Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2019.junius

14 views

Published on

A Hipercom akciós újság monitoring rendszerével készített elemzés megmutatja, hogy a kiválasztott termékcsoportokban az adott hónapban melyik márka szerepelt a legtöbbször az akciós újságokban.

Published in: Retail
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2019.junius

  1. 1. 2019. január2019. június TOP márkák – hónapról hónapra 2019 A joghurtoknál hatalmas fordulat történt, ugyanis idén először a Jogobella lekerült az első helyről és az Oikos vette át a vezetést. A hűtött desszerteknél ismét ugyanaz a helyzet, a Pöttyös elsőként zárta a hónapot. A pralinék esetében a Raffaello újra megszerezte az első helyezést, a táblás csokoládékat vizsgálva pedig láthatjuk, hogy a Boci megtörte a Milka egyeduralmát. A rágcsálnivalók esetében újra a Chio könyvelhetett el sikert. Ha a szénsavas üdítőket vesszük górcső alá, itt is látható, hogy a Coca-Cola egyeduralmát ebben a hónapban sem tudta senki megdönteni. A tusfürdőknél a Nivea másodszor győzelmeskedett, míg a mosóporoknál júniusban is az Ariel nyert.

×