Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ubuntu SOL: Laptop op Zonnepanelen

2,758 views

Published on

De SOL-laptop die deze maand zijn debuut maakt in Ghana, draait Linux-distributie Ubuntu en werkt geheel op zonne-energie. Daarvoor heeft de dikke 'ruggedized' computer zonnepanelen achterop.

  • Be the first to comment

Ubuntu SOL: Laptop op Zonnepanelen

  1. 1. Spotlight: SOL Ubuntu laptop
  2. 2. De SOL-laptop die deze maand zijn debuut maakt in Ghana, draait Linux- distributie Ubuntu en werkt geheel op zonne-energie. Daarvoor heeft de dikke 'ruggedized' computer zonnepanelen achterop. De uitklapbare zonnepanelen op het deksel van de SOL-laptop zijn ook te ontkoppelen en met een verlengsnoer te gebruiken. De draagbare Linux-machine heeft een gewone accu en komt ook met een adapter voor opladen via een gewoon stopcontact. WEWI SOL Ubuntu laptop
  3. 3. www.computertotaal.nl/abonneren www.facebook.com/computertotaal www.twitter.com/computertotaal Deze presentatie wordt je aangeboden in samenwerking met de redactie van Computer!Totaal, het grootste computermagazine van de Benelux. Kijk voor meer informatie over abonnementen op onderstaande url.

×