Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentatie_buildmydream1

447 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentatie_buildmydream1

 1. 1. BMD2 – Opdracht 2 Inwe
 2. 2. <ul><li>De eisen </li></ul><ul><li>Budget: 100.000 </li></ul><ul><li>Begane grond volgens blauwdruk + tenminste 1 verdieping </li></ul><ul><li>Grote ramen met uitzicht op de tuin en waterval </li></ul><ul><li>Ruime en goedverzorgde tuin </li></ul><ul><li>In Suzies kamer is paars de hoofdkleur </li></ul><ul><li>Mitch wil een stoere jongenskamer </li></ul><ul><li>Het huis moet openheid en licht uitstralen </li></ul>
 3. 3. Dit is het huis! Boven de garage zit een balkon.
 4. 4. De achterkant van het huis, met een groot balkon en een ruime tuin.
 5. 5. De hoofdingang is omgeven met bloemen en planten. Let ook op de pergola boven de deur met bloemen. Het rood van de bloemen komt terug in de muur van de garage.
 6. 6. <ul><li>Garage </li></ul><ul><li>Hal </li></ul><ul><li>W.C. </li></ul><ul><li>Studeerkamer </li></ul><ul><li>Woonkamer </li></ul><ul><li>Keuken </li></ul><ul><li>Tuin </li></ul>07. Balkon 1 08. Gang 09. Hoofdslaapkamer 10. Badkamer 11. Kinderkamer 1 12. Kinderkamer 2 13. Balkon 2 1 2 3 4 5 6 7 7 8 9 10 11 12 13
 7. 7. Ik ben Sam, de zus van Franca en ik ga jullie een rondleiding geven.
 8. 8. Dit is de hal. Met toegang tot de w.c.
 9. 9. De w.c. die zich in de gang bevindt. De toegang van de hal naar de woonkamer.
 10. 10. In dit huis is met verschillende hoogtes gewerkt; de woonkamer ligt lager dan de hal. De woonkamer kan bereikt worden via een trappetje.
 11. 11. De woonkamer met confortabele bank en stoelen. Er is tevens een grote en luxe flatscreen. Het huis heeft veel grote ramen met uitzicht op de tuin en de waterval. Er is toch gekozen gordijnen te plaatsen in het woongedeelte, voor de privacy in de avonduren sinds de waterval een openbaar gebied is en toeristen trekt.
 12. 12. Van de woonkamer gaan we verder naar de studeerkamer. Deze is te bereiken via de hal en via de woonkamer, tevens een trap.
 13. 13. Dit is de studeerkamer. Bij het raam bevindt zich Een zithoekje. De familie Sanders is geabonneerd op de Simsdaily. En deze wordt net gebracht Door de krantenjongen.
 14. 14. Uiteraard bevat de studeerkamer naast een zithoekje ook een bureau, computer en boekenkasten! Het heeft ook een raam met uitzicht op de keuken. Dit is voor extra licht en om een verbinding te creëren met de rest van het huis.
 15. 15. Van de studeerkamer lopen we een stukje door en komen we bij de trap die naar de eerste verdieping gaat. Maar we gaan nog niet naar boven, we hebben namelijk nog lang niet alles gezien!
 16. 16. Naast de trap hebben we namelijk de keuken!
 17. 17. De keuken in zijn geheel met de eethoek. De keuken ligt iets hoger dan de rest en heeft goed uitzicht op de tuin door de grote ramen.
 18. 18. De keuken heeft de kleuren grijs en rood en is van alle gemakken voorzien. De witte gedeeltes in de keuken zorgen ervoor dat het niet te donker wordt.
 19. 19. De eethoek grenst aan de keuken en biedt een prachtig uitzicht!
 20. 20. De grote schuifdeuren bieden toegang tot de achtertuin. Maar laten we eerst naar boven gaan.
 21. 21. De overloop met een schattig zithoekje, een spiegel, schilderijtjes … … en planten.
 22. 22. De eerste deuren die we tegenkomen zijn de deur naar de badkamer en naar het balkon. De badkamer in zijn geheel vanaf boven gezien.
 23. 23. De badkamer met: - bad - douche - w.c. - wastafel
 24. 24. We door naar het eerste balkon, dat boven de garage zit. Boven de ingang bevindt zich een pergola met bloemen.
 25. 25. Een zithoek aan de andere kant van de waterval. Biedt uitzicht op de rotsen. Er kan ook rustig een potje geschaakt worden.
 26. 26. We gaan snel door naar de ruime slaapkamer van Danny en Franca. Ze kunnen er mooi al hun spulletjes kwijt en er is opmaakhoekje voor Franca.
 27. 27. En natuurlijk hebben ze ook een bed, netjes verscholen achter een hoek. De schuifdeuren bieden toegang tot het balkon aan de achterkant.
 28. 28. Als we de gang doorlopen … … en we de hoek omslaan, komen we bij de slaapkamers van de kinderen. De deur biedt toegang tot het balkon aan De achterkant.
 29. 29. Als eerste hebben we de stoere kamer van Mitch!
 30. 30. De kamer heeft als thema jungle/dieren.
 31. 31. Hij is helemaal weg van de kleur groen en voelt zich al heel groot in deze kamer!
 32. 32. De volgende kamer is van Suzie. Haar lievelingskleur is … paars!
 33. 33. Zij heeft nu echt een meisjeskamer.
 34. 34. Suzie houdt nou eenmaal van opvallende kleuren. Het paars is gecombineerd met frisse groene elementen.
 35. 35. Nu is het tijd voor de achtertuin. De tuin bevat planten, een zithoek, ligstoelen, een parasol en een barbecue.
 36. 36. Er is gebruik gemaakt van plantenbakken met planten.
 37. 37. Ligstoelen met parasol in de achtertuin.
 38. 38. Als laatste een blik op de waterval die vlak achter het huis ligt.
 39. 39. BMD2 – Opdracht 2 The end

×