Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
RECICLA L’ESCOLA
IES PROFESSOR BROCH I LLOP
VILA-REAL
CURS 2012-13
QUÈ HEM FET DURANT
AQUEST CURS?
RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
Hem seguit amb les campanyes dels cursos
anteriors, recollida s...
RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
TAPS DE LA SOLIDARITAT.
Es tracta d’una espècie de cadena de fa...
RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
Com en anys anteriors vam
informar als nostres alumnes
d’aquest...
RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
Els nostres alumnes han participat en el concurs
de dibuix del ...
RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
Alumnes del nostre centre han participat en el
concurs d'espots...
RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
UNA SETMANA EN VIÉRNOLES (CANTÀBRIA)
Alumnes de tercer d‘ESO de...
RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
VIII CURSA SOLIDÀRIA DE NADAL .
Des de la 1ª edició el 2005 la ...
El mateix matí en el nostre centre es va
preparar una taula intercultural amb pastetes
típiques dels diferents països de p...
RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
Perifèries
Alumnes de primer de batxillerat van rebre
durant el...
RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
El nostre centre ha participat
en la recollida d’aliments.
Els ...
RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
Q'Anil, la semilla:
"Siembra educación, cosecha futuro".
En mai...
Des de l’institut es van organitzar dos itineraris
didàctics de formació per a professorat un a la
Serra d’Espadà i un alt...
Volem agrair a tots els alumnes, mares i
pares, tutors i professors en general i a
Lucía Adsuara, com a directora , i a la...
També volem agrair al CEFIRE de Castelló
i en especial a Vicent Vicent, que ha
impulsat aquesta campanya durant tants
anys...
RECICLA L’ESCOLA
IES PROFESSOR BROCH I LLOP
VILA-REAL
Recicla l’Escola
Recicla l’Escola
Recicla l’Escola
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Recicla l’Escola

443 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Recicla l’Escola

 1. 1. RECICLA L’ESCOLA IES PROFESSOR BROCH I LLOP VILA-REAL
 2. 2. CURS 2012-13
 3. 3. QUÈ HEM FET DURANT AQUEST CURS?
 4. 4. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13 Hem seguit amb les campanyes dels cursos anteriors, recollida selectiva de paper amb la col·laboració de la fundació Tots Units, recollida d’envasos , cartutxos d’impressora, piles, telèfons mòbils usats… Hem treballat aspectes solidaris com ara la pau, els drets humans…
 5. 5. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13 TAPS DE LA SOLIDARITAT. Es tracta d’una espècie de cadena de favors però amb taps, amb la finalitat d’ajudar a xiquets amb malalties rares. http://brochillopcentrerreeps.blogspot.com.es/2011/12/tapones-de-esperanza.html
 6. 6. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13 Com en anys anteriors vam informar als nostres alumnes d’aquest concurs de fotografia de naturalesa que té lloc en el nostre poble. Sabem que tenim alumnes del nostre centre que s’han animat a participar enviant fotografies. CONCURSOS KARIBÚ I DUMA PER A JOVES.
 7. 7. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13 Els nostres alumnes han participat en el concurs de dibuix del Síndic de Greuges de Fundar amb la temàtica dels drets humans L’acte d’entrega de premis va tindre lloc a les Corts Valencianes. Es va procedir a la lectura dels drets humans per part dels alumnes assistents.
 8. 8. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13 Alumnes del nostre centre han participat en el concurs d'espots publicitaris per a prevenir les drogodependències SPOTFER 2012. El treball "Mismo efecto, distinta velocidad“, va resultar premiat.
 9. 9. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13 UNA SETMANA EN VIÉRNOLES (CANTÀBRIA) Alumnes de tercer d‘ESO del nostre institut i del centre Barlovento de Barlovento de la Palma (Santa Cruz de Tenerife) han compartit una setmana en el CEAM de Viérnoles. Vam fer diversos tallers en el centre i vam participar en eixides pel parc natural de Liencres, Santander, pic Dobra, ruta fluvial del Nansa, parc natural de Saja - Besaya i Santillana del Mar.
 10. 10. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13 VIII CURSA SOLIDÀRIA DE NADAL . Des de la 1ª edició el 2005 la participació ha anat augmentant, consolidant-se en la doble vesant educativa i solidària. Participant en la cursa col·laborem amb l’ONG: Save the Children S’involucren en l’organització professors i alumnes de tot el centre.
 11. 11. El mateix matí en el nostre centre es va preparar una taula intercultural amb pastetes típiques dels diferents països de procedència dels nostres alumnes, fetes per les mares dels nostres alumnes. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
 12. 12. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13 Perifèries Alumnes de primer de batxillerat van rebre durant els mesos de novembre i gener unes xerrades impartides per Natacha Jiménez de l’ ONG Associació Solidaritat Perifèries del Món. Aquestes xerrades formen part del projecte Vine a construir un món solidari.
 13. 13. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13 El nostre centre ha participat en la recollida d’aliments. Els alumnes van realitzar cartells informatius per tal de sol·licitar la col·laboració de tots. Vam reflexionar sobre la realitat d’altres persones de les quals no ens hem d’oblidar. SMARA, ASSOCIACIÓ SOLIDÀRIAAMB EL POBLE SAHRAUÍ.
 14. 14. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13 Q'Anil, la semilla: "Siembra educación, cosecha futuro". En maig vam rebre a Sabino i Rosalinda, un professor i una alumna de magisteri de Guatemala, que ens van mostrar la importància de l’educació en la societat i ens van transmetre com treballen i com és la societat en el seu país. Volem agrair a Novessendes la campanya educativa que ha dut al nostre institut.
 15. 15. Des de l’institut es van organitzar dos itineraris didàctics de formació per a professorat un a la Serra d’Espadà i un altre a les mines de Culla.
 16. 16. Volem agrair a tots els alumnes, mares i pares, tutors i professors en general i a Lucía Adsuara, com a directora , i a la resta de l’equip directiu el seu esforç per a dur a terme totes les activitats que hem fet al llarg d’aquest curs 2012-13. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
 17. 17. També volem agrair al CEFIRE de Castelló i en especial a Vicent Vicent, que ha impulsat aquesta campanya durant tants anys. RECICLA L’ESCOLA. IES PROFESSOR BROCH I LLOP. CURS 2012-13
 18. 18. RECICLA L’ESCOLA IES PROFESSOR BROCH I LLOP VILA-REAL

×