Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Fény az Alagút végén

364 views

Published on

Published in: Entertainment & Humor
 • These are one of the best companies for review articles. High quality with cheap rates. ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐ I highly recommend it :)
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Fény az Alagút végén

 1. 1. F ény a z alagút végén
 2. 2. Egy ember a kutyájával együtt halt meg . Az égbe érve , az arannyal kirakott úton mentek … Ismerős ? Egy finom márványkert mellett haladtak . Felérve a tetőre, egy gyöngyből kirakott csodálatos kapuhoz értek, csak úgy csillogott a napfényben . Odaérve egy embert találtak, aki a küszöbön ült. „ Bocsánat ” szólt a kutya gazdája , “ hol vagyunk ”? “ A Mennyben ” – válaszolta a kapus .
 3. 3. “ Kaphatnánk egy pohár vizet ”? - kérdezte a kutya gazdája . “ Természetesen ” - volt a kapus válasza , “ lépj be és kapsz hideg üdítőt ”. “ A barátom is bejöhet ”? – kérdezte tovább a látogató . “ Sajnálom ” válaszolta a kapus. “ Állatokat nem engedhetünk be ”. Az ember úgy döntött, ő is lemond a vízről, hívta a kutyáját és tovább mentek . A további út nehézkes és poros volt . Egy egyszerű, kert nélküli fa kapuhoz értek . A kapus a kapura támaszkodva egy könyvből olvasott .
 4. 4. “ Bocsánat ” – szólt a látogató . “ Kaphatnánk egy kis vizet ”? “ Persze, szívesen, kérem jöjjenek be ” válaszolta kedvesen a kapus . Bementek, a közeli kút hideg vízéből ittak, annyit amennyit csak óhajtottak . “ Köszönjük, megmondaná nekünk hol vagyunk ? ” “ A Mennyben ” válaszolta a kapus . “ Teljesen össze vagyok zavarodva, ui. az előbbi kapus is azt mondta, hogy az ő kapujánál van a bejárat a Mennybe ” szólt a látogató .
 5. 5. „ Ó, az aranyozott útra és a gyöngyös kapura gondol ? Nem, az a pokol”. “ É s nem zavarja, hogy ott az önök nevére hivatkoznak ”? - csodálkozott a kutya gazdája.
 6. 6. “ N em ”, válaszolta a kapus . “ Mi örvendünk, hogy ők mind elveszik azokat, akik beleegyeznek a barát elhagyásába, kint maradásába ”.
 7. 7. Megértettétek ? Ha igen, Küldjétek tovább ezt az üzenetet !
 8. 8. S oha ne feledjétek ! Egy jó baráttal mindig lesz egy „napsugaratok” az alagút végén … Jó éjt!

×