αντιθετοσυνωνυμομαχία

22,567 views

Published on

περισσότερα στο http://taksiasterati.blogspot.gr/

Published in: Education
0 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
22,567
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
16,092
Actions
Shares
0
Downloads
623
Comments
0
Likes
2
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

αντιθετοσυνωνυμομαχία

 1. 1. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/
 2. 2. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/ OI KANONEΣ TOY ΠAIXNIDIOY ΠΤώξλμ παίζεθ αοξόμ/η πλο έΣεθ πθλ νύνξλμα ΢ενέθλθα. ΣονεΣίζλομε με αοξόν/ην πλο ιάθεξαθ δεκθά ξλο/ξημ. Όλλθ λθ παίιξεμ κειθνλύν από ξην αΤΣή. ΡίΣνλομε ξλ ζάΤθ ιαθ μεξαιθνλύμανξε ξόνεμ θένεθμ όνεμ δείκεθ ξλ ζάΤθ. Αν νξαμαξήνλομε πάνς νε ιλοξάιθ με ξλν ιύΤθλ Σονώνομλ παίΤνλομε μθα από ξθμ ιάΤξεμ ξλο ιύΤθλο Σονώνομλο. Αν νξαμαξήνλομε νε ιλοξάιθ με ξην ιοΤία Ανξίθεξη παίΤνλομε ιάΤξα ξημ ιοΤίαμ Ανξίθεξημ. Αιλλλοθλύμε ξθμ λδη΢ίεμ ξημ ιάΤξαμ. Αν απανξήνλομε νςνξά παΤαμένλομε νξλ ιλοξάιθ μαμ. Αν απανξήνλομε λάθλμ επθνξΤέπλομε ξόνεμ θένεθμ πίνς όνεμ πΤλΣςΤήναμε με ξην ξελεοξαία ζαΤθά. Όπλθλμ παίιξημ πξάνεθ πΤώξλμ νξλ ξέλλμ πΤέπεθ να απανξήνεθ νξην ιάΤξα πλο θα επθλέκλον λθ οπόλλθπλθ παίιξεμ (ιύΤθλ Σονώνομλ ή ιοΤία Ανξίθεξη). Αν απανξήνεθ νςνξά είναθ λ νθιηξήμ ξλο παθΣνθδθλύ. Αν απανξήνεθ λάθλμ επθνξΤέπεθ πάλθ ξόνεμ θένεθμ όνεμ πΤλΣώΤηνε με ξην ξελεοξαία ζαΤθά.
 3. 3. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/
 4. 4. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/ Βρες το αντίθετο του ελαφρύς. Βρες το αντίθετο του όμορφος. Βρες το αντίθετο του γέρος. Βρες το αντίθετο του μακρύς. Βρες το αντίθετο του νόστιμος. Βρες το αντίθετο του ψεύτικος. Βρες το αντίθετο του ζεστός. Βρες το αντίθετο του χοντρός. Βρες το αντίθετο του μαλακός. Βρες το αντίθετο του γλυκός. Βρες το αντίθετο του καινούριος. Βρες το αντίθετο του μαύρος. Βρες το αντίθετο του κοντινός. Βρες το αντίθετο του δύσκολος. Βρες το αντίθετο του ακριβός.
 5. 5. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/
 6. 6. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/ Βρες το αντίθετο του καλός. Βρες το αντίθετο του γρήγορος . Βρες το αντίθετο του ήσυχος. Βρες το αντίθετο του κουραστικός. Βρες το αντίθετο του ψηλός. Βρες το αντίθετο του ανηφορικός . Βρες το αντίθετο του τραχύς. Βρες το αντίθετο του βαρύς. Βρες το αντίθετο του παχύς. Βρες το αντίθετο του φαρδύς. Βρες το αντίθετο του άγριος. Βρες το αντίθετο του εύθραυστος . Βρες το αντίθετο του βέβαιος. Βρες το αντίθετο του λίγος. Βρες το αντίθετο του σοβαρός.
 7. 7. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/
 8. 8. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/ Βρες το αντίθετο του πάνω. Βρες το αντίθετο του εδώ. Βρες το αντίθετο του συνήθως. Βρες το αντίθετο του μακριά. Βρες το αντίθετο του ζεστά. Βρες το αντίθετο του πραγματικά . Βρες το αντίθετο του πίσω. Βρες το αντίθετο του λίγο. Βρες το αντίθετο του σοβαρά. Βρες το αντίθετο του ευτυχώς. Βρες το αντίθετο του έξω. Βρες το αντίθετο του βόρεια. Βρες το αντίθετο του λυπημένα. Βρες το αντίθετο του εύκολα. Βρες το αντίθετο του ακριβώς.
 9. 9. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/
 10. 10. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/ Βρες το αντίθετο του χαλάω. Βρες το αντίθετο του λερώνω. Βρες το αντίθετο του χτίζω. Βρες το αντίθετο του κρατάω. Βρες το αντίθετο του σωπαίνω. Βρες το αντίθετο του αδειάζω. Βρες το αντίθετο του ανάβω. Βρες το αντίθετο του λύνω. Βρες το αντίθετο του χαίρομαι. Βρες το αντίθετο του κοιμάμαι. Βρες το αντίθετο του παίρνω. Βρες το αντίθετο του απλώνω. Βρες το αντίθετο του σηκώνομαι. Βρες το αντίθετο του φορτώνω. Βρες το αντίθετο του κολλάω.
 11. 11. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/
 12. 12. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/ Βρες το συνώνυμο του ήρεμος. Βρες το συνώνυμο του αδύνατος. Βρες το συνώνυμο του παχύς. Βρες το συνώνυμο του νέος. Βρες το συνώνυμο του κοντινός. Βρες το συνώνυμο του αληθινός. Βρες το συνώνυμο του άσπρος. Βρες το συνώνυμο του ζεστός. Βρες το συνώνυμο του λαμπερός. Βρες το συνώνυμο του ίδιος. Βρες το συνώνυμο του ωραίος. Βρες το συνώνυμο του ψυχρός. Βρες το συνώνυμο του πελώριος. Βρες το συνώνυμο του .γερός Βρες το συνώνυμο του μοχθηρός.
 13. 13. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/
 14. 14. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/ Βρες το συνώνυμο του γέρος. Βρες το συνώνυμο του εξαιρετικός . Βρες το συνώνυμο του χρωματιστός. Βρες το συνώνυμο του χαρούμενος. Βρες το συνώνυμο του ιδιαίτερος. Βρες το συνώνυμο του παρατηρητικός. Βρες το συνώνυμο του γελοίος. Βρες το συνώνυμο του ζόρικος. Βρες το συνώνυμο του κουτός. Βρες το συνώνυμο του λυπημένος. Βρες το συνώνυμο του άψογος. Βρες το συνώνυμο του οκνηρός. Βρες το συνώνυμο του οικονομικός . Βρες το συνώνυμο του ασήκωτος Βρες το συνώνυμο του ιδιοφυής.
 15. 15. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/
 16. 16. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/ Βρες το συνώνυμο του σύντομα. Βρες το συνώνυμο του καταπληκτικά. Βρες το συνώνυμο του βέβαια. Βρες το συνώνυμο του κοντά. Βρες το συνώνυμο του απέναντι. Βρες το συνώνυμο του αληθινά. Βρες το συνώνυμο του ήσυχα. Βρες το συνώνυμο του θερμά. Βρες το συνώνυμο του σιγανά. Βρες το συνώνυμο του ωραία. Βρες το συνώνυμο του τρομερά. Βρες το συνώνυμο του δειλά Βρες το συνώνυμο του απεριόριστα. Βρες το συνώνυμο του απίθανα Βρες το συνώνυμο του όμοια.
 17. 17. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/
 18. 18. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/ Βρες το συνώνυμο του τεμαχίζω. Βρες το συνώνυμο του αφαιρώ. Βρες το συνώνυμο του προσθέτω. Βρες το συνώνυμο του ονομάζομαι Βρες το συνώνυμο του διαβάζω. Βρες το συνώνυμο του βλέπω. Βρες το συνώνυμο του παίρνω. Βρες το συνώνυμο του ησυχάζω. Βρες το συνώνυμο του βαδίζω. Βρες το συνώνυμο του κατανοώ. Βρες το συνώνυμο του μιλάω. Βρες το συνώνυμο του αντικρίζω. Βρες το συνώνυμο του προσέχω. Βρες το συνώνυμο του στεναχωριέμαι Βρες το συνώνυμο του διαγράφω.
 19. 19. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/ Γθα πθόνθα ειξοπώνλομε νε δθάπλΤα ΣΤώμαξα (όνα ιαθ ξα μέλη ξημ λμάδαμ) ξλομ παΤαιάξς ιύιλλομ. Τλομ ιόβλομε νξη δθαιειλμμένη ΢Ταμμή ιαθ πξθάΣνλομε ιώνλομ. Γθα ξα πθόνθα με ξλ πελλό , απλά βάπλομε νε δθαπλΤεξθιό ΣΤώμα ιάθε πελλό ή ιλλλάμε δθαπλΤεξθιά αοξλιόλληξα πάνς ΢θα να κεΣςΤίζεθ πλθλ είναθ πλθανλύ.
 20. 20. Χατσίκου Ιωάννα http://taksiasterati.blogspot.gr/ Ειξοπώνλομε μπΤλμ πίνς ξθμ ιάΤξεμ ξημ Ανξίθεξημ ιαθ ξλο Σονώνομλο μαζί με ξλομ λΤθνμλύμ ξλομ. Αν δεν οπάΤΣεθ ξέξλθα δοναξόξηξα ειξοπώνλομε νε δθαπλΤεξθιά πύλλα , ιόβλομε ξλομ λΤθνμλύμ ιαθ ξλομ ιλλλάμε νξην πίνς όρη ξημ ιάΤξαμ. Τλ παθΣνίδθ ξλ ειξοπώνλομε νε ΣαΤξλνάιθ ή ξλ πλανξθιλπλθλύμε ΢θα να μπλΤλύμε να ξλ ΣΤηνθμλπλθήνλομε πλλλέμ πλΤέμ. Τθμ λδη΢ίεμ ξθμ ειξοπώνλομε νε κεΣςΤθνξό πύλλλ ώνξε να ξθμ έΣλον ξα παθδθά εύιαθΤεμ ανά πάνα νξθ΢μή. Κθ εδώ είναθ ιαλή η πλανξθιλπλίηνη. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

×