Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Пазителката Райли Дженсън: Целуващ грях – Кери Артър (Книга 2 )
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

4

Share

Download to read offline

Кери Артър Пазителката Райли Дженсън кн. 1

Download to read offline

Рядък хибрид - вампир и върколак, Райли Дженсън и близнака й, Роан, работят за управление Мелбоурн за други раси, организация създадена за да контролира свръхестествените раси и да защитава хората от своите грабежи. Докато Роан е възвишен пазител, познат още като наемен убиец, Райли е само работник във офис, докато брат й не изчезва на една от мисиите си. Времето не можеше да е по-лошо. Повече върколак от колкото вампир, Райли е уязвима на лунната горещина, едноседмичният период преди пълнолуние, когато нуждата й от другар става все поглъщаща...

За щастие Райли има двама желаещи партньора които да задоволят всяка нейна нужда. Но тя трябва да контролира своите силни желания, ако иска да открие брат си. По-лесно е да се каже от колкото да се направи, когато града пулсира с яростно желание, а Райли е изправена пред много силен и възхитително разсъблечен вампир който повишава температурата й както никога преди.

По отношение на плътта, Райли срещна своят кандидат. Но по отношение на престъплението, тя трябва да следва своите инстинкти не само за да открие брат си, но и за да спре и нечестива реколта. Някой прави някакви несигурни клонирания опитвайки се да създаде перфектният войн, като слага край на генома на нехората като Роан. Сега Райли знае колко опасен е света за нейният вид и колко много се нуждае от нея.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • VencislavaKaraivanova

  Mar. 28, 2020
 • ssusercf6375

  Dec. 9, 2018
 • ssuserbe0715

  Aug. 19, 2018
 • bezgreshnata

  Aug. 2, 2015

Рядък хибрид - вампир и върколак, Райли Дженсън и близнака й, Роан, работят за управление Мелбоурн за други раси, организация създадена за да контролира свръхестествените раси и да защитава хората от своите грабежи. Докато Роан е възвишен пазител, познат още като наемен убиец, Райли е само работник във офис, докато брат й не изчезва на една от мисиите си. Времето не можеше да е по-лошо. Повече върколак от колкото вампир, Райли е уязвима на лунната горещина, едноседмичният период преди пълнолуние, когато нуждата й от другар става все поглъщаща... За щастие Райли има двама желаещи партньора които да задоволят всяка нейна нужда. Но тя трябва да контролира своите силни желания, ако иска да открие брат си. По-лесно е да се каже от колкото да се направи, когато града пулсира с яростно желание, а Райли е изправена пред много силен и възхитително разсъблечен вампир който повишава температурата й както никога преди. По отношение на плътта, Райли срещна своят кандидат. Но по отношение на престъплението, тя трябва да следва своите инстинкти не само за да открие брат си, но и за да спре и нечестива реколта. Някой прави някакви несигурни клонирания опитвайки се да създаде перфектният войн, като слага край на генома на нехората като Роан. Сега Райли знае колко опасен е света за нейният вид и колко много се нуждае от нея.

Views

Total views

985

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

2

Actions

Downloads

30

Shares

0

Comments

0

Likes

4

×