Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Analitzem la pèrdua de la referència -1

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Check these out next

1 of 16 Ad
Advertisement

More Related Content

More from Dept. de Valencià de l'IES Joanot Martorell (19)

Advertisement

Analitzem la pèrdua de la referència -1

 1. 1. Cohesió: Analitzem la pèrdua de la referència i les indefinicions (1) ● Dept. de Valencià ● Exercici n. 1 de l'IES Joanot ● Reconeixement Martorell de d'elements lèxics, València anafòrics I ● Curs 2012-13 connectors emprats inadequadament ● Modificació
 2. 2. Mirem de fixar-nos en els elements indeterminats, desconeguts o mal relacionats referencialment Jo pense que aquestes persones tenen el doble de mèrit, perquè li costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, aixina que l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 3. 3. Mirem de fixar-nos en els elements indeterminats, desconeguts o mal relacionats referencialment Jo pense que aquestes persones tenen el doble de mèrit, perquè li costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, aixina que l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 4. 4. Mirem de fixar-nos en els elements indeterminats, desconeguts o mal relacionats referencialment Jo pense que aquestes persones tenen el doble de mèrit, perquè li costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, aixina que l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 5. 5. Mirem de fixar-nos en els elements indeterminats, desconeguts o mal relacionats referencialment Jo pense que aquestes persones tenen el doble de mèrit, perquè li costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, aixina que l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 6. 6. Mirem de fixar-nos en els elements indeterminats, desconeguts o mal relacionats referencialment Jo pense que aquestes persones tenen el doble de mèrit, perquè li costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, aixina que l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 7. 7. Mirem de fixar-nos en els elements indeterminats, desconeguts o mal relacionats referencialment Jo pense que aquestes persones tenen el doble de mèrit, perquè li costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, aixina que l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 8. 8. Mirem de fixar-nos en els elements indeterminats, desconeguts o mal relacionats referencialment Jo pense que aquestes persones tenen el doble de mèrit, perquè li costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, aixina que l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 9. 9. Canviem els elements detectats per altres que milloren la relació entre els mots, les idees i les relacions lògiques Jo pense que aquestes persones tenen el doble de mèrit, perquè li costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, aixina que l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 10. 10. Canviem els elements detectats per altres que milloren la relació entre els mots, les idees i les relacions lògiques Jo pense que els discapacitats que participen als jocs olímpics tenen el doble de mèrit, perquè li costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, aixina que l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 11. 11. Canviem els elements detectats per altres que milloren la relació entre els mots, les idees i les relacions lògiques Jo pense que els discapacitats que participen als jocs olímpics tenen el doble de mèrit (Ø) perquè li costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, aixina que l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 12. 12. Canviem els elements detectats per altres que milloren la relació entre els mots, les idees i les relacions lògiques Jo pense que els discapacitats que participen als jocs olímpics tenen el doble de mèrit (Ø) perquè els costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, aixina que l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 13. 13. Canviem els elements detectats per altres que milloren la relació entre els mots, les idees i les relacions lògiques Jo pense que els discapacitats que participen als jocs olímpics tenen el doble de mèrit (Ø) perquè els costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, així doncs, l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 14. 14. Canviem els elements detectats per altres que milloren la relació entre els mots, les idees i les relacions lògiques Jo pense que els discapacitats que participen als jocs olímpics tenen el doble de mèrit (Ø) perquè els costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, així doncs, l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè??? jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 15. 15. Canviem els elements detectats per altres que milloren la relació entre els mots, les idees i les relacions lògiques Jo pense que els discapacitats que participen als jocs olímpics tenen el doble de mèrit (Ø) perquè els costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, així doncs, l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari en relació amb les persones sense limitacions. Jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.
 16. 16. Comparem els canvis amb la versió primera. S'ha millorat la cohesió del text d'opinió Jo pense que aquestes persones tenen el doble de mèrit, perquè li costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, aixina que l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari, perquè jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat. ------------------------------------ Jo pense que els discapacitats que participen als jocs olímpics tenen el doble de mèrit (Ø) perquè els costen el doble les coses que a nosaltres ens pareixen normals, així doncs, l'afany de superació que tenen aquesta xica i Oscar és extraordinari en relació amb les persones sense limitacions. Jo en la vida podria anar als jocs olímpics i no tinc cap discapacitat.

×