Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2018.august

20 views

Published on

A Hipercom akciós újság monitoring rendszerével készített elemzés megmutatja, hogy a kiválasztott termékcsoportokban az adott hónapban melyik márka szerepelt a legtöbbször az akciós újságokban.

Published in: Retail
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2018.august

  1. 1. Kategória Jan Febr Márc Ápr Máj Jún Júl Aug Szept Okt Nov Dec Joghurt Hűtött desszert Jégkrém Praliné Régcsálni- való Világos sörök Szénsavas üdítők Táblás csokik Tusfürdők Mosó- szerek 2018 TOP márkák – hónapról hónapra 2018. július Forrás: Hipercom Monitoring adatbázis Csatornák: hiper- és szupermarketek, C&C, hazai láncok, diszkontok Terjesztési kör: országos A joghurtok és a hűtött desszertek között nem történt változás, a Jogobella és a Pöttyös márkák továbbra is egyeduralkodók a kategóriáikban. A Carte D’Or, úgy tűnik, az egyszeri, júniusi „megingás” után magabiztosan vezeti a jégkém- kategóriát. A pralinék és a táblás csokoládék között is folytatódik a Milka sikersorozata, augusztusban is a lila tehenes márkával találkoztunk legtöbbször az akciós újságok oldalain. Ha a rágcsálnivalókat és a szénsavas üdítőket vesszük górcső alá, láthatjuk, hogy a Mogyi, illetve a Coca-Cola trónja megingathatatlan volt az elmúlt 8 hónapban. A tusfürdőket vizsgálva, a Nivea került az élre (ezúttal a Dove nélkül, habár júniusban e két márka holtversenyben együtt került a képzeletbeli dobogó legfelső fokára). A mosópor-megjelenéseket tekintve pedig láthatjuk, hogy az Ariel ismét az első helyre került.

×