Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2019.marcius

19 views

Published on

A Hipercom akciós újság monitoring rendszerével készített elemzés megmutatja, hogy a kiválasztott termékcsoportokban az adott hónapban melyik márka szerepelt a legtöbbször az akciós újságokban.

Published in: Retail
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2019.marcius

  1. 1. 2019. január2019. március TOP márkák – hónapról hónapra 2019 2019. márka versenye folytatódik! A joghurtok és hűtött desszertek között ismét nem történt változás, a Jogobella és a Pöttyös elsőként fejezte be a negyedévet. A pralinék esetében a Kinder visszavette a vezetést, a táblás csokoládékat vizsgálva pedig láthatjuk, hogy a Milka újra győzedelmeskedett. A rágcsálnivalók esetében megtört a Mogyi egyeduralma, márciusban a Chio vette át az első helyet. Ha a szénsavas üdítőket vesszük górcső alá, itt is látható, hogy a Coca-Cola egyeduralmát ebben a hónapban sem tudta senki megdönteni. A tusfürdőknél a Nivea, míg a mosóporoknál a Persil nyert márciusban.

×