Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentatie1.bmd1

426 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentatie1.bmd1

 1. 1. Build My Dream 1. Inwe
 2. 2. <ul><li>De eisen: </li></ul><ul><li>- Een starterwoning onder de 45.000,- </li></ul><ul><li>euro (inclusief de kavelprijs) </li></ul><ul><li>Een begane grond én eerste verdieping </li></ul><ul><li>Twee kinderkamers, in neutrale kleuren </li></ul><ul><li>Het huis moet warme en huiselijkheid </li></ul><ul><li>uitstralen </li></ul><ul><li>Een voortuin en achtertuin </li></ul><ul><li>Een open haard </li></ul>Monica de makelaar, zal proberen dit huis te verkopen aan de Liam en Natasja Peeters. Zal het lukken?
 3. 3. De achterkant van het huis. Zoals u ziet heeft het een schattig tuintje met zitplaats.
 4. 4. ‘ Hallo, ik ben dus Monica. Nu u de voorkant en achterkant heeft gezien, zal ik uw nu een rondleiding geven in het huis zelf.’
 5. 5. <ul><li>Begane grond </li></ul><ul><li>1. Gang </li></ul><ul><li>2. Eethoek </li></ul><ul><li>Keuken </li></ul><ul><li>Badkamer </li></ul><ul><li>Woonkamer </li></ul><ul><li>Voortuin </li></ul><ul><li>7. Achtertuin </li></ul>1 2 3 4 5 6 7 Eerste verdieping 8. Gang 9. Slaapkamer 10. Kinderkamer 11. Kinderkamer 12. Badkamer 13. Balkon 8 9 10 11 12 13
 6. 6. Dit is de gang, met de trap naar de eerste verdieping een tafeltje met een telefoon erop en als voorbereiding op de aankomende tweeling een ruime kinderwagen!
 7. 7. Naast de ingang naar de woonkamer staat de eethoek. Zoals u ziet zijn er veel aardetinten gebruikt voor een warme uitstraling.
 8. 8. Aan de andere kant staat een bureau met prikbord en hier is de deur naar de eerste badkamer.
 9. 9. Dit is de eerste badkamer op de begane grond. Het heeft een wastafel, spiegel, een prachtig bad met extra bergruimte voor linnengoed en een w.c.
 10. 10. Om de hoek bevindt zich de keuken, met extra grote ramen die voor veel licht zorgen en de tuin bij het huis betrekken.
 11. 11. Een radio tegenover de keuken, om het koken nog gezelliger te maken!
 12. 12. Dit is de keuken, met een fornuis, een afzuigkap, een koelkast en een gootsteen.
 13. 13. Zullen we dan nu naar buiten gaan? Dan kan ik het terras laten zien.
 14. 14. Wanneer het lekker weer is kan er buiten gegeten worden! Deze barbecue zorgt ervoor dat geen maaltijd mis kan gaan!
 15. 15. Kijk eens wat een mooie prachtige tuin, met bloem/bomen perkje.
 16. 16. Laten we snel het huis weer ingaan, want ik moet nog de woonkamer Laten zien. Het belangrijkste deel van het huis!
 17. 17. Een ruime woonkamer, met ruimte voor een bank, twee comfortabele Stoelen en een salontafel. Wederom in aardetinten.
 18. 18. Ook hier is er een groot raam, waardoor er veel licht naar binnen komt.
 19. 19. Verder is er een open haard in de woonkamer en een boekenkast.
 20. 20. Dat was de woonkamer, zullen we nu verder gaan?
 21. 21. We gaan nu naar boven, naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich een slaapkamer, twee kinderkamers en een badkamer. Op de gang staat een extra opbergruimte voor bijvoorbeeld linnengoed. Verder hangt er een grote spiegel.
 22. 22. De tweede badkamer op de eerste verdieping. Hij is simpel, maar effectief. Het heeft een wastafel, een Spiegel en natuurlijk een wc.
 23. 23. Als we even verder lopen, komen we bij de slaapkamer aan, oftewel The Masterbedroom. Het is een redelijk grote ruimte waar met gemak een tweepersoons bed in kan.
 24. 24. En natuurlijk kan er ook een kast in voor meer bergruimte.
 25. 25. Deze kamer heeft twee deuren. Eén die naar de gang gaat en één die toegang biedt tot het balkon.
 26. 26. Dit is het balkon. Het is klein maar fijn. Het hoeft verder ook niet groot te zijn, want het huis heeft tenslotte al twee tuinen. Dit is het uitzicht van het balkon naar de prachtige omgeving met bomen. Het huis staat in een uitstekende buurt.
 27. 27. Dit is de eerste kinderkamer. Het is helemaal klaar en ingericht. Het heeft de kleuren wit en lichtgroen. Het is een mooie rustige omgeving voor een baby.
 28. 28. De kamer heeft een wiegje dat de vader zelf gemaakt heeft en in elkaar heeft gezet. Verder is de kamer versierd met houten objecten die allemaal op een milieuvriendelijke en duurzame manier zijn verkregen.
 29. 29. Let op de schilderijtjes bij de commode, die zijn gemaakt door weeskinderen.
 30. 30. Dit is de tweede kinderkamer in het wit en lichtgeel.
 31. 31. Wederom een zelfgemaakt wiegje door de vader! Hoe schattig
 32. 32. Wederom de schattige schilderijtjes aan de muur. En wat leuke knuffels op de Grond.
 33. 33. Nog één aanblik op de kinderkamer en we zijn alweer klaar met de rondleiding. Ik hoop dat u heeft genoten!
 34. 34. The end

×