2009 09 03 Pecha Kuch

424 views

Published on

Published in: Education, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
424
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
8
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

2009 09 03 Pecha Kuch

  1. 1. PECHA KUCH KEUZERONDE /PROMOTIERONDE
  2. 3. Wat is Pecha Kucha? <ul><li>Pecha Kucha is Japans voor gebabbel en is een nieuwe manier om met Powerpoint om te gaan. </li></ul><ul><li>Op een Pecha Kucha – avond mag elke presentator 20 beelden voorstellen voor telkens 20 seconden. Elke presentator heeft zo 6 minuten en 40 seconden om zijn presentatie te geven. </li></ul>
  3. 4. Wat is Pecha Kucha? <ul><li>Dit principe zorgt ervoor dat de presentaties bondig zijn, het publiek geïnteresseerd blijft en dat meer mensen de kans krijgen om iets te presenteren. </li></ul><ul><li>In 230 steden over de hele wereld werden al Pecha Kucha-avonden gehouden. Op deze avonden stellen creatieve geesten hun nieuwe ideeën voor aan een groter publiek. </li></ul>
  4. 5. Pecha Kucha <ul><li>http://www.pecha-kucha.org/ </li></ul>
  5. 6. Pecha Kucha in de klas <ul><li>Maak alleen of met een groepje een Powerpoint-voorstelling van een studierichting die aansluit op je huidige studierichting. </li></ul><ul><li>Organiseer een Pecha Kucha-les waarop alle studierichtingen worden voorgesteld. </li></ul><ul><li>Pas eventueel het aantal dia’s of de tijd per dia aan om de meest geschikte presentatievorm vast te leggen. </li></ul>
  6. 7. WWW.GEMOTIVEERD.BE Auteur: Geertrui Van den Berghe

×