Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Gyerekek mindörökké

574 views

Published on

Published in: Entertainment & Humor
 • If you are looking for trusted essay writing service I highly recommend ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐ The service I received was great. I got an A on my final paper which really helped my grade. Knowing that I can count on them in the future has really helped relieve the stress, anxiety and workload. I recommend everyone to give them a try. You'll be glad you did.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Gyerekek mindörökké

 1. 1. ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Tommy's Window dia Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved A gyerekek örökkévalók David Brandt Berg írásaiból
 2. 2. Gyereket vállalni és felnevelni a legnagyobb élmény az életben. Egy gyerek örök ajándék —nem határozott időre, hanem örökre szól.
 3. 3. A kisbabák közel vannak Istenhez — hiszen egyenesen a Mennyből érkeztek. Noha Isten tervei a teremtményeit illetően igen rejtélyesek , abban biztosak lehetünk, hogy sohase hibázik. Isten teremtette a lelkünket. Tőle kaptuk az élet szikráját, ő egyesíti lelkünket a testtel, így válhatunk különleges emberi lényekké .
 4. 4. Egy gyermek nem csupán ajándék Istentől, hanem a számunkra általa kijelölt munka is egyben. Mikor Isten megajándékoz minket egy gyermekkel, Isten előtti kötelességünk helyesen felnevelni . Gyermekeink Istentől kapott feladatok számunkra. Ők az Ő gyermekei is, de Isten szeretné, ha mi viselnénk gondot róluk és nevelnénk fel őket.
 5. 5. A jövő világa olyan lesz, amilyenné a mai szülők alakítják, aszerint, miként nevelik fel gyermekeiket. Ez teljes idejű szolgálat, de a rengeteg munka számtalan jutalommal és kedvezménnyel jár. Légy büszke, hogy szülő lehetsz, hiszen a világ legfontosabb munkáját végzed: a jövőt formálod.
 6. 6. Soha ne becsüld alá a gyereknevelést. Gondolj bele milyen fontos, hogy mire tanítod és neveled, ezekben az első élvekben. Ezért mondja a Biblia: „ Tanítsd a gyermeket az ő útjának módja szerint, még mikor megvénhedik is, el nem távozik attól. " ( Példabeszédek 22:6). Tudtad, hogy az életben legfontosabb dolgokat egy gyerek öt éves kora előtt tanulja meg?
 7. 7. Nem várhatsz a tanítással, míg gyermeked eléri az öt éves kort. Te, mint szülő felelős vagy, hogy ne csak ruházd, etesd, védelmezd és vigyázz az egészségére, hanem azért is, hogy már gyermekként megismerje Isten Igéjét, igazságát, és élvezze a szeretetét . Minden egyes nap számít, minden amit gyermeked tanul a nap folyamán fontos.
 8. 8. Néhány szülő tévesen úgy gondolja, ha a gyerek tanulnia akar, tanuljon, ha nem, úgy is jó. Bár nem helyes ráerőltetni a gyerekeket olyan dolgok megtanulására, ami nem érdekli őket, az igazság az, hogy a gyerekek szeretnek tanulni . Boldogabbak és elégedettebbek, amikor tanulnak, és szülői irányítás mellett többre képesek, mint magukra hagyva.
 9. 9. "A vessző és dorgálás bölcsességet ad, de a szabadjára hagyott gyermek megszégyeníti az ő anyját." A szentírás szerint nem helyes gyermekünket szülői tanács és irányítás nélkül hagyni, mikor döntést kell hozniuk. Példabeszédek 29, 15
 10. 10. A gyerekek agya olyan, mint egy szivacs, magnó vagy számítógép: mindent ami körülötte történik magába szív, rögzít és feldolgoz. A gyerekeknek nem nehéz Jézust bemutatni. Kövesd a szíved! Saját szereteted, példád és történeteid irányítsák figyelmüket az Úrhoz.
 11. 11. Jézus azt mondta, „Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket, és ne tiltsátok el őket, mert ilyeneké az Istennek országa.” Márk 10, 14 Arra vár, hogy legjobb barátjuk és Megváltójuk lehessen!
 12. 12. Isten segítsen, hogy jó gondviselői lehessünk a legdrágább kincsnek, amit Tőle kaptunk... További PowerPoint prezentációk : www.tommyswindow.com ...gyermekeinknek!

×