Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2018.july

33 views

Published on

A Hipercom akciós újság monitoring rendszerével készített elemzés megmutatja, hogy a kiválasztott termékcsoportokban az adott hónapban melyik márka szerepelt a legtöbbször az akciós újságokban.

Published in: Retail
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2018.july

  1. 1. Kategória Jan Febr Márc Ápr Máj Jún Júl Aug Szept Okt Nov Dec Joghurt Hűtött desszert Jégkrém Praliné Régcsálni- való Világos sörök Szénsavas üdítők Táblás csokik Tusfürdők Mosó- szerek 2018 TOP márkák – hónapról hónapra 2018. július Forrás: Hipercom Monitoring adatbázis Csatornák: hiper- és szupermarketek, C&C, hazai láncok, diszkontok Terjesztési kör: országos A joghurtok és a hűtött desszertek között nem történt változás, a Jogobella és a Pöttyös márkák továbbra is egyeduralkodók a kategóriáikban. Habár júniusban a Magnummal találozhattunk leggyakrabban az akciós újságokban, júliusra visszavette a vezetést a Carte D’Or. A pralinék közt az év elején listavezető Milka került újra az élre, mint ahogy a táblás csokoládéknál is visszaszerezte az első helyet. Úgy tűnik, a nagy forróságban csak a legnagyobb márkákat hirdetik továbbra is a top kereskedők, mivel az év elejéhez képest jelentősen visszaesett a két kategória megjelenésszáma. Ha a rágcsálnivalókat és a szénsavas üdítőket vesszük górcső alá, láthatjuk, hogy a Mogyi, illetve a Coca-Cola trónja megingathatatlan volt az elmúlt 7 hónapban. A tusfürdők esetében ismét a Palmolive márkával találkozhattunk legtöbbször az újságok hasábjain. Ha pedig a mosópor-megjelenéseket vizsgáljuk, az Ariel ismét az első helyre került.

×