Koha serials

1,096 views

Published on

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
1,096
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
350
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Koha serials

 1. 1. PUBLICACIONS PERIÒDIQUESPodem accedir al mòdul de publicacions periòdiques des delmenú “Mas” de l’entorn staff. El mòdul de Publ. Periòdiquesa Koha s’utilitza per fer el seguiment de revistes, diaris iqualsevol altre ítem que segueixi un calendari regular
 2. 2. PUBLICACIONS PERIÒDIQUESAfegir una subscripcióLes subscripcions es poden afegir clicant “Nuevo” a qualsevolregistre bibliogràfic, o des del botó “Nueva suscripción” delmòdul de periòdiques
 3. 3. PUBLICACIONS PERIÒDIQUESAfegir una subscripcióSi cliques “Nueva suscripción” des del mòdul de seriades,apareixerà un formulari en blanc (si cliques “Nuevo” des d’unregistre bibliogràfic, contindrà la informació bibliogràfica)
 4. 4. PUBLICACIONS PERIÒDIQUESAfegir una subscripcióProveedor: pots buscar qualsevol proveïdor introduït almòdul d’adquisicions o picar el número ID.- La informació del proveïdor no és obligatòria- Per reclamar subscripcions no rebudes, o retards, caldràaquesta informació.Registro: és el registre MARC al que voldries enllaçar lasubscripció. Es pot completar buscant un registre existent,clicant “Buscar por registro” o introduint el número bib delregistre a la 1a casella.A continuació tries si s’ha de crear un registre d’exemplarcada vegada que arribi un nou número
 5. 5. PUBLICACIONS PERIÒDIQUESAfegir una subscripcióBiblioteca: la que té aquesta subscripció (si hi ha més d’unabiblioteca amb la mateixa subscripció, has de crear unasubscripció per cadascuna d’elles  fàcilment utilitzant laopció “Editar como nueva” (Duplicar) a la pàginad’informació de la subscripció)Ubicación: localització a la prestatgeriaSignatura: topogràficEl Período de gracia és el nombre de dies abans que unexemplar passi automàticament de “expected” a “waiting” iquants dies abans no passi automàticament de “waiting” a“late”
 6. 6. PUBLICACIONS PERIÒDIQUESAfegir una subscripcióUtilitzeu “Nota de OPAC” per qualsevol nota que vulgueuque aparegui a l’OPAC pels usuaris.Nota no pública s’hauria d’utilitzar per notes que només sónvisibles pels bibliotecaris via la interfície staff.Configura una llista de circulació seleccionant “Routing List”des del camp Notificación a socio.Número de ejemplares para mostrar en la interfaz delpersonal y para mostrar en OPAC permeten controlar quantsexemplars apareixen per defecte en els registres bibliogràficsen la interfície staff i a l’OPAC.
 7. 7. PUBLICACIONS PERIÒDIQUESAfegir una subscripcióA Fecha de publicación del primer número cal introduir ladata del número que tens a la mà, data en la que començaràel patró de predicció.Hi ha diverses Frecuencias predefinides:- Sin periodicidad: algunes publicacions molt específiquesno tenen una periodicitat real.- Desconocido: tria aquesta opció si cap de les altres ésadequada- Irregular: la revista no és “regular” però té unaperiodicitat. (Per exemple, saps que arriba al gener,octubre i desembre, és irregular, però saps que arribarà)
 8. 8. PUBLICACIONS PERIÒDIQUESAfegir una subscripció- 2/día: dues vegades al dia- Diariamente (n/semana): diàriament de dilluns a divendres- 1/semana- 1/2 semana: una cada dues setmanes- 1/3 semana: una cada tres setmanes- 1 mes: mensualment- 1/2 meses: 6 a l’any- 1/3 meses: 1 al quadrimestre- 1/trimestre: estacional- 1/4 meses: 3 a l’any- 2/año- 1/año- 1/2 años
 9. 9. PUBLICACIONS PERIÒDIQUESAfegir una subscripcióSi seleccionem “Historial manual” podrem introduir revistesfora del patró de predicció.El patró de numeració ens ajuda a determinar como vénenindicats els números en la revista:- Inicia la numeració amb el primer número que ha arribat ala biblioteca.- Si tries qualsevol patró de numeració diferent de“Número” , caldrà que indiquis en quin moment canvia elvolum o any. Per fer-ho, al camp “Reinicia en” introdueixl’últim número que arribarà abans que canviï el númerode volum o any.
 10. 10. PUBLICACIONS PERIÒDIQUESAfegir una subscripcióPots triar crear el teu propi patró de numeració triant “Ninguno delos anteriores” i clicar “Mostrar / Ocultar patrón avanzado” al finaldel formulari.- “Comienzo de la suscripción”  és la data en la que comença lasubscripció. S’utilitza per configurar les alertes de renovació- “Duración de la suscripción”  número de números o mesosde la subscripció. També utilitzat per les alertes- “Fecha de finalización de la suscripción”  només s’hauriad’introduir per subscripcions que tenen un final.- “Fórmula de numeración”  és editable per tal de marcar comt’agradaria que es veiés la numeració al registre d’exemplar i ala pàgina d’informació de la subscripció.
 11. 11. Muchas gracias!!!!info@orex.es
 12. 12. PUBLICACIONS PERIÒDIQUESRecepció d’exemplarsEXERCICI:Crear cadascú una subscripció...Els exemplars es poden marcar com a rebuts des de diferentslocalitzacions. Per trobar una subscripció, utilitza la casella de cercaque trobaràs a la pàgina de Publicacions periòdiques.

×