Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tutustumassa ruokatapahtumiin, Copenhagen Cooking, Kööpenhamina

74 views

Published on

Ruokamatkailijan Kööpenhamina ruokatapahtuman kautta koettuna. Foodie-kohteita ja inspiraatiota ruokamatkailun kehittämiseen Suomessa

Published in: Travel
 • Be the first to like this

Tutustumassa ruokatapahtumiin, Copenhagen Cooking, Kööpenhamina

 1. 1. Tutustumassa ruokatapahtumiin Copenhagen Cooking, Kööpenhamina 2015 Koonnut Kristiina Adamsson RUOKA&MATKAILU -hanke Miksi ruokatapahtumiin osallistutaan? Asiaa on tutkittu. Ruokatapahtumiin osallistujilla on esimerkiksi usein kaksi päätavoitetta, yhdessä tai erikseen: oppiminen ja nauttiminen (Kim, Eves & Scarles 2009). Tapahtumat toimivat ikkunoina kulttuuriin, myös ruokakulttuuriin niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin asiakkaille, matkailijoille.
 2. 2. Copenhagen Cooking Opintomatka Kööpenhaminaan 21-24.8.2015 2 Copenhagen Cooking on vuosittainen ruokafestivaali. Se tutustuttaa Kööpenhaminan gastronomiseen kattaukseen ja Tanskaan ruokamaana. Sen kohderyhmänä ovat kaikki, jotka raakastavat ruokaa. Sen ympärillä on erilaisia tapahtumia ja mukana useita partnereita. Joka vuosi tapahtumalla on hieman erilainen teema. (Copenhagen Cooking 2016.)
 3. 3. Kööpenhamina- Copenhagen Cooking Keskellä kaupunkia, kauppahalleilla, oli tapahtuman Cooking Spot: pääsylippuja, neuvontaa jne.
 4. 4. 4 Hotel Guldsmeden aamiainen 90-100% luomua Guldsmeden-hotelliketjun hotelleja varataan usein sen luomuaamiaisen vuoksi.
 5. 5. 5 Kahden konseptin ravintola Grod: puurobaari ja risottoa. Myös tuotteiden mukaan ostomahdollisuus.
 6. 6. 6 Torvhallerne, kauppahallit ovat Foodie-matkailijalle mielenkiintoinen kohde. Myös Paleo-ruokaa.
 7. 7. 7 Ranskalainen ilta -monia ravintoloita mukana yhdessä. Paikalliset asiakkaat tarvitsevat muutakin kuin Smörrebrödejä. Grillattiin luomuhärkä seuraavan päivän tapahtumaa varten.
 8. 8. 8 Ruokatapahtuman voi järjestää myös yöllä, Late Night Cook Off -kokkikisa
 9. 9. 9 Meatpacking District on ravintoloiden, ruokakauppojen ja ruokatapahtumien keskittymä Illallinen kalapainoitteisessa Kodbyens Fiskebarissa on suositeltava kokemus.
 10. 10. 10 Chart Architecture and Gastronomy-tapahtuma yhdisti arkkitehtiopiskelijat ja ravintoloitsijat. Museon sisäpihalle opiskelijat olivat luoneet futuristisia ravintolatiloja ja Kööpenhaminan ajankohtaisimmat ravintolat tarjoilivat kohtuuhintaan pikkuannoksia ja cocktaileja.
 11. 11. SUSTAINABLE GASTRONOMIC EXPERIENCE ON THE WATER 11 Copenhagen Cookingissa pystyi vuokraamaan veneen ja halutessaan sille kuljettajan. Veneeseen sai mukaan myös picnic- aterian.
 12. 12. 12 Sunnuntaina 23.8.2015 järjestettiin iso brunssitapahtuma Meat Packing Distrctillä, Sunday Brunch
 13. 13. 13 Perunaa käytettiin innovatiivisesti, smörrebrödeissä, pitsassa, ranskalaiset tehtiin brunssi- tapahtumassa perunasta asti. Sitä varten oli palkattu työntekijä.
 14. 14. Katse houkuttelevien vitriinien rakentamiseen
 15. 15. 15 Asiakkaalle saa tulla hyvä mieli…Tanskassa tulee.

×