Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Szív

796 views

Published on

Published in: Entertainment & Humor
 • Be the first to comment

Szív

 1. 1. SZÍV
 2. 2. Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t… … nem könnyű.
 3. 3. Légy inkább udvarias, mint kényszeredett az emberekkel szemben, mert mindenki, akivel találkozol, saját csatáját vívja. Az éles nyelv csak árt a torkodnak.
 4. 4. Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
 5. 5. Az összes tulajdonságod közül az arckifejezésed a legfontosabb. A barátszerzés legkönnyebb módja, hogy magad is barát légy.
 6. 6. A boldogságod attól függ, hogyan gondolkodol. A legnehezebben elviselhető terhed a saját gondod-bajod.
 7. 7. Az egyetlen, amit adhatsz, de mégis megtartasz, a szavad. Akkor hazudsz a leginkább, amikor magadnak hazudsz.
 8. 8. Ha nincs bátorságod hozzáfogni, máris elálltál. Az egyetlen, amit nem lehet újra felhasználni, az elvesztegetett idő.
 9. 9. Az ötletek mit sem érnek, ha nem dolgozol rajtuk. A lelkiismereted olyan, mint a plazma… … csak akkor működik, ha kinyílik.
 10. 10. A tíz parancsolat nem igazán bő választék. A boldogságkeresés életmód.
 11. 11. Soha nem késő annak lenned, ami szerettél volna. Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszercsak felébredj, és megbánd.
 12. 12. Szeresd azokat, akik jók hozzád. Felejtsd el azokat, akik nem.
 13. 13. Hidd, hogy minden valamilyen okból történik. Amikor új esély adódik, két kézzel kapj érte. Ha ez gyökeresen megváltoztatja életedet, ne ellenkezz.
 14. 14. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet… … csak azt, hogy érdemes élni.
 15. 15. A barátok olyanok, mint a léggömbök, ha elengeded, talán soha többé nem tudod megfogni őket. Olykor annyira el vagyunk foglalva saját életünkkel és gondjainkkal, hogy észre sem vesszük, mikor hagytuk őket elrepülni.
 16. 16. Néha annyira el vagyunk foglalva azzal, hogy kinek van igaza és kinek nincsen, hogy teljesen megfeledkezünk arról, mi a helyes és mi nem.
 17. 17. Néha egyáltalán nem vagyunk tudatában az igaz barátságnak, mielőtt már késő. Én ezt nem engedem meg. Ezért a szívemhez kötlek, hogy soha ne veszítselek el.
 18. 18. Küldd el ezt barátaidnak, beleértve engem is, és meglátod, hányszor kapod vissza. Küldd el mindazoknak a „ léggömböknek” is, amelyek elszálltak. Meg fogsz lepődni, ha némelyik visszajön.
 19. 19. Küldd el ezt a szívet azoknak, akiket szeretsz, és azoknak, akik szép emlékeket hagytak szívedben, életedben. Baráti szeretettel…

×