Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
May Day Quiz
May Day Quiz
Question 1:
For which profession did the
seven dwarfs work as , in the
movie , “ Snow White & the
seven dwarf...
May Day Quiz
Question 2 :
Though May Day is celebrated as ,
“Intenational Labour Day”, the word , “
May -Day”, is an Inter...
May Day Quiz
Question 3 :
May Day is associated with
which political strategy ?
ANS : Socialism
May Day Quiz
Question 4 :
For which newspaper does
Superman , work as a reporter ?
ANS : The Daily Planet
May Day Quiz
Question 5 :
Which Roman Goddess ,
inspired May Day celebrations in
pre-Christian times ?
ANS :Flora
May Day Quiz
A PUZZLE :
Stephan was looking at a photo . His friend
asked him , “ Whose picture are you looking at
?” He r...
Thank You
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Labour Day Quiz

1,167 views

Published on

Quiz Based on Labour Day

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Labour Day Quiz

  1. 1. May Day Quiz
  2. 2. May Day Quiz Question 1: For which profession did the seven dwarfs work as , in the movie , “ Snow White & the seven dwarfs” ? ANS : As Mine Workers !
  3. 3. May Day Quiz Question 2 : Though May Day is celebrated as , “Intenational Labour Day”, the word , “ May -Day”, is an International radiotelephone distress call , which means _________. ANS : Help me maidez , in french !
  4. 4. May Day Quiz Question 3 : May Day is associated with which political strategy ? ANS : Socialism
  5. 5. May Day Quiz Question 4 : For which newspaper does Superman , work as a reporter ? ANS : The Daily Planet
  6. 6. May Day Quiz Question 5 : Which Roman Goddess , inspired May Day celebrations in pre-Christian times ? ANS :Flora
  7. 7. May Day Quiz A PUZZLE : Stephan was looking at a photo . His friend asked him , “ Whose picture are you looking at ?” He replied , “I don’t have any brothers / sisters , but this man’s father is my father’s son.” So , whose picture was Stephan looking at ? Ans : Man in photo --- Stephan’s son !
  8. 8. Thank You

×