Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

LES CONNEXIONS SENSE CABLES

201 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

LES CONNEXIONS SENSE CABLES

 1. 1. ADRIAN DECLARA MORO
 2. 2. -MICROONES -INFRAROJA -VISIBLE -ULTRABIOLETA -RAIGS GAMMA
 3. 3. MICROONES • S'anomena microones a les ones electromagnètiques definides en un rang de freqüències determinat, normalment d'entre 300 MHz i 300 GHz, que suposa un període d'oscil · lació de 3 ns a 3 ps
 4. 4. INFRAROJA • La radiació infraroja, o radiació IR és un tipus de radiació electromagnètica i tèrmica, de major longitud d'ona que la llum visible, però menor que la de les microones. El seu rang de longituds d'ona va des d'uns 0,7 fins als 1000 micròmetres
 5. 5. VISIBLE Se li diu un espectre visible a la regió de l'espectre electromagnètic que l'ull humà és capaç de percebre. A la radiació electromagnètica en aquest rang de longituds d'ona se l'anomena llum visible o simplement llum. No hi ha límits exactes en l'espectre visible; un típic ull humà respondrà a longituds d'ona des de 400 a 700 nm encara que algunes persones poden ser capaços de percebre longituds d'ona des 380-780 nm.
 6. 6. ULTRAVIOLETA • Es denomina radiació ultravioleta o radiació UV a la radiació electromagnètica la longitud d'ona està compresa aproximadament entre els 400 nm i els 15 nm.
 7. 7. RAIGS GAMMA • La radiació gamma o raigs gamma (γ) és un tipus de radiació electromagnètica, i per tant constituïda per fotons, produïda generalment per elements radioactius o per processos subatòmics com l'aniquilació d'un parell positró-electró. També es genera en fenòmens astrofísics de gran violència.
 8. 8. EL BLUETOOTH • Bluetooth és una especificació industrial per a Xarxes Sense Fils d'Àrea Personal (WPAN) que possibilita la transmissió de veu i dades entre diferents dispositius mitjançant un enllaç per radiofreqüència en la banda ISM dels 2,4 GHz. L'adaptador de Bluetooth per portàtils realitza connexions a curta distància a través d'ones de ràdio amb una xarxa d'àrea personal (PAN) sense fils i pot accedir a altres dispositius Bluetooth, com ara altres equips, telèfons mòbils, auriculars, ratolí i impressores. Atès que el Bluetooth connecta a l'equip per ràdio en comptes de cables, els dispositius poden moure i romandre connectats a l'equip. blueBug: és una vulnerabilitat causada per un error en la implementació de la pila de Bluetooth gràcies al qual és possible connectar al port sèrie RFCOMM del telèfon mòbil i enviar comandes AT que seran executats al terminal GSM. Explotant aquesta vulnerabilitat, un atacant podria realitzar trucades, obtenir l'agenda de contactes i de trucades, accedir al servei SMS i moltes coses més.
 9. 9. LA COMUNICACIÓ MÒBIL: EL 3G • 3G és l'abreviació de tercera generació de transmissió de veu i dades a través de telefonia mòbil mitjançant UMTS (Universal Mobile Telecommunications System o servei universal de telecomunicacions mòbils). Encara que aquesta tecnologia estava orientada a la telefonia mòbil, des de fa uns anys les operadores de telefonia mòbil ofereixen serveis exclusius de connexió a Internet mitjançant mòdem USB
 10. 10. 3GPP • El Projecte Associació de Tercera Generació o més conegut per l'acrònim anglès 3GPP 3rd Generation Partnership Project és una col · laboració de grups d'associacions de telecomunicacions, coneguts com Membres Organitzatius. L'objectiu inicial del 3GPP era assentar les especificacions d'un sistema global de comunicacions de tercera generació 3G per a mòbils basant-se en les especificacions del sistema evolucionat "Global System for Mobile Communications" GSM dins del marc del projecte internacional de telecomunicacions mòbils 2000 de la Unió Internacional de Telecomunicacions ITU
 11. 11. SIG (GRUP D’NTERÈS ESPECIAL) • El grup d'interès especial (SIG) de Bluetooth és una associació privada sense ànim de lucre amb seu a Bellevue, Washington. A data de setembre de 2007, el SIG estava format per més de 9000 companyies de telecomunicacions, informàtica, automobilisme, música, tèxtil, automatització industrial i tecnologies de xarxa. Té petits grups de personal dedicat al grup a Hong Kong, Suècia i Estats Units. Els membres del SIG dirigeixen el desenvolupament de la tecnologia sense fils Bluetooth, a més d'implementar i comercialitzar la tecnologia en els seus productes. El Bluetooth SIG per si mateix no fabrica ni ven dispositius Bluetooth.
 12. 12. TAULA DE TARIFES • VODAFONE: Vodafone té 165 milions d'abonats, principalment de GSM, en 28 països. Fins a 2002 era la companyia de telefonia mòbil més gran del món. Actualment, és la segona més gran (2004), després de China Mobile, i la primera occidental. • MOVISTAR: és un operador de telecomunicacions, pertanyent a la multinacional espanyola Telefónica. Movistar ofereix serveis de telefonia mòbil, telefonia fixa, Internet i televisió de pagament.

×