Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
A '80-as évek meséi más
   aspektusból...


      … avagy:
Miért szinglik a Nők manapság?
Hát hol találnának egy
 ízig-vérig férfit?????


    Nos, a válasz:
 a ‘70-es, ‘80-as évek meséi
kondicionálták az agy...
Vegyük sorba:
Futrinka utca
                     Főszereplők:
                     Cicamica, Buk...
A Flinstone család
               Főszereplők: talán nem kell bemutatni
Frédi és Béni még a gimiben hav...
Mézga család
Főszereplők: gondolom szintén megy ez is...


          Itt a főpapucs pasit látjuk:
       ...
Frakk, a macskák
    réme
Főszereplők:
Károlybácsi, Irma néni, Frakk, meg a
két rühes macska.

Mit is mondhatánk róluk?...
Nos ennyi „példakép” alapján hogy
várjátok el, hogy találtok egy, a ‘80-
  as években nevelkedett, mára
 partiképessé vá...
A Varázsceruzában a kisfiú látens
homokos, aki egy törpe (cukrosbácsi?)
ceruzájával van elfoglalva...
Hupikék törpikék

 100 fiú Törpilla ellen??? vagy kedvére???
Nem is beszélve a csúf, gonosz Hókuszpókról,
 aki naná, hogy...
Kockásfülü nyúl (?!)
       Egyedül egy tetőn a liftházban?!
Aki leselkedik a játszótéri gyerekek után a látcsöv...
Van még kérdés?!
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

A 80-as évek Meséi más aspektusbol

1,816 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

A 80-as évek Meséi más aspektusbol

 1. 1. A '80-as évek meséi más aspektusból... … avagy: Miért szinglik a Nők manapság?
 2. 2. Hát hol találnának egy ízig-vérig férfit????? Nos, a válasz: a ‘70-es, ‘80-as évek meséi kondicionálták az agyunkat.
 3. 3. Vegyük sorba:
 4. 4. Futrinka utca Főszereplők: Cicamica, Buksi és Bodri. Cicamica egyedül neveli Buksit, szomszédja az öreg Bodri. Cicamica nagy valószínűséggel örökbe fogadta Buksit (macskának hogy lehet kutya a gyereke???). Minden bizonnyal egy karrierista ribanc, aki féltette az alakját a szüléstől (talán megfizetett egy pumi házaspárt, hogy bérszüljenek neki egy kölköt). Féltő gonddal és gyakran nyávogva kényezteti a szeleburdi Buksit, aki megfelelő férfi példakép hiányában esélyes hogy full meleg lesz, mire felnő. Ott van ugyan az öreg Bodri, mint férfi (?), aki feszt morog, de szintén egyedül él, tehát egy töketlen vén fasz, és tutira alkesz. Az egyetlen normális párkapcsolatot a másik házszomszédban élő Rókáék tudják prezentálni, akik naná, hogy bűnöző életmódot folytatnak. Szép kis példa!
 5. 5. A Flinstone család Főszereplők: talán nem kell bemutatni Frédi és Béni még a gimiben haverkodtak össze, ahol Frédi volt az országos diák tekebajnok, Béni meg egy kis lúzer fasz, aki felnézett a haverjára, amaz meg ebből a rajongásból élt évekig, sőt még most is. Végzősként aztán két kis falusi liba – akik azt hitték magukról, hogy szépségkirálynők – elment velük autósmoziba, szépen lepippantotta őket, és ezzel be is teljesült a sorsuk, azóta papucsok, miközben azt hiszik ők Travolta a pomádéból. Hitelből élnek, és próbálják nevelgetni a gyerekeket, meg betömni a házisárkánnyá cseperedett szépségkirálynőik száját a szerény keresetükkel... Hát, mondjuk családnak azért család mind a kettő, de hogy követendő példa lenne?!
 6. 6. Mézga család Főszereplők: gondolom szintén megy ez is... Itt a főpapucs pasit látjuk: pocak, kopasz fej... átlag élet, átlag család. Talán Aladárnak van esélye kitörni ebből a körből, hacsak valami „jólsikerült” találmánya miatt nem sittelik le, és nem lesz buzi a börtönben... Jah... Kriszta meg egy kurva, aki azt képzeli magáról, hogy színésznő... irány a rúd!
 7. 7. Frakk, a macskák réme Főszereplők: Károlybácsi, Irma néni, Frakk, meg a két rühes macska. Mit is mondhatánk róluk? Két tisztes kisnyugdíjas, akik együtt élnek már vagy 70 éve. De se gyerek, se unoka, csak a büdös háziállatok. Valószínűleg életükben nem szexeltek.
 8. 8. Nos ennyi „példakép” alapján hogy várjátok el, hogy találtok egy, a ‘80- as években nevelkedett, mára partiképessé vált FÉRFIT???!!!
 9. 9. A Varázsceruzában a kisfiú látens homokos, aki egy törpe (cukrosbácsi?) ceruzájával van elfoglalva...
 10. 10. Hupikék törpikék 100 fiú Törpilla ellen??? vagy kedvére??? Nem is beszélve a csúf, gonosz Hókuszpókról, aki naná, hogy egyedül él szintén egy rühes macskával...
 11. 11. Kockásfülü nyúl (?!) Egyedül egy tetőn a liftházban?! Aki leselkedik a játszótéri gyerekek után a látcsövével???
 12. 12. Van még kérdés?!

×