La revista

273 views

Published on

Revista creada per els alumnes de 1r ESO

Published in: News & Politics
 • Be the first to comment

La revista

 1. 1. Núm: 1 Adolescents 2.0 Avui: especial esports! Erefndbgbnbcbnc
 2. 2. Índex Núm: 1.............................................................................................................................................1 Adolescents 2.0................................................................................................................................1 ACTIVITAT PARANORMAL EN EL ALBÉNIZ?.........................................................................3 ASSIGNATURA PREFERIDA............................................................................................................7 ONE DIRECTION...............................................................................................................................8 Basquet (NBA)................................................................................................................................13 ENTREVISTA A KEVIN DURANT..............................................................................................16 APPLE................................................................................................................................................19 Entrevista a Marc Màrquez................................................................................................................20 Top secret ...........................................................................................................................................22 Declaracions d'un home :....................................................................................................................22 TEST DE MENJAR BE!!!!!!!!!!!!!!! ..................................................................................23 Com et consideren?............................................................................................................................25 Com et veuen els altres?....................................................................................................................27 GTA V...............................................................................................................................................29 CALL OF DUTY: GHOST.................................................................................................................31
 3. 3. ACTIVITAT PARANORMAL EN EL ALBÉNIZ? Alguns estudiants de l'institut Isaac Albéniz de Badalona afirmen a ver vist la aparició d'un espectre o fantasma, l'hora es sempre la mateixa cap a les 8:30 escoltaven unes veus, unes passes uns segons en calma... un crit. Els crits provenien de la sala de musica, on van poder veure poc després de que desapareixes un espectre. Em entrevistat a un dels afectats. Tres dels nois que l'han pogut veure donaven testimonis molt diferents de com era el seu aspecte, tot i així coincidien en el que deien al final, el que els semblava que veien. Però a aquest nois no son els únics aterroritzats. El conserge, just després de que avises de aquest estrany fenomen va desaparèixer sense cap pista. Alguns diuen que simplement va marxar però d'altres treuen unes altres conclusions, com per exemple que el suposat fantasma se la dut amb ell per que es va marxar sense avisar i deixant totes les seves coses. Ara mateix ús mostrarem la petita entrevista del nen de 3r de la ESO que va veure el “fantasma”: -Hola Martí digues com era el fantasma o l'esperit que tu vas veure? -Hola, bon dia. Doncs be abans m'agradaria aclarir algunes coses, alguns es creuen que es mentira, però el que jo vaig veure era real. L'espetec físic no es veia ben clar, però juraria que el seu color de la pell era blanc amb una taca de sang immensa i amb una mena de estaca o ganivet clavat i cantava una canso trista.
 4. 4. -I com vas reaccionar al veure allò? -Dons en un principi pensava que estava en cara al llit però després em vaig donar amb la porta al cap i vaig poder comprovar que estava ben despert. I després em vaig pensar que era una broma. Però em vaig espantar quant em vaig fixar que no tocava amb els peus a terra. -Que vols dir amb aixó? -Em refereixo a que flotava al aire com uns 150cm. - Alguna cosa més a afegir? No, crec que ja ho he dit tot... però espera un moment, quan estava apunt de sortir corrents vaig poder observar la cara d'una noia trista i que portava com un penjoll per on li sortia música. Però vaig tirar una capsa al terra i es va adonar que hi era. Vaig sortir corrents i ella va desaparèixer. -Dons ja esta moltes gracies Martí. -Adéu. Així dons hem parlat amb altres alumnes i tots els testimonis coincideixen en el penjoll amb la cara i la cançó. Poc després un veïns es van queixar que s'escoltaven sorolls molts forts i música. Uns nens han aconseguit fer-li una foto en cara que la foto no es plou clara es confirma el testimoni d'en Martí. Una de les nostres investigadores Victòria a anat a investigar i trobar pistes en el lloc on a passat tot això i no ús podeu imaginar el que a trobat amagat sota terra, dins d'una caixeta de música ... exacte el penjoll. Em parlat amb ella per que ens volia comentar una cosa:
 5. 5. -Hola respecta la caixeta de música que vaig trobar on estava amagat el penjoll he de dir que no em va costar molt trobar-la per que estava dins d'una trapa, que estava mig treta, es per això que casi caic. Així es com el vaig trobar però de dir que de seguida li vaig fer una foto, per si de cas li passes alguna cosa, demostrar que ho vaig trobar i que ningú digues que ens ho inventem. Dons sembla que ho hagi endevinat. Per que avui quant estàvem a punt d'obrir la caixa on guardàvem amb clau la caixa amb el penjoll (amb vigilància constat) a desaparegut sense cap rastre, el penjoll, és molt estrany per que a la càmera de seguretat no es veia res. Em fet una enquesta en la web oficial de l'institut sobre el que pensen el mestres, el que pensen els alumnes i un altre per els pares etc. 1· Tot a estat una broma i el fantasma realment no existeix. 2· Es real el que han vist alguns alumnes. 3· Potser han escoltat alguns soroll estrany i directament han pensat... fantasma!
 6. 6. Els resultats han sigut: Alumnes que han votat: 1290 Opció 1: 952 Punts Opció 2: 102 Punts Opció 3: 236 Punts Resultats mestres: Mestres que han votat: 30 Opció 1: 18 Punts Opció 2: 0 Punts Opció 3: 12 Punts Resultat ETC: Gent que han votat: 2943 Opció 1: 2666 Punts Opció 2: 123 Punts Opció 3: 154 Punts Fins aquí el meu reportatge exclusius de successos al Albéniz. TANIA MONGARES CASTILLO
 7. 7. ASSIGNATURA PREFERIDA TEST ASIGNATURA PREFERIDA Català 6 8 5,5 3 7 7 6 5 7,5 7 5 6 8 5 7 8 Alumnes Pol F. Noël Saül Pol A. Marc A. Marc K. Biel David Alexandra Tania Álvaro Pau Claudia Ainoa Georgina Pol V. RESULTATS Castellà 6,5 8 6 9 9 8 6 6 7 8 5,1 5,5 6 5 7 5 Anglès 6 8 6 2 6 7 6 3 6 9 9 6,5 6 8 8 9 Mates 7 8 7 8 9 8 6 9 6 4 8 7 6 8 10 10 C.Naturals 7,5 8 7,75 5 10 10 10 8 7 9 10 9 8 8 6 9,5 C.Socials 8 9 8 6,5 5 9 6 7,5 8 9 9 8 6 7 6,5 8 E.F. 10 10 10 7 9 8 7 10 10 5 10 10 6 10 9 9,5 Plàstica 6,5 8 6,75 5 8 10 4 5 10 10 9,9 8,5 10 7 9 4 Tecnologia 9 8 9 6 7 6 6 7 6 8 10 8 9 8 9 7 Alternativa 10 10 10 10 10 10 9 10 9 10 10 10 6 10 10 10 6,31 6,69 6,59 7,56 8,30 7,53 8,78 7,60 7,69 9,63 COMENTARIS Noël : M'agraden totes les assignatures en global posaria un 8. Saül : M'agraden casi totes les assignatures els hi posaria un 7. Pol A. : M'agraden totes les assignatures menys Angles i Català en global li posaria un 5. Marc A. : M'agrada que les notes siguin tant altes però no m'agrada que les de català siguin tant baixes.
 8. 8. ONE DIRECTION Hem fet un reportatge de “One Direction”, amb una de les BoyBands del moment!!! Ara explicarem l'historia, que es com un conte,es a dir, es un somni fet realitat... La banda es va formar a el concurs “The X Factor”.Ells van concursar en solitari , van passar a la SEMIFINAL pero no van pasar a la FINAL. Llavors Simon Cowell, un jutge del jutjat del concurs va juntar a una habitació a ells cinc per a que hi formesin un grup, i molt il·lusionats van dir que SÍ!! Els components de la banda son: -Niall -Louis -Harry -Liam -Zayn Niall, li agrada molt menjar patates llavors va proposar que el grup es digues “One Potatoe” pero van dir que no. Llavors se'ls va acudir que podria ser “One Direction”. I així va ser. Van començara concursar van passar tots el nivells,la presentació,les eliminatòries,la semifinal i la final, per les tardes quan sortien del programa gravaven videodiaris a una escala d'una casa i els penjaven a Internet. Però va arribar el dia de la final i van cantar amb la cançó “Torn”.Però no van guanyar, tot i així Zayn va dir: -One Direction no s'acaba aquí (en angles) I llavors Simon Cowell va dir que volia ser el seu mànager. Des de aquell moment estan triomfant arreu el mon!! Han fet dos àlbums,i dos tours: -Take me home Tour -Up All Night Tour Ara estan fent cançons noves per el pròxim tour i àlbum que es diu : -Midnight Memories Tour L'ultima cançó amb videoclip que han fet ha sigut “Story Of My Life” que tracta de l'historia de la seva vida, al videoclip surten fotos amb la família de com canvien. El nou àlbum “Midnight Memories” surt a la venta el dia 26 de novembre. FOTO DEL VIDEOCLIP DE “STORY OF MY LIFE”
 9. 9. Per poder fer un bon reportatge penso que hi hauríem d'explicar qui son i com son!! Com ja hem explicat una mica One Direction, ara hi toca parlar dels components!No hi creieu? NIALL: Niall James Horan, mes conegut com Niall James Horan es un dels mitjans de la banda. Abans li criticaven i li insultaven. Portava brackets i ara te els dents genials!Li agrada molt el menjar i les patates sobretot. Es l'únic de la banda que no hi te ningun tatuatge. El seu aniversari es el dia 13 de setembre hi es Virgo. LOUIS: Louis William Tomlinson,Es el mes gran de la banda i esta amb una noia que es diu Eleanor, li agraden les pastanagues i el seu aniversari es el 24 de desembre. Abans no hi tenia tatuatges però ara hi te bastants. HARRY: Harry Edward Styles es el component mes petit de la banda. Es el guapo de la banda i el seu aniversari es el dia 1 de febrer. Un dels seus mes populars es el que te al pit. La seva ex novia es la Taylor Swift.
 10. 10. ZAYN: Es un dels mitjans de la banda. La seva novia es Perrie Edwars, una de les components de “Little Mix”.El seu tatuatge més famós el te al braç. El seu aniversari es el dia 12 de gener. LIAM: Liam James Payne es un dels mitjans de la banda que compleix els anys el dia 29 d'agost. Va néixer sense un ronyó i li van tenir que operar. La seva novia abans era Danielle però ha conegut a una altre que es diu Sophia. Aquí acaba el reportatge de one direction, si alguna DIRECTIONER (fan de one direction) no te entrada per veure'ls al concert lis recomano que vagin a twitter un mes o dos abans del concert. Sempre hi ha algun que les ven!I aquí s'acaba el meu reportatge. Editat per:Ainoa Ruiz Redactat per Ainoa Ruiz
 11. 11. LA NATACIÓ La meva piscina esta climatitzada, esta a Marina Besòs i es diu Gimesport. Des de els 7 anys (més o menys),he estat fent natació a la piscina sense parar... La meva mare hem va apuntar a uns cursets que feien des de els més petits fins als més grans (3 – 14),jo tenia més o menys 7 anys i el primer dia estava molt nerviosa perquè hem costava molt fer amics de petita i hem pensava que les profes em tindrien mania i tot aquest rotllo. Vaig anar a posar-me el banyador amb la meva mare i li vaig dir que tenia molta por de estar sola i a sobre sense ningun amic meu de la meva classe...,em va dir que no hem tenia que preocupar per res que faria amics de seguida i que no estaria sola que ella des de lluny estaria vigilantme(perquè ella feia piscina però lliure),encara no m'acabava de convèncer molt bé,però...vaig anar allà i em pensava que em tractarien malament però no va a ser així...hem va agradar molt i a més a més l'aigua...ERA ESTUPENDA!! Des de aquell moment vaig els dimarts i els dijous a natació amb la meva mare i el meu germà que fa curset i jo ja no feia des de que em van començar a posar molts deures al col·legi. Ara tinc molts més deures perquè estic a l'institut i ja no vull anar allà no perquè no vulgui,si no per el deures i els exàmens...Però la meva mare m'obliga perquè diu que va bé la natació pel cos.
 12. 12. Ara us explicaré els moviments que hem van explicar en el curset,que eren bàsics... • La braça: consisteix en nadar com una granota. • El crol: hem de moure els braços cap endavant. • El dofí: tracta d'anar abaix del fons de la piscina(fins a tocar el terra)i pujar per respirar,es fa contínuament. • Esquena: es el mateix que el crol però mirant a dalt. • La papallona: consisteix en moure els dos braços al mateix temps. • El bomber: consisteix en agafar-se a la corda que esta flotant a l'aigua i anar flotant d'espatlles. Mireia Belmonte és una nedadora catalana, campiona mundial, europea y doble subcampiona olímpica. Nom complet: Nacionalitat: Estils: Club: Data de naixement: Lloc de naixement: Alçada: Mireia Belmonte i García Catalunya Papallona, esquena, braça, crol, estils UCAM[1] 10 de novembre de 1990 (23 anys) Badalona 1,70 m Campiona d'Espanya en 200 i 400 m quatre estils i actual portadora de la plusmarca estatal en aquestes disciplines. Participà en els Jocs Olímpics de Pequín 2008 en les categories de 200 m papallona, 200 m braça, 200 i 400 m estils i relleus 4 x 100 m estils, quedant lluny de qualsevol opció a medalla, fins i tot de les seves millors marques personals. Als Jocs Olímpics de Londres va aconseguir dues medalles de plata: en els 200 metres papallona i en els 800 metres lliure. En un acte a la Plaça de la Vila en el que uns 2.000 ciutadans badalonins la van rebre, l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, proposà de batejar la piscina municipal amb el nom de Mireia Belmonte, i anuncià que s'engegaria properament una campanya de promoció exterior de la ciutat de la qual seria protagonista la nedadora.
 13. 13. Basquet (NBA) · El bàsquet va ser inventat al desembre de 1891 a Springfield (Massachusetts). La primera lliga professional, la National Basketball League, es va formar en 1898 per protegir de la explotació als jugadors i promoure un joc menys dur. En 1949 dues lligues professionals posteriors, la National Basketball League (formada en 1937) i la Basketball Association of America (1946) es van unir per crear la National Basketball Association (NBA). Els Boston Cèltics, liderats pel seu pivot Bill Russell. La NBA va patir una baixada de popularitat a finals de la dècada de 1970, però va ressuscitar a través del creixement de la fama dels seus jugadors més destacats: a Larry Bird dels Boston Celtics Earvin Magic Johnson, de Los Angeles Lakers, se'ls atribueix haver transmès emoció a la lliga gràcies a la seva major habilitat ia la seva rivalitat durant la dècada. A finals de la dècada de 1980 Michael Jordan dels Chicago Bulls va ascendir a la categoria d'estrella i va ajudar al seu equip a dominar la NBA al començament de la dècada dels 1990. Una nova generació d'estrelles, com Shaquille O'Neal, d'Orlando Magic, i Larry Johnson, dels Charlotte Hornets, han sostingut l'augment de la fama de la NBA.
 14. 14. LES LLIGUES MES IMPORTANTS DEL BASQUET · Les lligues mes importants son per a mi, l' ACB i la NBA ja que tenen a la majoria dels millors jugadors a les seves lligues, però per mi i per a molta gent, la millor lliga del món es la NBA que té jugadors actuals com: BLAKE GRIFFIN DWIGHT HOWARD KOBE BRYANT
 15. 15. LEBRON JAMES I molts mes, també ha tingut moltes estrelles del basquet com JORDAN, PIERCE, i molts mes, pero tampoc podem oblidar-nos de la l' ACB com Marcelinho Huertas, Juan Carlos Navarro (també conegut com la bomba), etc. Marcelinho Huertas es va fer molt famós al regal barça gracies a un triple que va ficar de mig camp a l'ultim segon mentre es va caure al terra el va ficar, i ara es una bomba de rellotgeria que no li para ningú, i Juan Carlos Navarro es va fer famós gracies als seus triples que fica sempre. L' ACB, té molts equips bastants bons, com el MADRID, el REGAL BARÇA, el UNICAJA, CAJA LABORAL etc. La NBA té encara equips molt mes bons, com LOS ANGELES CLIPPERS, LOS ANGELES LAKERS, DALLAS MAVERICKS, MIAMI HEAT, SAN ANTONIO SPURS... A coninuació entrevista a Kevin Durant
 16. 16. ENTREVISTA A KEVIN DURANT Avui tindrem l'honor d'entrevistar, una estrella de la NBA Kevin Durant. Que fa poc va estar a Barcelona, fent la gira mundial amb Nike, que es el seu patrocinador oficial. I ens deixa aquest missatge: Ara jo sóc el millor. Preguntes: Kevin estas obsessionat amb Lebron? No, no estic obsessionat amb Lebron, nomes som bons amics, i ens portem molt bé.
 17. 17. Com valoraries el Playoff de la temporada passada? No van ser ni bons ni dolents, però pudent arribar a la final de conferencia em quedo una mica decepcionat, va haver un fet que va marcar la temporada que va ser la lesió de Rusell Westbrook. Ara us deixem una foto d'en Rusell Westbrook. Veus la pròxima temporada amb il·lusió i esperança? Sempre s'ha de veure la temporada amb il·lusió i esperança sinó no cal jugar ets pots quedar a casa, sense fer res. Us veieu afavorits per guanyar la conferencia Oest? San Antonio esta molt fort, jo crec que els dos som favorits.
 18. 18. Qui creus que guanyara la conferencia del Est? Miami o Indiana ja esta molt fort amb el gran nivell de Paul George. Quina es la millor parella de la NBA? Russell Westbrook i jo sense dupte, però també hi han altres molt bones. I aquesta a sigut la entrevista a la estrella de la NBA Kevin Durant!!!
 19. 19. APPLE Apple, és un empresa multinacional estadunidense que dissenya i fabrica productes de consum i programari per a els seus productes. Els més coneguts són els ordinadors Mac, els iPod, l'iPhone i l'iPad. El programari que desenvolupa Apple inclou el sistema operatiu Mac OS X, el sistema operatiu de IOS, el reproductor de contingut multimèdia iTunes l'iLifeconjunt de programari per a la creació multimèdia, l'iWork conjunt de programari de productivitat, i Final Cut Studio, un conjunt professional per a l'edició d'àudio i pel·lícules. La companyia té més de 250 tendes a més de nou països i una botiga en línea on ven el seus productes. Aquesta es la primera maquina de Apple, la Apple I: Els seu gran competidor es Samsung. El seu ultim producte es el Samsung galaxy round: Fet per : David Alert
 20. 20. Autor:Pol Vallès Roca Entrevista a Marc Màrquez Avui 5 de novembre dia faré una entrevista a el pilot de moto GP Marc Màrquez que està apunt de ser campió del mon de moto GP - Hola Marc ens agradaria saber que sens ara mateix, que estas a punt de ser campió del mon de moto GP. - Ostres, esque es una sensació genial però encara falta una carrera no podem dir res encara, esperem que si. - Però tu ja has sigut campió del mon, aquesta sensació quina es? - Es genial travesses la línia d'arribada no t' adones del que has fet, quasi no celebres perquè encara no t' has adonat i quan arribes al parc tancat t' ho confirmen i, jo, començo a saltar com boig. - Quin ha sigut el millor rival que has tingut? - El millor? El millor ha sigut Pol Espargaró, però aquest any ha sigut Jorge Lorenzo, perquè com sabeu estic lluitant el mundial amb ell - Perdona però no tenim mes temps. Encantat per deixar-te fer una entrevista - Gracies a tu ha estat un plaer. Adéu - Sort a Valencia. Adéu. Aquí la entrevista a Marc Marquez.
 21. 21. Avui 12 de novembre tindrem la exclusiva entrevista a Marc Marquez nou campió del món de Moto GP: - Hola Marc. - Hola. - Primer de tot et volem dir que gracies per entrevista. deixar-te fer aquesta - Gracies a vosaltres. - Ens agradaria saber com vas viure la cursa de València: - Quan comença la carrera, jo, vaig pensar “No em puc posar nerviós, no em puc caure, quedant quart en tenia prou” pero quan vaig veure a Lorenzo i a Dani que es sortien de pista vaig pensar “Si em poso primer partiré molt” per aixo no vaig oferir resistència ni amb Jorge ni amb Dani i al final vaig quedar tercer. - Ara deixem que ho celebris amb Cervera. - Ha estat un plaer. Adéu - Aquí una entrevista amb el tro de Cervera
 22. 22. Curiositats : Top secret El estrany succés del meteorit amb poders sobrenaturals Un dia mentre anava pel carrer,de sobte el cel s'anava enfosquint i quan vaig mirar cap el cel vaig veure que hi havia un meteorit molt petit que estava caient cap la muntanya i el vaig seguir, quant va caure em vaig apropar i de sobte va sortir una mena de vidre que brillava molt, se'm va apropar i va començar a il·luminar-se molt , va explotar i vaig perdre el coneixement. Quan vaig despertar estava marejat . Per: Marc Agudo
 23. 23. Jocs i entreteniment : TEST DE MENJAR BE!!!!!!!!!!!!!!! Autor : Biel Cussó -Hi ha gent que prefereix..... Hi ha gent que prefereix la carn. D'altres que prefereixen la pasta. I altres que li agrada més la verdura. -A tu que t'agrada més ??????? Un bon plat de fricandó amb bolets i cuscús. O també uns raviolis a la carbonara. O també una amanida de tomàquet amb formatge. -T'agradaria ser cuiner però..... T'ho menjaries tot. Ho faries tot be i fen plats exquisits. No vols ser cuiner.
 24. 24. -A l'hora de dinar menjo a les ........ Menjo de 12h a 1h. De 1h a 2h O de 2h a..... -A quin restaurant aniré????? A un de menjar ràpid. A un molt car i plats elaborats. O a un de menjar plats típic d'aquí o d'allà. -Per postres em ve de gust.... Alguna cosa dolça. Sempre salat. Una mica de tot. Però també hem de menjar sa...
 25. 25. Com et consideren? Autora : Clàudia Tello Test: 1.Un diumenge a la tarda estas avorrit que fas? a) Quedo amb els amics per jugar a alguna cosa. b) Escolto música, canto i ballo. c) Faig un repas de totes les matèries per tenir les idees clares. 2.Quin objecte demanaries pel teu aniversari? a) Una Pilota de cuir. b) El CD del meu o la meva cantant preferit/a. c) Un llibre. 3.Quina és la teva matèria preferida? a) educació física. b) Visual i plàstica. c) Totes. 4.Quina activitat fas fora de l'escola? a) Basquet i algun esport més. b) Ballo. c) No tinc temps per fer activitats fora de l'escola, he d'estudiar.
 26. 26. 5.Amb que sols vestir? a) Amb lo més comodo possible. b) Quants més complements millor c) Roba classica 6.Que fas a les vacances d'estiu? a) M'apunto a un campus de tot tipus d'esport b) Faig un casal de ball, a part d'anar a la platja c) Hem quedo a casa llegint algun llibre ESPORTISTA L'esport és lo teu,si has de proposar alguna cosa per jugar sempre es tracta d'esports o d'alguna cosa moguda. Consell: no sempre has d'estar fent esports també hi ha altres opcions. (Majoria de a) (majoria b) ARTISTA Lo teu és la creativitat no hi ha cosa que t'agradi més que cantar balla i expressar els teus sentiments. Ets una persona imaginativa i somiadora. Consell: mira vídeos de famosos i amb les teves amigues intenta aprendre't els passos de ball del cantant. (majoria c) EMPOLLON Els estudis són lo teu, no hi ha res més que t'agradi que estudiar. Tu sempre treballant. Consell: al temps lliure fes un altre cosa que no siguin deures sempre va bé desconnectar.
 27. 27. Autora: Georgina Soriano Cárdenas Test: Com et veuen els altres? 1.Quan ets sents millor? a) El matí b) A la tarda c) Ala nit 2.Normalment camines... a) ràpid amb passes llargues b) no molt ràpid però amb el cap alt c) molt lent 3.Al parlar amb les persones tu... a) tens els braços creuats b) tens les mans a la cintura c) et toques les orelles, el nas, les mans... 4. Al seure et sentes : a) assegut com un indi b) cames estirades c) una cama doblegada a sota un altre 5. Com reacciones si alguna cosa et diverteix molt? a) riure's molt b) un riure callat c) un somriure tímid 6. Quan vas a una festa o a una reunió amb amics tu... a) Fas una entrada forta perquè tothom ho noti b) entrada callada i busques algun conegut c) entrada el més normal i senzilla possible i et quedes a un racó
 28. 28. 7. Treballes molt dur i t'interrompen: a) dones la benvinguda al descans b) t'irrites c) un altre 8. Quin es el teu color preferit? a) vermell o taronja b) verd o blau c) groc o negre o un altre 9. En els últims minuts abans de dormir-te... a) mires estirat al sostre b) estas de costat c) estas amb al cap sota el llençol 10. Somies... a ) amb la persona que t'agrada b ) amb els amics c) no somies Majoria A: Et veuen com una persona impulsiva, excitant; un lider natural al que li es fàcil decidir les coses però no sempre son correctes. Et veuen molt aventurer, algú que integra qualsevol cosa una vegada; algú que es diverteix i s'arrisca. Disfruten estan amb tu. Però pensa les coses vans de fer-les. Majoria B: Et veuen com una persona sensata, acurada i pràctica. Els teus amics et veuen distret, talentós però molest... No una persona que fa amics amb facilitat, però un amic molt fidel i que espera el mateix dels altres. Aquells que et coneixen bé comprenen que et costa molt que confiïs amb els teus nous amics. Majoria C: Et veuen com una persona fresca, encantadora, tímida, divertida i pràctica. Algú que sempre està al centre d'atenció però sense que se't pugi al cap. També et veuen amable, considerat i comprensiu una persona que sempre t'ajudara.
 29. 29. GTA V El GTA V és el joc més de moda avui per avui en el 2013. Aquest joc va sortir a nivell mundial el dia 12 d'Octubre de 2013, coincidint amb el dia de la Hispanitat. De que tracta el joc? Aquest joc és una aventura gràfica de caire violent: tracta d'acribillar a personatges online que en realitat són persones com nosaltres que estan jugant al joc; també pots robar cotxes i quedar-te'ls o cremar-los a la gent. Pots també comprar substancies il·legals per donar-les al teu personatge. Altres jocs que podrien competir en qualitat preu amb el GTA V són:
 30. 30. El joc consta de 3 personatges claus. Que són: El Mikel: És un personatge que està en contra de totes les lleis i de totes les persones que no consumin drogues. El personatge fa molt actes bandalics, per exemple: robar cotxes, robar banc, etc.. En Mikel té un fill anomenat Jimmy. El Trevor: És un personatge, amic d'en Mikel que també té la mateixa idea de les persones i de les lleis. També consumeix droga i fa actes bandalics. El Jimmy: És el personatge clau d'aquest joc, perquè el seu pare que és en Mikel li roba els seus cotxes. En Jimmy pesa 300 K que solament juga a la play i pensa en menjar i en consumir.
 31. 31. CALL OF DUTY: GHOST PRESENTACIÓ: Avui, Dimarts, 5 de Novembre de 2013 ha sortit un vídeo joc per la Play Station, XBOX i PC. Aquests llocs estan inspirats en la tercera guerra mundial (obiament encara no ha passat) ja que ja van fer altres Call of Duty sobre la segona guerra mundial. És una saga amb molts jocs ja que tots han triunfat i han batut rècords de vendes i ganàncies. De què tracta aquest joc? Aquest joc tracta sobre matar a altres personatges ja siguin dels Ghosts o de la Federació.
 32. 32. MODES DE JOCS: En els modes de jocs tenim: ONNLINE: Aquest mode joc tracta de matar a altres. Dintre del mode online tenim altres modes com Buscar i Destruir (tracta de qui mor s'elimina), Baja Confirmada (tracta de matar i agafar les xapes d'identificació) i molts més tipus de modes. CAMPANYA: És la història del vídeo joc. Com cada joc té la seva història. EXTINTION: És el nou mode de zombis, però en contes de ser zombis ara són alienígenes. Prèviament han sortit altres com: Aquest Call of Duty va ser el primer de tots, i tracta sobre la Segona Guerra Mundial.
 33. 33. Aquest també tracta sobre la segona Guerra Mundial i és el Segona Call of Duty Aquest tracta ja quan la Segona Guerra Mundial ja està al seu fi. És el tercer Call of Duty. En aquest joc com el seu nom indica és a guerra moderna (o sigui la Tercera Guerra Mundial) Aquest joc el podríem dir que és a part perquè van començar els zombis.
 34. 34. Aquest és el Call of Duty Modern Warfare 2. És la continuació del Call of Duty 4 Modern Warfare. Aquest joc és la continuació del Wold at War. Tornen a haver-hi zombis. Aquest és el Call of Duty amb més trucs que tots. Es continua la Guerra Moderna. Aquest joc és exclusiu per a la PSP
 35. 35. Aquest és la continuació del Black Ops. Hi tornen ha haver-hi zombis. És el joc que es viciava la gent abans de que existís el Ghost. Aquest joc és exclusiu per a mòbils, tabletes, etc. Però no ha tingut molt ja que la gent prefereix la Play Station, la Xbox i PC. Aquest és l'últim Call of Duty fins avui. No hi ha zombis. Ara hi ha a alienígena. En lloc de ser l'exèrcit americà (com sempre) has lluitar en contra. En aquest joc en comptes de posar zombis com van posar en Black Ops, Black Ops 2 i World at War han posat aliens.
 36. 36. Editora : Georgina Soriano Elaboració: Biel Cussó Marc Agudo Pol Arbiol Saül Elvira Pol Fernández Marc Klimt David Alert Tania Mongares Álvaro Ponce Pau Silveira Clàudia Tello Noel Rubio Ainoa Ruíz Pol Valles Georgina Soriano

×