàfor/per part de la professora

×