Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pp anna frank

1,151 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Pp anna frank

 1. 1. Nom: Carla Hidalgo Iglesias 2n ESO D curs 0910
 2. 2. 1-Presentació d’Anna Frank 2-La 2a guerra mundial i els nazis 3-El diari 4-Els protectors 5-El refugi 6-La seva font d'inspiració 7-Un petit vídeo 8-El final Índex
 3. 3. Presentació Anna Frank va néixer el 12 de juny del 1929 en Francfourt. És la segona filla d’Otto Frank i Edith Holländer. Els Frank són jueus alemanys. Els Frank i els Holländer són famílies jueves que duen diversos segles residint a Alemanya.
 4. 4. L’any 1933, Hitler puja el poder i comença un règim totalitari que pretenia envair tot Europa i crear un imperi. El nazisme és la ideologia dominant basada en la creença de la superioritat de la raça ària i la persecució de les minories. Els jueus van ser uns del col·lectius perseguits i gairebé exterminats del tot.
 5. 5. El diari Anne Frank va escriure aquest diari mentre estava amagada dins d’un refugi. Escrivia sobre tot el que li passava, els regals que rebia, els moments bons i dolents i sobre algun amor també. La família Frank fugia dels nazis, perquè eren jueus. Gràcies a Miep Gies, una de les protectores de la família Frank, podem llegir aquest diari. Quan van detenir la família Frank, Miep va pujar al refugi i va salvar aquest diari.
 6. 6. Viktor Bep Otto Frank, pare d’Anna Miep Gies Johanes
 7. 7. El refugi El refugi estava situat a les golfes d’un edifici, seu de l’empresa d’Otto Frank, el pare d’Anna. S’hi accedia a través d’una prestatgeria giratòria.
 8. 9. Poc abans d’acabar la 2a Guerra Mundial, els Frank i els altres habitants del refugi van ser delatats i detinguts. Mai no s’ha sabut qui va ser el delator . L’Anna i Margot van morir de tifus en un camp de concentració. De tots els refugiats només Otto, el pare, va sobreviure.
 9. 10. Un petit vídeo... <ul><li>Són les úniques imatges de vídeo que es conserven; van ser preses per casualitat. Es filma la sortida d’uns veïns de la casa de l’Anna que s’anaven a casar. L’Anna és la nena que surt abocada a la finestra. </li></ul><ul><li>Les imatges són d’abans que la família Frank s’amagués a causa de la persecució dels nazis. </li></ul><ul><li>http://www.youtube.com/watch?v=4hvtXuO5GzU </li></ul>
 10. 11. Gràcies per la vostra atenció i espero que us hagi agradat .

×