Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2019.augusztus

21 views

Published on

A Hipercom akciós újság monitoring rendszerével készített elemzés megmutatja, hogy a kiválasztott termékcsoportokban az adott hónapban melyik márka szerepelt a legtöbbször az akciós újságokban.

Published in: Retail
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2019.augusztus

  1. 1. 2019. január2019. augusztus TOP márkák – hónapról hónapra 2019 A joghurtoknál a Jogobella visszaszerezte az első helyet az Oikostól. A hűtött desszerteknél ismét ugyanaz a helyzet, a Pöttyös elsőként zárta a hónapot. A pralinék esetében váratlan fordulatként a Toffifee megszerezte az első helyezést, a táblás csokoládékat vizsgálva pedig láthatjuk, hogy újra a Boci győzedelmeskedett. A rágcsálnivalók esetében újra a Mogyi könyvelhetett el sikert. Ha a szénsavas üdítőket vesszük górcső alá, itt is látható, hogy a Coca-Cola egyeduralmát ebben a hónapban sem tudta senki megdönteni. A tusfürdőknél a Nivea újra az élen zárt, míg a mosóporoknál augusztusban is az Ariel nyert.

×