paras tapa laihtua
14 päivän RAPID Fat Loss
3 helppoa vaihetta syödä paljon hiilihydraatteja ja koskaan tallentaa ne rasva...
Tämä ei ole toista aggressiivisesti jopa kikka tai ruokavalio nopeita. Se ei vaadi kalliita täydentää. Ja
se toimii kaikil...
Alla löydät kaikki 3 vaiheet, ja voit myös selvittää, miten helppoa se voi olla korjata rikki
aineenvaihduntaa ja pakottaa...
STOP Carb-Based Fat leviäminen overthere on kolme yksinkertaista vaihetta hiilihydraattien
varastointi. Jos ymmärrät, mite...
Mutta kun kuluttaa paljon suosikki hiilihydraatteja oikeaan aikaan (ja jopa huijata elintarvikkeita
tiettyinä aikoina), si...
Kaikki kolme edellä mainitut vaiheet ovat osa ainutkertaisia ??ja patentoituja ravitsemus menetelmä
olemme keksi, Macro-ku...
Nyt voit herkutella paljon suosikki Hiilihydraatteja While You laillisesti KOHTEella itsepäinen vatsa
Fat To Be Your Daily...
Tiesitkö, että jos syöt suosikki high-carb elintarvikkeita oikealla tavalla se voi säälimättä pakottaa
kehon polttaa pois ...
Tämä johtuu lähes jokainen ruokavalio kirja-, aikakauslehti-ja myöhäisillan tietoiskuja on
harhaanjohtava sinua ja valehte...
Itse olin fitness malli liian joten en tiedä tarkkaan, miten kaikki nämä yksinkertaisia ??temppuja
työtä ... PLUS kymmeniä...
14 Day Rapid Fat Loss pöytäkirjan käyttää kolmea Macro-kuviointi ™ päivää. Ja kun käyttää niitä
strategisesti järjestykses...
Nyt kun olet tullut "rasvaa mukautettu" meidän täytyy varmistaa pitää sinut näin. Se kun toinen
Macro-kuviointi ™ Day, Car...
Tämä miten voit suunnitella sosiaalisia tapahtumia tai juhlia, joissa voit tarkoituksellisesti palkita
itsesi ja huijata Z...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Paras tapa laihtua

395 views

Published on

Kuinka Laihtua Nopeasti.

Published in: Health & Medicine
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
395
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
8
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Paras tapa laihtua

 1. 1. paras tapa laihtua 14 päivän RAPID Fat Loss 3 helppoa vaihetta syödä paljon hiilihydraatteja ja koskaan tallentaa ne rasvaa ... ENTER WEBSITE Tiesitkö, että jos tarkoituksella välttää suosikki hiilihydraatteja koko ajan, koska luulet he epäterveellistä tai uskot he perussyy vatsa rasvaa, se voi olla tuhoisaa hormonitasot ja tuhoa aineenvaihduntaa? Tiesitkö, että jos olet koskaan laihduttanut tai käyttää alhainen carb ruokavalio, rasvaa polttava hormonit automaattisesti romahtamaan, hidastaa aineenvaihduntaa ja voi pysäyttää kehon rasvaa polttava alle viikossa? Tiesitkö, että on 3 vaiheita voit lopettaa tätä tapahtumasta ja silti nauttia kaikkien suosikki hiilihydraatteja saamatta rasvaa? Itse asiassa, kun huomaat näitä 3 helppoa vaihetta, voit käyttää hiilihydraatteja nopeuttaa kalorien palamista, STOP aineenvaihduntaa siitä hidastumassa, ja pitää kehon # 1 rasvanpolttoa hormonit terve päivä ja päivä. Sinun tarvitsee vain seurata 3 alla olevia yksinkertaisia ??sääntöjä, jotta joka kerta syöt suosikki hiilihydraatteja he koskaan varastoida rasvaa kehosta.
 2. 2. Tämä ei ole toista aggressiivisesti jopa kikka tai ruokavalio nopeita. Se ei vaadi kalliita täydentää. Ja se toimii kaikille. Riippumatta ikäsi, sukupuolesi, tai nykyinen tila voit katsella vatsa saada huomattavasti tasaisempi niin vähän kuin 14 päivää käyttämällä tätä lähestymistapaa. Nimeni on Shaun Hadsall, ja minun 15 + vuoden kokemus ruokavaliosta teollisuus ovat sallineet minun hankkia oma ravitsemus salaisuus, joka pitää kehon näköinen nuori, auttaa sinua hallitsemaan rasvaa polttava hormonit ja laillisesti tehdä itsepäinen vatsa -rasvaa elimistön päivittäin "go-to" energialähde. Olen käyttänyt ja opetti tätä järjestelmää tuhansia miehiä ja kaikenikäisiä naisia ??eri puolilta maailmaa, ja kaikki sinun tarvitsee vain soveltaa näitä 3 helppoa vaihetta juuri nyt, ja et koskaan tallentaa hiilihydraatteja kuin rasvaa kehosta uudelleen. Mutta minulla on varoittaa sinua. Mitä olet noin valmis lukemaan lienee juuri päinvastoin kuin mitä paikallinen ravitsemusterapeutti, perhelääkäri, tai personal trainer suosittelevat. Tämä johtuu laihtuminen teollisuus on huijata kaikki luulemaan hiilihydraatit ovat vihollinen ja he saavat sinut rasvaa, jos et lopeta syömistä. Low carb, villitys ruokavalion voi toimia aluksi, mutta 95% väestöstä se on vain väliaikainen oikotie ja voit saada painoa takaisin kaksi kertaa niin nopeasti kuin olet menettänyt sen. Nämä 3 vaiheet paljastaa, mitä sinun on aivan pakko lakata tekemästä ... ja se kestää vain 14 lyhyen päivän herätä kuoleva rasvaa tappio hormonit, "kipinä" kuolleita aineenvaihduntaa, ja nopeasti polttaa pois vatsa rasvaa - Kaihtamatta hiilihydraatteja. ENTER WEBSITE
 3. 3. Alla löydät kaikki 3 vaiheet, ja voit myös selvittää, miten helppoa se voi olla korjata rikki aineenvaihduntaa ja pakottaa alemman vatsa rasvaa on kehon "mene" energiamuodon päivittäin, jatkuvasti ... Vaihe 1: Lopeta karppaukseen PastaLow carb ruokavalio, alhainen carb elintarvikkeita, alhainen carb ruokavalio tärisee, alhainen carb kaiken. Se on ollut olemassa jo vuosia. Valitettavasti se ei toimi. Itse asiassa yli 90% ihmisistä, jotka alkavat alhainen carb tai trendikäs ruokavalio saada kaikki tai enemmän niiden painosta takaisin vuoden kuluessa menettää sen. Vielä pahempaa, epidemiat, kuten lihavuuden ja diabeteksen ovat kaikkien aikojen ennätyksen. Siksi sinun ei pitäisi pelätä hiilareita - elimistö tarvitsee niitä. Hiilihydraatteja lopettaa lihaksen menetys, nopeuttaa paranemista, antaa energiaa aivoihin ja kehon, nostaa aineenvaihdunta kiihtyy, ja edistää kehon tärkein rasvaa polttava hormonit. Kyllä, uskokaa tai älkää, asioita, kuten insuliinin eivät aina ole paha! Kehosi tarvitsee hiilihydraatteja pitää aineenvaihduntaa terve, onnellinen ja polttaa rasvaa. Ihmiset, jotka menevät krooninen matala carb ruokavalioita radikaalisti muuttamaan hormoneja ja vahingoittaa niiden aineenvaihdunta, joten heidän kehonsa ei yksinkertaisesti polttaa rasvaa. Itse asiassa, se kestää vain niin vähän kuin viikon leikkaus hiilihydraatteja alkaa menettää lihaksen, hidastaa aineenvaihduntaa ja tuhoavat rasvaa polttava hormonit. Sitä paitsi, oletteko todella halua jatkuvasti kiusata kaloreita, laskea hiilihydraatteja koko ajan ja riistää itsesi suosikki elintarvikkeita? Tietenkin et ... olet onneton. Mutta on "älykäs" lähestymistapa voit varmistaa, että saat kaikki nämä edut hiilihydraatteja ILMAN varastoimaan rasvaa. Se voi jopa auttaa sinua parantua aiemmat vahinkoa olet tehnyt päässä kaatua ruokavalioon. Näet, miten tämä menetelmä toimii seuraavalla sivulla. Vaihe 2: STOP Carb-Based Fat "heijastusvaikutuksia"
 4. 4. STOP Carb-Based Fat leviäminen overthere on kolme yksinkertaista vaihetta hiilihydraattien varastointi. Jos ymmärrät, miten ne toimivat, voit syödä suosikki hiilihydraatteja ja ei tarvitse murehtia tallentaa ne rasvaa kehossa. Mutta jos et, voit johdonmukaisesti kärsivät carb-pohjainen rasva "heijastusvaikutukset" ja jatkaa kerääntyä enemmän vatsa rasvaa ja jopa kehittää ruma taskut selluliittia. Vaihe 1: välitöntä energiantarvetta: Heti carb osuu suussa, ruoansulatus alkaa ja ne ovat nopeasti saatavilla energiantarve tai tallentaa myöhempää käyttöä varten. Vaihe 2: Varastointi lihakset ja maksa: Kehosi tallentaa sitten hiilihydraatteja glykogeenin lihasten ja maksan kuin energialähteenä liikkumista ja päivittäistä toimintaa. Varastointi jatkuu, kunnes lihas-ja / tai maksan on täynnä. Vaihe 3: Ohijuoksutuksia / Fat Varastointi: Kun vain muutaman päivän, kun energian saanti on runsasta ja vähän tai ei lainkaan energiaa kuluu, lihasten ja maksan myymälää yli täyttö ja elimistö alkaa tallentaa käyttämättömät hiilihydraatteja kuin rasvaa. Toisin sanoen, jos et ole jatkuvasti hyödyntämällä enemmän hiilihydraatteja kuin olet ottaen, lihakset ja maksa "tankata" glykogeenin. Kun tämä tapahtuu, aina kuluttaa hiilihydraatteja (jos poltat ne pois strategisesti liikunta) ne alkavat "heijastusvaikutukset" ja automaattisesti varastoida rasvaa. On kuitenkin erittäin yksinkertainen protokolla voit STOP carb-pohjainen rasva-heijastusvaikutuksia ja silti syödä kaikki hiilihydraatteja haluat. Jaamme enemmän seuraavalla sivulla. ========= Vaihe 3: lopettaa syömisen Hiilihydraatteja väärään aikoina Lopeta Spinning pyörät! Carb ajoitus sekaannusta on yksi tärkeimmistä syistä, että 95% väestöstä saa painoa takaisin, kun menettää sen.
 5. 5. Mutta kun kuluttaa paljon suosikki hiilihydraatteja oikeaan aikaan (ja jopa huijata elintarvikkeita tiettyinä aikoina), sinun ei tarvitse huolehtia niistä saada tallennettu kehon rasvaa. Täällä on 3 yksinkertaisia ??tapoja aikaa carb saanti rajoittaa vaiheessa 3 rasva-heijastusvaikutuksia ja pitää kehon rasvanpolttoon. HYVÄ: Hyvä kellonaika syödä suosikki hiilihydraatteja on ensimmäinen asia olen, kun aineenvaihdunta kiihtyy on suurempi ja insuliiniherkkyys on korkeimmillaan "luonnollisesti". Tämä tarkoittaa, että on enemmän tilaa energiaa säiliö antaa hiilihydraatteja ilman rasvan varastointiin. Parempi: jopa parempaa aikaa kuluttaa vaikutus hiilihydraatteja on 3-4 tuntia ennen liikut. Näin varmistetaan hiilihydraatteja kuluttaa palavat aikana ja sen jälkeen workout välttää rasvaa- heijastusvaikutuksia ja estää lihasten menetystä. Se myös antaa sinulle lisääntynyt energian tasoilla koko treenin. Parempi suorituskyky on enemmän rasvaa ja kaloreita paloi ja harjoittelun jälkeen. BEST: Paras aika kuluttaa suosikki hiilihydraatteja on post-workout. Kun käytät oikeanlaista liikuntaa, lihakset toimivat kuten sieni, joka on ollut soittanut kuiva, joten elimistö kirjaimellisesti "imeä" kaikkien suosikki hiilihydraatteja. Ajoittamalla carb saanti oikea tapa on yksi helpoimmista tavoista syödä kaikki suosikki elintarvikkeita kun kovassa rasvaa polttava hormonit ja käynnisty kuollut aineenvaihduntaa. Näin voit ALL rasvaa polttava hyödyt hiilihydraatteja yllä ja STOP varastoimaan rasvaa teidän carb saanti. Yksinkertaisesti sanottuna, jos syöt hiilarit väärin elintarvikkeita - väärään aikoina, voit varastoida rasvaa. Jos syöt hiilarit oikeus elintarvikkeisiin oikeaan aikaan, voit polttaa rasvaa.
 6. 6. Kaikki kolme edellä mainitut vaiheet ovat osa ainutkertaisia ??ja patentoituja ravitsemus menetelmä olemme keksi, Macro-kuviointi ™, joka antaa sinulle joustavuutta syömään elintarvikkeita, että rakastat samalla strategisesti käyttämällä hiilihydraatteja, ja kaikkien suosikki huijata elintarvikkeita, kuten tapa nopeasti nopeuttaa aineenvaihduntaa, säilyttää lihasmassaa kudosta, ja polttaa mieletön määrä rasvaa - kaikki samaan aikaan. Mutta valitettavasti ne, jotka ei ole pääsyä näihin tietoihin jatkaa kuluttaa hiilihydraatteja väärällä tavalla, tuhoa niiden aineenvaihdunta, estää niiden rasvaa polttava hormonit ja estää itsepäinen vatsa rasvaa olemasta heidän ensisijainen energianlähde. ========= Mutta minulla on antaa sinulle ystävällinen VAROITUS: Jos luulet leikkaus hiilihydraatteja ja kaatua ruokavalioon pitkä tylsä ??sydän harjoitukset ovat ainoa tapa polttaa pois alemman vatsa ja vatsan rasvaa, 14 Day Rapid Fat Loss Plan ei todellakaan ole sinua varten. Kuitenkin, jos haluat oppia, miten tämä ratkaisu toimii, klikkaa "Seuraava sivu"-painiketta ja huomaat ainutlaatuinen ravitsemus menetelmä et ole koskaan ennen kuullutkaan, että sammuu kehon riippuvuus polttaa sokereita ja käynnistä rasvaa polttava kytkin niin elimistö käyttää rasvaa aina etusijalla syöt tai käyttää. Se on todistettu, se on tehokas ja se on yksi varmin ja turvallisin tapa saada tasainen, houkutteleva vatsa nopeasti niin vähän kuin 14 päivää ilman tiukkaa, monimutkaisia ??ruokavalion tai poistamalla kaikki suosikki hiilihydraatteja. HUOMIO ruoan ystäville, jotka haluavat menettää vatsa rasvaa nopeasti: Tutustu osoittautunut 14 päivää järjestelmän Älä säilytä hiilihydraatteja kuin rasvaa "Macro-kuviointi ™ Läpimurto Testaus se toimii."
 7. 7. Nyt voit herkutella paljon suosikki Hiilihydraatteja While You laillisesti KOHTEella itsepäinen vatsa Fat To Be Your Daily "Go-To" energialähde ja näkemään vatsasi matalampia päivä-päivältä Ja voit tehdä sen niin vähän kuin 14 päivää! Asenna Pari Kyllä, alle 48 tuntia Voit poistaa Your Body riippuvuus Burning sokerit ja "Trigger" Fat ensisijaiseksi Polttoaine Delicious-Korkea Carb Foods Tämä korjata rikki Aineenvaihdunta - Kaikki samalla saavutetaan 14 päivän nopein Fat Loss IKINÄ Ilman Tiukka, Complicated ruokavalion tai Rebound painon nousua! Ei ole mikään salaisuus, että carb väärinkäyttö voi saada meidät kaikki sairaat, rasva, väsynyt ja onneton. Itse asiassa tässä artikkelissa kuvataan, miten voit kääntää vaarallisia sykli kaasutin väärinkäyttöä ja käyttää makro-patterningTM nopeasti päästä eroon vatsa rasvaa vain 14 lyhyen päivän. Syöminen hiilihydraatteja väärällä tavalla voi heti "laukaista" kehon # 1 varastoimaan rasvaa hormoni. Kun tämä pieni hirviö aktivoituu - se johtaa mahdollisesti tappava terveyttä, kuten lihavuuden, sydänsairauksien ja jopa diabetes ... kaikki tekevät kun ikää nopeammin, tuntuu kamalalta ja tallentaa enemmän ja enemmän rasvaa vuosittain. Mutta jos syöt hiilihydraatteja oikein ... voit välttää kaikki tämä. Hyvin harvat ihmiset tietävät tämän - siksi lähes jokainen uskoo, että et voi syödä suosikki leivät tai makeita herkkuja, jos haluat joskus saada seksikäs, litteä vatsa. Mutta on osoittautunut tapa voit kääntää koko VAARALLISTA aineenvaihduntaa. Ja tiesitkö, voit tehdä sen ilman typerä, alhainen carb kaatua ruokavalioita, ihmeitä pillereitä tai ottaa "välttää" hiilihydraatteja koko ajan?
 8. 8. Tiesitkö, että jos syöt suosikki high-carb elintarvikkeita oikealla tavalla se voi säälimättä pakottaa kehon polttaa pois alemman vatsa rasvaa energiana. Ja se voi polttaa, että alemman vatsa rasvaa pois minuutin välein joka päivä. Vaikka sinä nukut. Dr. Atkins ... syödä sydämesi kyllyydestä. Kyllä, jos käytät oikea strategia, hiilihydraatteja voi tehdä sinusta LEANER. Nuori tai vanha, mies tai nainen, sillä ei ole väliä. Tämä lähestymistapa toimii kaikille. Pidä käsittelyssä ja huomaat selkeää näyttöä myöhemmin artikkelissa, yhdessä osoittautunut 14 päivää protokollaa voit toteuttaa oikea carb syöminen strategia. Päivän ruokavalio kirjoja ja karppaukseen vahingoittaa aineenvaihduntaa ja estää kehon rasvanpolttoa Tiesitkö? Old School? Oletteko todella nauttia vähähiilihydraattista ruokavalioon, laskemalla kaloreita ja riistää itsesi kaikkien suosikki maukkaita elintarvikkeita vain menettää muutaman puntaa? Luuletteko tosiaan, seuraavat neuvot out-of-muoto kouluttaja omalla kuntosalilla tai noin alhainen carb suunnitelma vain oksia ja marjoja tulee muuttaa kehon? Ota vain todellinen tarkasti kaikki henkilökohtaiset valmentajat ja kuntoilijoille paikallisella kuntosalilla edistämään tätä epärealistista tapa syödä. Nyt olkaamme rehellisiä. Älä useimmat "look" laiha ja hyvässä kunnossa? Vai tehdä ylimääräistä vatsa rasvaa? Oletko visuaalisesti nähnyt heidän vatsansa saada (ja pysyä) tasaisempi? Todennäköisesti ei.
 9. 9. Tämä johtuu lähes jokainen ruokavalio kirja-, aikakauslehti-ja myöhäisillan tietoiskuja on harhaanjohtava sinua ja valehtelee Teetkö luulet sinun täytyy välttää hiilihydraatteja, määrä pisteitä, tai vielä pahempaa, seurata jokaista kalori joka menee suuhun. FAKTA: 99% kaikista ruokavalion planeetalla on suunniteltu oikotietä. Pikaratkaisua. Siksi miljoonat ihmiset ajautunut kaatua ruokavalio ja alhainen carb ansaan. Ne tuottavat nopeita tuloksia vain luoda rebound painonnousu ja jättää sinut raskaampaa kuin silloin, kun aloitit. Joten vaikka olet johdettu harhaan uskomaan sinun on vältettävä hiilihydraatteja, mitä todella tarvitsee tehdä on, strategisesti, lisää hiilihydraatteja omaan suunnitelmaan käyttämällä super yksinkertainen carb "pyöräily"-menetelmällä. Aikaa vievää Kalorilaskenta ja tarkkailet carb grammaa ei ole tarpeen Fitness malleja, fysiikka urheilijat, ja jopa luonnon kehonrakentajat koskaan syönyt oksia ja marjoja koko päivän tai pakkomielle yli leikkaamalla heidän suosikki hiilihydraatteja. Ja katsokaa niitä! Ne pysyvät laiha ympäri vuoden lähes 365 päivää vuodessa. Fitness ModelsIn asiassa he tarkoituksellisesti lisätä carb saanti ja kaasutin kuorma tiettyinä aikoina tekemään lihaskuntoa "tupsahtaa" ja tehdä niiden vatsa ja abs näyttävät ja näkyvät tasaisempi. Niin mitä niiden salaisuus? CARB PYÖRÄILY. Ja arvaa mitä? Tämä ei ole mikään "eliitti"-menetelmä varattu kilpaurheilijoiden, kunto malleja ja kehonrakentajat ylivoimainen genetiikan. Voit käyttää täsmälleen samaa tekniikkaa tuottaa täsmälleen samat tulokset - riippumatta genetiikka.
 10. 10. Itse olin fitness malli liian joten en tiedä tarkkaan, miten kaikki nämä yksinkertaisia ??temppuja työtä ... PLUS kymmeniä muita helposti soveltaa carb pyöräily salaisuuksia. Ja Jaan kuinka huomasin tämän nopea rasvaa tappio elämäntapa vain toisen. En edes käyttänyt vaihdevuosien jälkeinen syövän vaimo henkilökohtainen kokeilu todistaa kenellekään, missä iässä tahansa, voi saada yhtä nopeasti tuloksia - vaikka niiden hormonit ovat pielessä. Ja voit tehdä sen vain 14 lyhyen päivän ... Ilman naurettavaa, alhainen carb kaatua ruokavalioon Ilman asuu valtava kalori vaje ja nälkäisenä koko ajan. Ilman tunne ajaa alas ja kaasutin tyhjennetty nollaenergiataloja. Ilman riistää itsesi suosikki hiilihydraatteja ja kaikki ruoka rakastat syödä päivästä toiseen. Ilman laskemalla kaloreita, grammaa, tai pisteitä. Ilman tunnetta kuin "kummajainen", koska et voi syödä mitä muutkin syö klo sosiaalisia tapahtumia, juhlia ja perhejuhliin joka viikonloppu. Ilman hidas ja hidastaa aineenvaihduntaa. Ilman tukahdutetaan rasvanpolttoa hormoneja, jotka estävät kehoa rasvanpolttoon. Menettämättä voimaa tai vähärasvaista, kalorien palamista lihas. Ilman epäterveellistä pakkomielteet ruoasta ja jatkuvasti murehtia mitä olet laskemisesta suussa. Kuuntele, se vain vei 53 vuotta vanha vaimo 14 päivää menettää 11 puntaa ... ja minä henkilökohtaisesti STAY selvästi alle 10% kehon rasvan ympäri vuoden. En yritä ylpeillä tai sinuun vaikutuksen näitä numeroita, mutta me molemmat näyttävät vähintään 10 vuotta nuorempi kuin meidän todellinen ikä. Mutta jos et halua noudattaa joitakin tiukkoja, monimutkainen kaatua "ruokavalio" ja overanalyze JOKA kaasutin ja kaloreita, joka menee suuhun, enemmän valtaa sinulle. Kuitenkin meillä on paljon helpompi ratkaisu. Makro-kuviointi ™: vastauksesi Fixing Hidas Fat Loss And Healing Broken Aineenvaihdunta
 11. 11. 14 Day Rapid Fat Loss pöytäkirjan käyttää kolmea Macro-kuviointi ™ päivää. Ja kun käyttää niitä strategisesti järjestyksessä he lainmukaisesti kohdistaa alemman vatsa rasvaa ja tehdä itsepäinen rasvaa teidän "mennä" energialähteenä. Tässä miten ne toimivat ... # 1: heikentävistä päivä Miltä tuntuisi pudota 10, 15, jopa 20 kiloa puhdasta rasvaa vain muutaman viikon ilman rebound painonnousua tai Messing aineenvaihduntaa? Juuri voi tapahtua Macro-kuviointi ™ heikentävistä päivä. Sinun ei tarvitse leikata hiilihydraatteja kaksi viikkoa suoraan. Se vain hidastaa aineenvaihduntaa, tappaa kaikki rasvaa polttava hormonit ja ajaa sinut hulluksi. Mutta ennen kuin voit tulva kehon kaikki rasvanpolttoa ja aineenvaihdunnan parantamiseen etuja suosikki hiilihydraatteja - meidän on ensin, "pois päältä", kehon riippuvuus sokereita ja "päälle" rasvaa polttava kytkin. Näin varmistetaan joka kerta syöt tai käyttää minun Ultimate itsepäinen rasvaa Sequence Harjoitus pöytäkirjan että kehosi polttaa vatsa rasvaa, vaan ensin sokereita, tai vielä pahempaa, jalo lihaskudoksen. Tämä tunnetaan tulossa "FAT ADAPTED". Ja kun teet kytkin, he ole paluuta. Noin 14 Day Rapid Fat Loss käyttäjät vain toistaa alkuperäisen kahden viikon jakso back-to-back kunnes ne lyövät tavoite paino. Toiset vain siirtyä suoraan jatkosodan Cheat Sheets pysyä laiha ja terve. Se on täysin sinun valintasi.
 12. 12. Nyt kun olet tullut "rasvaa mukautettu" meidän täytyy varmistaa pitää sinut näin. Se kun toinen Macro-kuviointi ™ Day, Carb UP päivä, tulee nopeuttaa rasvan menetys entisestään. Tämä on, kun aloittaa syömisen kaikki suosikki hiilihydraatteja ja koskaan tallentaa ne rasvaa. Strategisesti lisäämällä siihen suosikki hiilihydraatteja sinun STOP aineenvaihdunnan hidastumisesta ja vältettävä menemästä kataboliseen tilaan, joka willprevent menetys arvokasta lihaskudosta. Niin ei vain tämä päivä "kipinä" aineenvaihduntaa ja pitää sinut rasvaa polttava ympäristö - et koskaan tuntea menettäneet tai tarvitse murehtia ylimääräisiä hiilihydraatteja on varastoida rasvaa kehosta. On jopa erityinen harjoitus kunhan toimii vuorovaikutteisesti carb saanti tänä päivänä nopeuttaa aineenvaihduntaa ja aiheuttaa entistä nopeammin rasvaa tappio. Carb UP päivä on loistava sen yksinkertaisuus, koska se auttaa sinua pysymään laiha ja lisätä seksikäs lihas ILMAN bulk - kaikki samalla parantaa teidän rasvanpolttoa tehokkuutta hrough runsashiilihydraattisempaa saanti. # 3: vapaa päivä Tämä on kun se alkaa saada todella hauskaa ja mikä tekee 14 päivän Rapid Fat Loss Plan helppo seurata. Vapaapäivä on perustettu nimenomaan nollata rasvanpolttoa hormoneja nauttia kaikkien suosikki herkkuja ja huijata elintarvikkeita ilman saamassa vatsa rasvaa. Jos kaikki yrität tehdä, on syödä mitään, mutta puhdas, terveellinen ruoka 7 vuorokauden viikon sinun vain tukahduttaa kilpirauhasen ja kehon # 1 rasvanpolttoa hormoni, leptiini, tulee romahtamaan peräti 50%. VAPAA-päivä pitää hormonien tasot ja STOP hormonaalista esteet, jotka estävät sinua nopea ja kestävä rasva-tappio.
 13. 13. Tämä miten voit suunnitella sosiaalisia tapahtumia tai juhlia, joissa voit tarkoituksellisesti palkita itsesi ja huijata ZERO syyllisyyttä. On jopa strategisesti suunniteltu 90 Toisessa harjoituksessa temppu voit hakea tämän päivän taata et koskaan säilytä ylimääräistä virtaa huijata ruokaa rasvana. Karen ja rakastan tauolla meidän ravitsemus suunnitelma, mutta ei jos se tekee meistä rasvaa. Siksi me rakastamme vapaa päivä. Vapaa päivä antaa sinulle valtava psykologinen etu ja varmistaa voit pitää kiinni oman suunnitelman päivästä toiseen, vuodesta toiseen. ========= Get Lean FAST - STAY Lean Forever ! ENTER WEBSITE

×