COCD-box Keuzeronde
COCD?  <ul><li>De COCD-Box werd een 10-tal jaar geleden ontwikkeld door Mark Raison als eindwerk voor zijn opleiding desku...
<ul><li>Je hebt nu een hele hoop ideeën verzameld. Tijd om de beste eruit te kiezen. Hoe doe je dat?  </li></ul><ul><li>Pl...
gewone ideeën originele ideeën <ul><li>Gele ideeën </li></ul><ul><li>Ideeën voor de toekomst </li></ul><ul><li>Intrigerend...
Voorbeeld Mijn studiekeuze: ik orden de richtingen die ik opsomde in de keuzeronde en schik ze volgens het COCD-principe. ...
WWW.GEMOTIVEERD.BE Auteur: Geertrui Van den Berghe
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

2009 09 02 Cocd Box

1,016 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,016
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
51
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

2009 09 02 Cocd Box

  1. 1. COCD-box Keuzeronde
  2. 2. COCD? <ul><li>De COCD-Box werd een 10-tal jaar geleden ontwikkeld door Mark Raison als eindwerk voor zijn opleiding deskundigheid. Sindsdien is ze al talloze keren gebruikt in de meest uiteenlopende creatieve en innovatie processen. Geheel trouw aan de kern van COCD delen we die kennis graag met ieder die creativiteit en innovatie een warm hart toedraagt. </li></ul>
  3. 3. <ul><li>Je hebt nu een hele hoop ideeën verzameld. Tijd om de beste eruit te kiezen. Hoe doe je dat? </li></ul><ul><li>Plaats alle mogelijke studierichtingen en ideeën voor je toekomst in de COCD-box. </li></ul>
  4. 4. gewone ideeën originele ideeën <ul><li>Gele ideeën </li></ul><ul><li>Ideeën voor de toekomst </li></ul><ul><li>Intrigerend en uitdagend </li></ul><ul><li>Rode ideeën van morgen </li></ul><ul><li>Blauwe ideeën </li></ul><ul><li>Makkelijk te realiseren </li></ul><ul><li>Relatief weinig risico </li></ul><ul><li>Worden geaccepteerd </li></ul><ul><li>Vroegere voorbeelden beschikbaar </li></ul><ul><li>Rode Ideeën </li></ul><ul><li>Innovatief </li></ul><ul><li>Doorbraak </li></ul><ul><li>Geven energie </li></ul><ul><li>Realiseerbaar </li></ul>
  5. 5. Voorbeeld Mijn studiekeuze: ik orden de richtingen die ik opsomde in de keuzeronde en schik ze volgens het COCD-principe. gewone ideeën originele ideeën Grieks-Latijn Latijn Alles met veel wiskunde Ik zou later graag ondertitels maken bij tv-programma’s Verder doen met moderne talen Een richting met veel talen want dat doe ik graag Mijn ouders, vrienden en leerkrachten raden mij dit aan Ik wil vertaler-tolk worden
  6. 6. WWW.GEMOTIVEERD.BE Auteur: Geertrui Van den Berghe

×