Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Dhuna ndaj grave.docx

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
16 Ditet e Aktivizimit Kunder Dhunes me Baze Gjinore
Sherbimi Psiko-Social ZVAP Berat
Psikologe: Esmeralda Kasollja
Ti nuk...
Vetem nje burre i vogel
Perdor dhune ndaj gruas
Per t’u ndier i madh
C’eshte dhuna?
Dhuna ndaj grave eshte nje shkelje e rende e te drejtave te grave, pavaresisht se
kur,ku,se,ose si ndodh aj...
Advertisement
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 6 Ad

More Related Content

Recently uploaded (20)

Advertisement

Dhuna ndaj grave.docx

  1. 1. 16 Ditet e Aktivizimit Kunder Dhunes me Baze Gjinore Sherbimi Psiko-Social ZVAP Berat Psikologe: Esmeralda Kasollja Ti nuk je vetem! Se bashku per te parandaluar dhunen!
  2. 2. Vetem nje burre i vogel Perdor dhune ndaj gruas Per t’u ndier i madh
  3. 3. C’eshte dhuna? Dhuna ndaj grave eshte nje shkelje e rende e te drejtave te grave, pavaresisht se kur,ku,se,ose si ndodh ajo. Dhuna ka shume pasoja negative shendetesore tek grate dhe femijet e tyre.
  4. 4. Dhuna ne familje dhe dhuna kunder grave jane format me te perhapura te dhunes qe u rriten gjate izolimit ne shtepi per shkak te pandemise. Stresi, prishja e lidhjeve sociale dhe mbrojtese, humbje te ardhurave, ulja e aksesit ne sherbime, te gjiha keto riten rrezikun e dhunes ndaj grave, rrezik qe vazhdon te jete I pranishem edhe ne kete kohe
  5. 5. Dhuna ne familje dhe dhuna ndaj grave mund te parandalohet! Linja Kombetare e keshillimit per Grad he Vajza tel. 116, 117 qe pa pagese ju degjon, ju jep keshilla profesionale dhe ndihme psikologjike
  6. 6. Vetem nje burre I vogel perdor dhune ndjaj gruas per t’u ndier I madh!

×