Poetry International

1,086 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,086
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
472
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Poetry International

 1. 1. Copy & Concepting Poetry International Festival
 2. 2. de OpdrachtWervingscampagne voor het 43e poetry international festival.
 3. 3. poetry international festival Is een van de grootste en toonaangevendste poëziepodia van de wereld.Centraal in het programma staan de international poëzievoordrachten van de twintig festivaldichters afkomstig uit de hele wereld.
 4. 4. de doelgroep Voor de WdKa Studenten
 5. 5. voor de wdka studentenKan poetry een inspiratiebron zijn, verschillend per afdeling
 6. 6. per afdeling is poetry een ander soort inspiratie,Ieder zal zijn eigen interpetatie, beeld, idee krijgen bij een gedicht. Illustratie zal het beeld illustreren, Fotografie het beeld fotograferen, Mode het beeld ontwerpen en zo door.
 7. 7. poetry iseen vertaling van emotie en gevoel
 8. 8. het ideeEen doorgeef Poeziealbum
 9. 9. Een doorgeef poeziealbumEen maand voor de 43e International Poezie festival worden er twintig doorgeef poeziealbums in de Academie verspreid.De vaste terugbreng en ophaal plek word bij zowel wijnhaven als blaak voor de ingang, zodat je er niet omheen kunt. (studentennummer/naam en datum moeten worden genoteerd op het bijliggende formulier)
 10. 10. in de 20 doorgeef poeziealbumsStaat een passage van 1 van de gedichten van een van de twintig deelnemende dichters.
 11. 11. een passageDie de student uitdaagt een verbeelding of tekst in het album toe te voegen naar aanleiding van de passage.
 12. 12. de spelregel van het toevoegen is dat je het poeziealbum maar een dag bij je mag dragen,daarna is het de bedoeling dat je hem doorverspreidt met jouw toevoeging zodat andere hun pagina kunnen vullen.
 13. 13. op de paginaStaat in de footnote nog een keer ter herinnering de uitnodiging voor het in- ternational poetry festival.
 14. 14. ter herinnering vanen om nieuwsgierig te maken naar het festival en de poeziealbums, zal er een interactief scherm in de kantine komen te hangen waarop de al ingevulde pagina’s achter elkaar vertoond worden. (in de footnote staat alle informatie dus is de poster ook informatief)
 15. 15. de poeziealbums Zullen aan het eind hopelijk vol zitten met werk van de studenten. En zullen op 12 juni, bij de opening van hetfestival, worden uitgereikt aan de twintig festivaldichters.
 16. 16. aan het eind Onze verwachting is dat de studenten die hun beleving hebbentoegevoegd aan het poeziealbum zich meer verbonden zullen voelen met hetgedicht en hierdoor ook meer nieuwsgierigheid hebben naar de schrijver van het gedicht.
 17. 17. samengevat 20 internationale dichters - 20 lege poeziealbums Elke poeziealbum bevat 1 passage van een gedicht, 1 passage waarop je kunt reageren, op de daarna volgende pagina’sDe daarna volgende pagina’s wijzen in hun footnote op een uitnodiging voor 12 Juni 12Juni worden de ‘gevulde poeziealbums’ uitgereikt aan de 20 internationale dichters.
 18. 18. eindLilian en Gemma

×