Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2018.november

19 views

Published on

A Hipercom akciós újság monitoring rendszerével készített elemzés megmutatja, hogy a kiválasztott termékcsoportokban az adott hónapban melyik márka szerepelt a legtöbbször az akciós újságokban.

Published in: Retail
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2018.november

  1. 1. Kategória Jan Febr Márc Ápr Máj Jún Júl Aug Szept Okt Nov Dec Joghurt Hűtött desszert Jégkrém Praliné Régcsálni- való Világos sörök Szénsavas üdítők Táblás csokik Tusfürdők Mosó- szerek 2018 TOP márkák – hónapról hónapra 2018. november Forrás: Hipercom Monitoring adatbázis Csatornák: hiper- és szupermarketek, C&C, hazai láncok, diszkontok Terjesztési kör: országos A joghurtok és a hűtött desszertek között nem történt változás, a Jogobella és a Pöttyös márkák továbbra is egyeduralkodók a kategóriáikban. A Carte D’Or, úgy tűnik elveszítette a töretlen első helyezést, ugyanis a Maroni diadalmaskodott ebben a hónapban– vajon a karácsony előtti promóció-dömpingben lesz-e még olyan márka, amely megingathatja a töretlen első helyezést? A pralinék esetében visszavette az uralmat a Rafaello, de a táblás csokoládék között folytatódik a Milka sikersorozata. Ha a rágcsálnivalókat és a szénsavas üdítőket vesszük górcső alá, láthatjuk, hogy a Mogyi, illetve a Coca-Cola trónja megingathatatlan volt az elmúlt 10 hónapban – hamarosan kiderül, vajon ez így marad-e egészen év végéig! A tusfürdőknél a Baba, míg a mosóporoknál az Ariel nyert ebben a hónapban.

×