Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pluja de premis 13

605 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Pluja de premis 13

 1. 1. PLUJA DE PREMIS PER ALS NOSTRES ALUMNES IES PROFESSOR BROCH I LLOP CURS 2012/20 13
 2. 2. CONCURS DE FOTOGRAFIA PREMI DUMA 2012 Lluvia de monte. Javier Villagrasa. PREMI SIMBA 2012 Green world. María Sebastián
 3. 3. ALUMNES DEL BROCH I LLOP PREMIATS PER LES SEUES REDACCIONS I ELS SEUS DIBUIXOS. Marc Nieto, alumne de 4t curs d'ESO, ha guanyat el premi de redacció Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana; el treball de l'alumne, que anava sobre la Constitució de Cadis i els Drets Humans ha estat guardonat amb una tableta informàtica que li ha sigut entregada per la directora del centre, Lucía Adsuara, en un acte acadèmic en presència dels companys de l'alumne. També es va posar en coneixement dels altres alumnes el premi de redacció Ciutat de Benassal que reberen les alumnes Andrea Bellés i Júlia Navarro, de primer i segon de batxillerat respectivament. Més informació en el departament de valencià En l'apartat de dibuix, els alumnes Juan Alberto Ngema de PQPI, i Sonia Maillo, de 3r d'ESO, han estat guardonats amb un premi i un accèssit de dibuix en el concurs organitzat per l'ONG Fundar. Els premis van ser recollits en un acte que es va celebrar en Les Corts, en la ciutat de València. D'altra banda l'alumna Beatriz Sanz, de 2n de batxillerat, ha representat al centre en el Concurs Internacional d'Ortografia Espanyola que se celebrà el dimarts 17 d'octubre en l'institut Lluis Vives de València. Tota la comunitat educativa del Broch i Llop vol felicitar a aquests alumnes pel seu treball que ha sigut reconegut, un cop més, amb premis i agraïments per part de les institucions organitzadores.
 4. 4. PREMIS EXTRAORDINARIS AL RENDIMENT D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA. Fernando Navarro, alumne del nostre centre, ha obtingut el premi extraordinari al rendiment acadèmic d'Educació Secundària Obligatòria corresponent al curs 2011-2012. ¡Enhorabona Fernando!
 5. 5. El passat dia 10 de juny va tenir lloc l'entrega dels diplomes.
 6. 6. SPOTFER 2MIL12 Anna Chiva Cantavella, Gemma García Escrig I Vicente Villagrasa Montaner, alumnes del nostre centre, han resultat guanyadors en el concurs d'espots publicitaris per a prevenir les drogodependències SPOTFER 2012 amb el seu treball: "Mismo efecto, distinta velocidad". Enhorabona als tres!
 7. 7. ÈXIT EN MATEMÀTIQUES Èxit en matemàtiques al Sprint d'EstalmatCV Roger Arnau Notari, alumne del nostre centre, és un dels integrants del grup d'alumnes ESTALMAT de la Comunitat Valenciana que ha resultat guanyador de la prova de segon curs entre totes les sedes d'Espanya. Jaume Usó i Cubertorer, alumne també del nostre centre, és un altre dels integrants del grup de Veterans que ha resultat guanyador davant de participants de tot l'estat espanyol. Enhorabona als dos! ______________________ CONCURS MUNICIPAL CONVIVÈNCIA A LES AULES Els alumne de 1r d'ESO han participat en la campanya de prevenció de violència a les aules. L'entrega de premis va tenir lloc el 19 de desembre en la casa Mundina de Vila-real. Marina Nebot, alumna del nostre centre, va guanyar un accèsit. I 25 alumnes més, també del nostre centre, van recollir el seu diploma de participació. Enhorabona a Marina i a tots els participants.
 8. 8. I CONCURS DE LECTURA LLUÏSOS DE VILA-REAL Alejandro Miranzo Arriba, alumne del nostre centre, ha resultat guanyador en el primer Concurs de Lectura en valencià, en la categoria infantil. "La rebel·lió de les dones". Vicent Fausto i Manzano En total han estat més de 30 els participants que han optat al premi, encara que sols 2 han estat els guanyadors al presentar més encerts que ningú altre al qüestionari, pel que no ha fet falta cap tipus de desempat. Els premis s'entregaren durant el transcurs de la Revista Parlada Camino, en la seva edició del 16 de maig de 2013. Enhorabona a Alejandro i a tots els participants. ___________________ HISTÒRIES INTERESSANTS SOBRE ELS COLORS Alumnes de 3r d'ESO d'Enriquiment Curricular del nostre centre han anat, el passat 11 de març, a ràdio Vila-real i ens han donat a conèixer tota una sèrie d'històries curioses sobre els nostres colors. Escolteu la grabació i estem segur que us agradarà. Ràdio activitat IES Professor Broch i Llop Enhorabona a tots els participants.
 9. 9. VIII TROBADA MATEMÀTICA DE L’ALCORA El col·legi Puértolas Pardo de l'Alcora va acollir el dissabte 23 de març a les 10h la VIII Trobada Matemàtica que organitza la seua Fundació. 301 escolars d'entre 5é de Primària i 4rt d'ESO van participar en l'edició d'enguany, tot un rècord per a esta prova matemàtica. Fins a 14 centres educatius de la província han enviat alumnes a este concurs. L'entrega de premis va tenir lloc el 19 d'abril a les 19h en l'auditori de la Caixa Rural de l'Alcora. Víctor Lafuente i Pau Lapeña, alumnes de 2n i 3r d'ESO, han resultat premiats en aquesta VIII Trobada Matemàtica. Enhorabona a tots els participants i en especial a Víctor i a Pau.
 10. 10. OLIMPÍADES 2013 Alumnes de batxillerat del nostre centre han participat en les olimpíades 2013. Volem destacar els bons resultats obtinguts pels nostres alumnes: Fernando Navarro participa en l'olimpíada de Física. Jonathan Ruzafa, Beatriz Sales, Marta Guinot i Paula Payán participen en l'olimpíada d'Economia. Jaume Llop participà en les Olimpíades de valencià i de biología i va ésser guanyador en l'olimpíada de Valencià. Alba Camacho, participa en l'olimpíada de Valencià i resulta guanyadora en l'olimpíada de Valencià. Enhorabona a tots!
 11. 11. PREMIS CREAEMPRESA 2013 El Concurs CreaEmpresa, organitzat per EADE Consulting en col·laboració amb la Universitat Jaume I, està destinat a estudiants de batxillerat i cicles formatius, basat en el seu acostament a la universitat i en el foment de la seua creativitat i la seua capacitat innovadora en l'àmbit empresarial a través del desenvolupament d'un producte o servei innovador o la creació d'una nova empresa. EADE Consulting va lliurar el divendres 10 de maig de 2013 els premis del VIII Concurs CreaEmpresa. Paula Payán i Beatriz Sales, alumnes del nostre institut van resultar guanyadores. El premi Fòrum Jovellanos i premi Increa van ser atorgats a “Wylus”, treball fet com hem dit per Paula Payán i Beatriz Sales,de l'IES Professor Broch i Llop de Vila-real. Aquests dos premis constaven d'una dotació de 300€, per al guanyador del Premi Fòrum Jovellanos, i 300€ en beca de formació per als premiats de la Càtedra Increa. ¡Enhorabona a Paula Payán i a Beatriz Sales!
 12. 12. OLIMPÍADA MATEMÀTICA 2013 Jaume Usó, alumne de quart d'ESO del nostre centre ha quedat tercer en la fase provincial de l'Olimpíada Matemàtica, fase que va tenir lloc el passat 18 de maig en Onda. Van reunir a més de 400 persones entre alumnes i professors en aquestes proves. ¡Enhorabona Jaume! Més informació en la web en la Societat d’educació Matemàtica Comunitat Valenciana. ____________________________ PREMI EXTRAORDINARI AL RENDIMENT D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA. CURS 2011-12 Volem felicitar als següents alumnes de primer d'ESO del nostre institut que han guanyat aquest premi extraordinari pel seu bon rendiment acadèmic en l'Educació Primària durant el passat curs 2011-12: Abdelaziz Ait, Lorena Álvarez, María Casalta Milinea Catalin, Elena Hernández Carlos Mañas, Marina Nebot ¡Enhorabona a tots! Més informació
 13. 13. PREMIO REDACCIÓN JÓVENES TALENTOS El día 6 de junio Alejandro Arribas Miranzo, del curso 2º de ESO 04, acompañado por Evaristo Ballester, tutor del curso, y Begoña Sousa, profesora de castellano, fue a Valencia a recoger el premio de redacción Jóvenes talentos que organiza la empresa Coca-Cola, en el cual participa nuestro centro todos los años. Nos recogió un autobús en Castellón, junto a los demás premiados de la provincia, para trasladarnos al Parque Oceanográfico, donde visitamos las instalaciones, comimos y celebramos el acto de entrega de premios en el Auditorio del Mar Rojo. Alejandro recibió el primer premio de redacción de la provincia de Castellón, que le fue entregado por el responsable máximo de Coca- Cola en la provincia, y que consistía en una mochila de Coca-Cola para excursiones (con todo el menaje necesario) que llevaba en su interior una Wii. Enhorabuena al alumno; es maravilloso que el trabajo individual de muchos años, se vea justamente reconocido y recompensado públicamente. Nuestro instituto, Broch i Llop, está orgulloso de poder ayudar a sus alumnos a que estos reconocimientos se hagan realidad.
 14. 14. FERNANDO NAVARRO. BECAS EUROPA 14. Realitzada la segona fase de selecció del Programa Beques Europa 14, IX Edició, amb la presentació dels audiovisuals i les proves presencials tenim als 300 seleccionats. I entre ells està Fernando Navarro García, alumne de 1r de batxillerat del nostre centre. Aquests alumnes participaran en un cap de setmana en el Campus de la Universitat Francisco de Vitoria de Madrid en el mes de setembre. En el Consell Escolar que va tenir lloc el 27 de juny es va comunicar aquesta notícia. Tots els membres del Consell ens alegrem i volem donar-li a Fernando i a la seua família l’enhorabona per aquest nou premi que Fernando ha aconseguit. Moltes felicitacions Fernando!!! ___________________________ V CONCURS LITERARI I FOTOGRÀFIC CARLES SALVADOR A la seu de la Fundació Carles Salvador de Benassal, sent les 12h del 3 de juliol de 2013, es reuneix el jurat del V Concurs Literari i Fotogràfic Carles Salvador i acorda concedir el premi: Categoria C2 (Narrativa, alumnat de Batxillerat): QUASI NEGRE, de la qual n’és l’autor Javier Gil Font, IES Professor Broch i Llop de Vila- real. Segons les bases del concurs, l’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dia 20 d’agost a les 19:00 h. al saló d’actes de Rural Caixa. Enhorabona Javier!.
 15. 15. PLUJA DE PREMIS PER ALS NOSTRES ALUMNES IES PROFESSOR BROCH I LLOP CURS 2012/2013

×