Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Techo.mk Sponsorship Package

80 views

Published on

  • Be the first to comment

Techo.mk Sponsorship Package

  1. 1. Датум (Прв настан): 8ми Февруари, 2017 (Среда) Времетраење: 18:00 - 20:00 + Коктел забава Број на учесници: 50-60 Tech.O е настан кој што ги собира на едно место влијателните бизнис и IT лидери, претприемачи, сопственици на стартап компании, инвеститори и талентирани млади луѓе кои со иновативни идеи сакаат да допринесат во развојот на македонската бизнис и ИТ клима. Целта на овој настан е преку споделување на знаење и идеи и преку воспоставување на деловни контакти да се развие средина која ќе подржува раст и примена на нови трендови и иновативни технологии кои ќе потикнат повисока културата на бизнис соработка помеѓу разни индивидуалции и компании и кои ќе отворат нови инвестициски можности. Овој настан ќе ги привлече водечките IT професионалци, претприемачи, извршни директори, стартапи, инвеститори и амбициозните млади таленти, кои се стремат кон примена на нови стратегии и начини на водење на бизнис и сакаат да ги прифатат глобалните трендови и иновации. Овој настан ќе се одржува во нашата креативна канцеларија на месечно ниво! Што е Tech.O? Отварање на настанот - Зоран Костовски - Почесен Конзул на Австралија во Македонија и Директор на Мотива Презентации на нови бизнис идеи (старт ап идеи) од по 15 минути со последователни 5-10 минути QnA сесии Нина Ангеловска - CEO - Групер - Тема: Како од старт ап идеја до успешен бизнис Раде Бојаџиевски - Senior ICT Specialist - Тема: Internet of Things Ангел инвеститор - ќе биде објавен наскоро Затворање на настанот - Bobby Lin - Co-Founder и CEO - Valoso Hub Стартапи: 1. Ке биде објавено наскоро 2. Ке биде објавено наскоро
  2. 2. Како ќе се промовира првиот настан? Првиот настан ќе биде дел од StartUp Europe Week и ќе биде промовиран преку социјалните мрежи и медиуми заедно со серијата на настани организирани од ко-организаторите на овој настан. Настанот ќе биде промовиран и индивидуално преку: ● Социјални мрежи и медиуми ● Статии на блогот на Valosohub.com и гостински статии на македонски портали ● Live streaming (пренос во живо) и видеа после настанот на социјалните медиуми ● Е-мејлови пред и после настанот до сите учесници и организации ● Word-of-mouth маркетинг Од досегашната промоција, можам да го истакнам нашето појавување на Македонската Телевизија во емисијата Македонија Наутро. Погледнете слики на следниов линк: https://www.facebook.com/valosovideos/posts/1774061746251136 Кои сме ние? Valoso Hub е меѓународна стартап компанија со седиште во Мелбурн, Австралија. Задоволни од квалитетот на извршуваната работа од страна на неколку високо- квалификувани македонски фриленс работници (девелопери и маркетинг), менаџментот на компанијата се одлучи за Скопје како најдобра дестинација за отварање на ИТ канцеларија. По 5 месец посветена работа и со тим од околу дваесет луѓе, ние постојано се стремиме кон обезбедување нови идеи и технологии во нашата работа со што на пазарот ќе понудиме атрактивни и врвни ИТ решенија. Валосо Хуб е широко отворен за соработка со други иновативни компании и организации и ние сме спремни да делуваме позитивно врз зголемувањето на нивото на соработка во македонската бизнис и ИТ заедница преку градење и одржување на долгорочни партнерства. Која е нашата таргет група? Претприемачи, главни извршни директори, IT професионалци, сопственици на стартап компании, сопственици на иновативни компании, инвеститори и амбициозни млади таленти.
  3. 3. Кои се Вашите бенефиции? Со присуството на Ваш претставник, Вие ќе имате одлична можност да: ● Научите за најновите технологии, иновативни апликации и маркетинг алатки кои и тоа како можат да се применат за фасилитирање и промоција на вашиот бизнис ● Научите како умно да се инвестира во иновативни бизнис и маркетинг стратегии ● Стапите во контакт со елитната заедница на ИТ професионалци, девелопери, организатори на настани, инвеститори, претприемачи, стартап сопственици, претставници на организации за подршка на бизнис и талентирани млади иноватори, кои се одлична можност за црпење на идеи од истите, и за склучување на различни видови на соработка ● Склучите соработка со стартап тимови со кои заедно би соработувале на одредени идеи или апликации кои би помогнале во идната промоција на Вашите производи ● Стапите во контакт или да се вклучите во разни организации од земјата преку кои поблиску би соработувале со заедниците на претприемачи, инвеститори, стартап и ИТ ● Најдете потенцијални таленти за вработувањe во некои од Вашите Маркетинг, Бизнис или ИТ сектори, како и можност за наоѓање на оутсорсинг команија преку вмрежување со водечките ИТ професионалци на земјата, како и со талентирани млади почетници
  4. 4. Пакети За Спонзори Пакет за 6 настани ...................................1200Eur Бенефиции: ● 3 минутно време на подиумот да споделите за вашата организација/услуги со посетителите на настанот на секој од шестте настани ● Логото и линк како спонзор на http://techo.mk/ ● Лого од Вашата компанија на печатената програма која ќе биде доставена до сите присутни на секој од шестте настани ● Лого од Вашата компанија на екранот за презентирање на секој од шестте настани ● Лого од Вашата компанија во е-мејловите со покана вклучувајќи ги и потсетниците кои ќе бидат испраќани до сите учесници на секој од шестте настани ● Логото од Вашата компанија и линк до Вашата Веб страна во пост-мејловите кои ќе бидат испратени до учесниците на секој од шестте настани ● Лого на Вашата компанија на официјалниот free-standing банер за настанот кој ќе биде поставен на самиот влез на секој од шестте настани ● Можност да поставите сопствен банер или промотивен постер на секој од настаните ● Вклучување (лого и линк од компанијата) во статија на блогот на Valosohub.com после секој од шестте настани ● Live streaming (пренос во живо) и видео после настанот на социјалните медиуми за сите 6 настани и на вашата њеб страна ● Тагови на слики и видеа на социјалните мрежи за сите 6 настани ● Вклучување (лого и линк) во гостински статии на локални интернет портали ● Простор за рекламирање на Вашата компанија на страницата Valosohub.com/Поставување на промотивен банер ● Можност за дистрибуција на ваучери за попуст помеѓу учесниците на настанот на секој од 6-те настани ● Можност за да го промовирате вашиот бренд преку делење на брендирани подароци на учесниците на настанот на секој од 6-те настани ● Можност да ги промовирате вашите услуги или производи, со тоа што ќе дистрибуирате промоционални летоци/флаери, на секои од 6-те настани. Вашето присуство на Tech.O ќе биде од исклучителна корист за Вашиот бизнис на долг рок. Присуствувајќи заедно со некои од најмоќните луѓе од полето на бизнис и IT, Вие ја отварате вратата кон бесценети можности за учење. Генерирајте нови идеи за вашите бизниси, добијте инспирација за нови маркетинг стратегии и поврзете се со потенцијални клиенти, вработувачи и партнери. Откријте и бидете откриени!
  5. 5. Пакети За Спонзори Пакет за 1 настан..........................250 Eur Бенефиции: ● Логото и линк како спонзор на http://techo.mk/ ● Лого од Вашата компанија на печатената програма која ќе биде доставена до сите присутни ● Лого од Вашата компанија на екранот за презентирање ● Лого од Вашата компанија и линк до Вашата Веб страна во е-мејловите со поканата вклучувајќи ги и потсетниците кои ќе бидат испраќани до сите учесници ● Лого од Вашата компанија и линк до Вашата Веб страна во пост-мејловите кои ќе бидат испратени до учесниците ● Можност да поставите сопствен банер или промотивен постер на настанот ● Вклучување (лого и линк од компанијата) во статија на блогот на Valosohub.com ● Live streaming (пренос во живо) и видео после настанот на социјалните медиуми ● Тагови до вашата веб страна/FB на слики и видеа на социјалните мрежи ● Простор за рекламирање на Вашата компанија на страницата Valosohub.com/Поставување на промотивен банер ● Можност за дистрибуција на ваучери за попуст помеѓу учесниците на настанот ● Можност за да го промовирате вашиот бренд преку делење на брендирани подароци на учесниците на настанот ● Можност да ги промовирате вашите услуги или производи, со тоа што ќе дистрибуирате промотивни летоци/флаери

×