12 gadgets voor tablets

9,736 views

Published on

Tegenwoordig heeft het overgrote deel van de huishoudens in Nederland een tablet, dus het is niet raar als jij er thuis ook een hebt liggen. Om het gebruik iets makkelijker, veiliger of juist leuker te maken hebben wij voor jullie twaalf gadgets voor je tablet op een rij gezet.

Published in: Technology
0 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
9,736
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5,664
Actions
Shares
0
Downloads
10
Comments
0
Likes
2
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

12 gadgets voor tablets

 1. 1. 12 Tablet gadgetsVoor leuker, makkelijker of veiliger gebruik
 2. 2. Tegenwoordig heeft het overgrote deel van de huishoudens in Nederlandeen tablet, dus het is niet raar als jij er thuis ook een hebt liggen. Om hetgebruik iets makkelijker, veiliger of juist leuker te maken hebben wij voorjullie twaalf gadgets voor je tablet op een rij gezet.Inleiding
 3. 3. 01 Tablettoetsenbord plus universele standaardHet compacte Wedge Mobile Keyboard is speciaal ontworpen voor (Windows-)tablets engebruikt bluetooth als verbindingsmethode. De onderkant is van fraai aluminiumgemaakt. De echte verrassing vinden we onder het toetsenbord in de verpakking.Microsoft levert namelijk een universele tabletstandaard mee die tegelijkertijd ookdienstdoet als beschermhoes voor het toetsenbord.
 4. 4. Microsoft Wedge Mobile KeyboardPrijs € 79,99Website www.microsoft.nl/hardware
 5. 5. 02 Bluetooth-toetsenbord voor drie apparatenHet Bluetooth Illuminated Keyboard K810 is niet goedkoop, maar wel behoorlijk luxeuitgevoerd. Handig is dat dit toetsenbord toetsverlichting en een oplaadbare accu heeft.Bijzonder is dat dit toetsenbord is te koppelen met drie apparaten, zodat het toetsenbordte gebruiken is voor zowel je tablet, smartphone als notebook. Via een knop op hettoetsenbord kies je het juiste apparaat.
 6. 6. Microsoft Wedge Mobile KeyboardPrijs € 99,99Website www.logitech.com
 7. 7. 03 Stylus en penDe kans is groot dat je weleens mis drukt als je met je vingers een smartphone of tabletbedient. De Bamboo Stylus pocket is een uitschuifbare pen en helemaal ingeschoven isde stylus maar 9,3 cm groot. Hij is dus makkelijk mee te nemen. Vervolgens kan hijworden uitgeschoven tot een normaal penformaat, zodat hij bij gebruik goed in de handligt. Je hoeft de stylus niet los te bewaren, het dopje van de pen heeft een staafje dat inde hoofdtelefoonaansluiting van je tablet past.
 8. 8. Bamboo Stylus PocketPrijs € 34,90Website www.wacom.eu
 9. 9. 04 Envelopje voor je tabletWil je liever niet dat iedereen ziet dat je een dure tablet bij je hebt? Dankzij deze StealthTablet Envelope gaat de tablet helemaal undercover. De papieren hoes is supersterk enwaterproof. De binnenkant is vervaardigd uit fleece en houdt je tablet lekker warm. Hij isgeschikt voor tablets met een afmeting tot 27 x 20,5 cm en zou dus voor de meestetablets moeten voldoen.
 10. 10. Stealth Tablet EnvelopePrijs € 18,69Website www.firebox.com
 11. 11. 05 Boze vogels beschermen iPadHet Rovio-spel Angry Birds blijft populair en er zijn dan ook een hoop tabletgerelateerdeaccessoires te koop. Wie geen moment zonder de vogels kan, heeft ze dankzij deGEAR4 Angry Birds Case altijd bij zich. De glossy case houdt de achterzijde van je iPadkrasvrij. Helaas is de hoes er alleen voor iPads, iPhones en de Samsung Galaxy SIIIsmartphone.
 12. 12. GEAR4 Angry Birds CasePrijs € 40,-Website www.gear4.com
 13. 13. 06 Organisatie!Behalve je tablet of smartphone wil je vast ook allerlei kabeltjes en laders meenemen.Grid-It maakt diverse handige hulpjes die heel veel elastiekjes aan de binnenzijdehebben zodat je een heleboel accessoires kunt meenemen. Handig! Er zijn diversemodellen voor smartphones of tablets met of zonder ingebouwde sleeve, die beginnenbij zo’n 10 euro en doorlopen tot zo’n 50 euro.
 14. 14. Grid-It OrganizerPrijs € 10,- tot € 50,-Website www.grid-it.eu
 15. 15. 07 Tablet op de achterbankDeze tablethouder van Targus is geschikt voor alle tablets tussen 7 en 10,1 inch. Deaanpasbare riem past rond nagenoeg alle hoofdsteunen. Ook handig is dat dezetablethouder erg eenvoudig te verwijderen is en dankzij zijn compactheid perfect past inhet opbergvak van een autostoel.
 16. 16. Targus Universal In Car Tablet HolderPrijs € 24,99 via Centralpoint.nlWebsite www.targus.com
 17. 17. 08 Tablet overal gebruikenDeze compacte Chaise-standaard van Kensington is ideaal om mee op reis te nemen.De standaard past zelfs in het borstzakje van een overhemd. Handig is dat het ookweinig plek nodig heeft waardoor je tablet perfect te bedienen is op een kleinvliegtuigtafeltje.
 18. 18. Kensington ChaisePrijs € 19,99Website www.kensington.nl
 19. 19. 09 Onderweg opladenTablets (en smartphones) hebben nog altijd één belangrijk nadeel: de batterij is altijd tesnel op. Met een mobiele accu zoals de Mophie Juice Pack Powerstation Duo hou je hetonderweg een stuk langer uit want je kan je tablet opladen via deze mobiele accu. DeMophie bevat twee usb-poorten zodat hij met alle mobiele apparatuur werkt waar eenusb-kabel bij is geleverd.
 20. 20. Mophie Juice Pack Powerstation DuoPrijs € 90,-Website www.mophie.com
 21. 21. 10 Bestuurbaar helikoptertjeHelikoptertje spelen? Met deze AR.Drone 2.0 van Parrot lijkt het net echt. Je bestuurt dequadricopter met je tablet of smartphone via wifi. De app is beschikbaar voor iOS enAndroid. Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat de helikopter crasht. Speciaal vooronervaren piloten is er namelijk een autopilot-functie die je AR.Drone 2.0 zelf kan doenopstijgen of landen. Een must voor tabletbezitters die van modelbouwdingen houden.
 22. 22. Parrot AR.Drone 2.0Prijs € 299,99Website http://ardrone.parrot.com
 23. 23. 11 Magische balStop een versnellingsmeter, kompas en gyroscoop in een bal, voeg nog wat lichtjes toeen je hebt een gadget. Wanneer je deze gadget via bluetooth met je smartphone oftablet koppelt, heb je een superleuk speeltje in huis om huisdieren te plagen ofwedstrijdjes te spelen met vrienden.Voorlopig zijn er zo’n vijftien gratis apps beschikbaar die compatibel zijn met de Sphero.Je hebt wel een adapter nodig om de Amerikaanse oplader in een Nederlandsstopcontact te steken. Het balletje is geschikt voor iOS en Android.
 24. 24. SpheroPrijs € 129,95Website www.gosphero.com
 25. 25. 12 Schoonmaken met een stickerJe kleeft de Wipit simpelweg op de achterzijde van je tablet en wanneer ervingerafdrukken op je scherm zitten, veeg je die snel weg met de stofzijde. Geniaal!Wipit is beschikbaar in verschillende prints en formaten. Hij plakt tot zo’n 50 keer weervast.
 26. 26. WipitPrijs € 6,99 (voor 2 grote of 4kleine Wipits)Website www.wipit.com
 27. 27. www.computertotaal.nl/abonnerenwww.facebook.com/computertotaalwww.twitter.com/computertotaalDeze presentatie wordt je aangeboden in samenwerking met de redactie vanComputer!Totaal, het grootste computermagazine van de Benelux. Kijk voor meerinformatie over abonnementen op onderstaande url.

×