Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2018.december

23 views

Published on

A Hipercom akciós újság monitoring rendszerével készített elemzés megmutatja, hogy a kiválasztott termékcsoportokban az adott hónapban melyik márka szerepelt a legtöbbször az akciós újságokban.

Published in: Retail
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2018.december

  1. 1. Kategória Jan Febr Márc Ápr Máj Jún Júl Aug Szept Okt Nov Dec Joghurt Hűtött desszert Jégkrém Praliné Régcsálni- való Világos sörök Szénsavas üdítők Táblás csokik Tusfürdők Mosó- szerek 2018 TOP márkák – hónapról hónapra 2018. december Forrás: Hipercom Monitoring adatbázis Csatornák: hiper- és szupermarketek, C&C, hazai láncok, diszkontok Terjesztési kör: országos A joghurtok és a hűtött desszertek között nem történt változás, a Jogobella és a Pöttyös márkák egész évben egyeduralkodók voltak a kategóriáikban. A Carte D’Or a karácsony előtti promóció-dömpingben visszavette az első helyezést a Maronitól. A pralinék esetében az év végére erősített a Ferrero Rocher, a táblás csokoládékat vizsgálva pedig győzelemmel zárult az év a Milka számára. Ha a rágcsálnivalókat és a szénsavas üdítőket vesszük górcső alá, láthatjuk, hogy a Mogyi, illetve a Coca-Cola trónja megingathatatlan volt 2018-ban. A tusfürdőknél a Palmolive, míg a mosóporoknál újra az Ariel nyert az év utolsó hónapjában.

×