Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2019.szeptember

18 views

Published on

A Hipercom akciós újság monitoring rendszerével készített elemzés megmutatja, hogy a kiválasztott termékcsoportokban az adott hónapban melyik márka szerepelt a legtöbbször az akciós újságokban.

Published in: Retail
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2019.szeptember

  1. 1. 2019. január2019. szeptember TOP márkák – hónapról hónapra 2019 A joghurtoknál a Jogobella ismét megszerezte az első helyet. A hűtött desszerteknél újra a Pöttyös zárta elsőként a hónapot. A pralinék esetében a Kinder újra visszaszerezte a dobogóját, a táblás csokoládékat vizsgálva pedig láthatjuk, hogy a Milka győzedelmeskedett. A rágcsálnivalók esetében újra a Mogyi könyvelhetett el sikert. Ha a szénsavas üdítőket vesszük górcső alá, itt is látható, hogy a Coca-Cola egyeduralmát ebben a hónapban sem tudta senki megdönteni. A tusfürdőknél a Palmolive újra az élen zárt egy hosszabb szünet után, míg a mosóporoknál szeptemberben a Persil zárt az élen.

×