Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentació Facebook

920 views

Published on

Presentació Facebook

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentació Facebook

 1. 1. FACEBOOK El manual d‘instruccions bàsiques.
 2. 2. El facebook i jo <ul><li>La meva opinió sobre el facebook es bona ja que es una bona eïna per comunicarse amb els amics, conèixer gent, veure fotos, estados compartir opinions... Però com tot te els seus contres ja que allí hi ha informació privada o intima i tothom la pot veure i aixo pot causar problemes. </li></ul><ul><li>Crec que es una eina que enganxa i aixo no es massa bo ja que et passes hores al ordinador o fins hi tot des de el movil. </li></ul>pàg 2/15 Opinió Personal
 3. 3. Facebook (Funcions) <ul><li>El facebook te moltes funcions i algunes d’elles les explicarem ara aquí com: </li></ul><ul><li>-Xatejar i missatges privats. </li></ul><ul><li>-Informació personal. </li></ul><ul><li>-Privacitat del compte. </li></ul><ul><li>-Penjar fotografies o Àlbums i etiquetatge. </li></ul><ul><li>-Compartiments (estats , enllaços i altres). </li></ul><ul><li>-Creació de grups privats o públics. </li></ul>pàg /15 Aplicacions didàctiques del Facebook i treball en grup
 4. 4. Facebook (Funcions) <ul><li>Actualment gracies a xarxes com el facebook, Twitter, Messenger o altres podem parlar amb gent de arreu del món: podem fer-ho de dos maneres via Xat o via Privats: </li></ul><ul><li>-Via xat: Podem xatejar de manera instantània es a dir parlar com si ho féssim cara a cara al moment, tot i que la conversa nomes la veuen els dos o mes participants de la conversa. </li></ul>pàg /15 Xatejar i missatges privats:
 5. 5. Facebook (Funcions) <ul><li>En una conversa via xat hi pot haver mes de dues persones ja que els participants de la conversa poden afegir mes gent a la conversa. </li></ul>pàg /15 Xatejar i missatges privats:
 6. 6. Facebook (Funcions) <ul><li>Via missatges privats: Normalment utilitzada quan vols dir alguna cosa privada a algú i no esta connectat, poden ser mes de 2 persones i dins d’un missatge privat potser enviar fotografies, enllaços, vídeos... I nomes ho veuran els participants de la conversa. </li></ul>pàg /15 Xatejar i missatges privats:
 7. 7. Facebook (Funcions) <ul><li>Al registrar-nos al facebook ens demana una seria d’informació on n’hi ha que es obligatòria i n’hi ha que no unes d’aquestes que es mostren al nostre perfil son: </li></ul><ul><li>Data de naixement, estat civil, formació i treball, lloc de residència, lloc de naixement, idiomes que parles… aquesta informació si no es configura la privacitat la pot veure tothom. </li></ul>pàg /15 Informació personal:
 8. 8. Facebook (Funcions) <ul><li>Al crear-te un compte amb Facebook et demana crear una contrasenya per el teu usuari, i això es pot canviar un cop registrat les vegades que faci falta, nomes cal recordar-se’n de la vella i posar-ne una de nova anant a INICI / CONFIGURACIÓ DEL COMPTE / CONTRASENYA cliques damunt de contrasenya i la canvies. Fent el mateix procés també podem canviar el idioma del nostre compte de facebook. </li></ul>pàg /15 Privacitat del compte:
 9. 9. Facebook (Funcions) <ul><li>En el facebook tenim molta informació que ho pot veure tothom encara que no tinguem com amistats per això existeix la configuració de privacitats on nosaltres triem que podrà veure el nostre perfil, les nostres fotografies, el dia de naixement, el nostre correu de gmail… en general informació privada. </li></ul><ul><li>Això ho podem canviar anant a INICI / CONFIGURACIÓ DE PRIVACITAT i allí triem. </li></ul>pàg /15 Privacitat del compte:
 10. 10. Facebook (Funcions) <ul><li>Una de les altres aplicacions del Facebook es poder penjar imatges al teu perfil: </li></ul><ul><li>Es poden penjar imatges soles anant al mur i clicar on hi posa Puja Fotos /Vídeo selecciones la fotografia que vols penjar ficar un comentari de la imatge o be etiquetar que consisteix en ficar el nom de les persones que surten a la imatge i a ells els sortirà directament al seu perfil. Aquesta imatge anirà directament a l’àlbum Fotos de mur. </li></ul>pàg /15 Penjar fotografies, albums i etiquetatge:
 11. 11. <ul><li>També es poden penjar fotos amb àlbum on tens que ficar el nom del àlbum i el lloc de on apareixen les fotografies. Es fa el mateix procés que abans però aquest cop clicant on hi fica Crear un àlbum de fotos, es seleccionen les fotografies per penjar . Quan les imatges estaran carregades pots etiquetar o ficar un peu d’imatge de la mateixa manera que al pas anterior cliques finalitzar i l’àlbum es penja al cap d’uns instants, sempre es poden afegir mes fotografies </li></ul>Facebook (Funcions) pàg /15 Penjar fotografies, albums i etiquetatge:
 12. 12. Facebook (Funcions) <ul><li>Al teu mur pots penjar publicacions que vegin els teus amics, explicant el teu dia, el teu estat d’ànim… on els teus amics poden comentar, també es pot etiquetar persones posant el signe (@) i escrivint el nom de la persona que vols etiquetar al darrere. </li></ul><ul><li>També pots publicar enllaços d’interès perquè els vegin els teus amics o familiars i puguin entrar. Només cal ficar l’enllaç com una publicació i et sortirà una imatge en miniatura al cantó. </li></ul>pàg /15 Compartiments (estats, links i altres)
 13. 13. Facebook (Funcions) <ul><li>Per crear un grup s’ha d’anar al inici al costat esquerre on hi ha quatre apartats: preferits , grups, aplicacions i llistes. </li></ul><ul><li>Anem al de Grups al final de tot de la llista hi posa Crear un grup, cliquem damunt , ens demana el nom del grup i la privacitat (Obert, Tancat o Secret) i els membres que vols afegir. Omples tot el que et demana i ja tens un grup creat on tu ets el administrador i el teu nom sortirà com a Creador. </li></ul>pàg /15 Creació de grups privats o públics
 14. 14. Valoració del primer trimestre <ul><li>Per mi ha estat un trimestre dur ja que a part de Informàtica també tenim altres matèries i activitats extraescolars i m’he tingut que anar combinant les coses com he pogut, també crec que ha estat un trimestre difícil ja que molts dels programes que hem fet servir com el GIMP, Google Docs, Diigo… no ho havíem fet servir ma i hem tingut que començar de nou espero que el proper trimestre em vagi millor. </li></ul>pàg /15
 15. 15. Bibliografía Webs: <ul><li>Imatges : </li></ul><ul><li>www.google.es </li></ul><ul><li>www.facebook.es </li></ul><ul><li>Informació: </li></ul><ul><li>www.Nct-informatica.com </li></ul><ul><li>internet.comohacerpara.com </li></ul><ul><li>onsoftware.softonic.com </li></ul>pàg /15

×