Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

A bölcs ember

496 views

Published on

Published in: Entertainment & Humor
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

A bölcs ember

 1. 1. A bölcs ember Cliccate per sfogliare.
 2. 2. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába. Az idősek otthona előterében várakozik, s ránk mosolyog mikor azt mondjuk neki, hogy kész a szobája. 70 éves felesége nemrég hunyt el, s ezért úgy érzi, muszáj elhagyni házát .
 3. 3. Miközben a lift felé tartunk, röviden elmondom neki milyen is az ő kis szobája, elmesélem neki azt is milyen színű a függöny és az ágytakaró. -“ Nagyon tetszik ", s lelkendezik, mint egy 8 éves kisgyerek, aki most kapja meg élete első szobáját . -“ Kedves Mihály , még nem is látta a szobát, várjon egy kicsit . "
 4. 4. “ Az nem baj ", közli . “ Én már a fejemben eldöntöttem, hogy a szoba tetszeni fog . A döntésemet minden reggel az ébredésemnél hozom ." “ A boldogság az mindentől független dolog. A boldogságot függetlenül választom. Az, hogy a szoba tetszik-e vagy sem, nem a bútoroktól függ vagy a dekorációtól – az attól függ, ahogy én azt látni akarom .
 5. 5. “ Dönthetek úgy, hogy a napomat az ágyban töltöm, és számolom hány testrészem nem működik, mely részeim fájnak vagy köszönetet mondhatok az égnek a testrészeimért, melyek jól működnek ."
 6. 6. “ Minden nap egy ajándék, ha ki tudom nyitni a szemem, az új napra koncentrálok, a szép emlékekre, melyeket az életem során gyűjtöttem össze .” “ Az öregség az olyan, mint a bankszámlád. Azt veszed le, amit összegyűjtöttél. ”
 7. 7. Ezért az én tanácsom, hogy sok-sok boldogságot és szépet rakjál félre emlékeid bankszámlájára . Köszönöm, hogy hozzájárultál a bankszámlámhoz, ahová még tovább gyűjtögetek .
 8. 8. 1. Szabadulj meg a gyűlölettől 5. Várj kevesebbet 4. Adjál többet 3. Élj egyszerűen 2. Szabadulj meg az aggodalmaktól Emlékezz ezekre az egyszerű gondolatokra ahhoz, hogy boldog legyél :
 9. 9. Küldd el ezt 7 embernek, kivéve engem . Holnap valamilyen különleges fog történni . Most , ÁLLJ MEG ! Elolvastad jól és megértetted, amit olvastál ? Holnap TÖRTÉNIK valami jó . A kkor azonnal küldd tovább. Musica-L’Amour rêve (André Gagnon) Szép napot

×