Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Reissu oli mahtava ja
opettava kokemus. Reissu
avarsi maailman kuvaani
korjaamolla ja kaupungilla.
Pääsimme reissulla
näke...
Hollantilaisesta
kulttuurista
välittyi minulle
ihmisten
kiireettömyys ja
aito
välittäminen.
Amsterdamissa
pääsimme
jokiris...
TYÖSKENTELY TYÖPAIKALLA
Korjaamolla asiat tehtiin hieman eri tavalla,
mutta perus korjaukset tehtiin kuitenkin
samaan tapa...
Työssäoppiminen zwollessa 2017
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Työssäoppiminen zwollessa 2017

1,570 views

Published on

Työssäoppiminen zwollessa 2017

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Työssäoppiminen zwollessa 2017

  1. 1. Reissu oli mahtava ja opettava kokemus. Reissu avarsi maailman kuvaani korjaamolla ja kaupungilla. Pääsimme reissulla näkemään suurkaupungin sekä pienempiä kaupunkeja. Reissusta jäi päällimmäisenä mieleen ystävälliset ihmiset ja pyöräily. Pääsimme myös tutustumaan hollantilaiseen kulttuuriin työkavereidemme johdosta. Kuukauden hotellissa asuminen tuntui hyvin erilaiselta ja oli mukava päästä loppujen lopuksi kotiin. MITÄ JÄI MIELEEN?
  2. 2. Hollantilaisesta kulttuurista välittyi minulle ihmisten kiireettömyys ja aito välittäminen. Amsterdamissa pääsimme jokiristeilylle ja näimme suurkaupungin tunnelmaa.
  3. 3. TYÖSKENTELY TYÖPAIKALLA Korjaamolla asiat tehtiin hieman eri tavalla, mutta perus korjaukset tehtiin kuitenkin samaan tapaan kuin Suomessa. Työilmapiiri oli hyvä ja siitä kertoo esimerkiksi perjantain olut perinne. * Korjaamolla otettiin hyvin huomioon heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Korjaamon palvelu oli ensiluokkaista verrattuna Suomen korjaamoihin. Työntekijöistä huomasi, että he arvostavat enemmän hyvää työ ilmapiiriä, kuin rahaa. Opimme paljon uutta työstämme Hollannissa. Kokemusta emme vaihtaisi mistään hyvästä pois ja uskomme, että olemme kasvaneet myös ihmisinä reissun aikana.

×