Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Màsters i Postgraus en Acció Social | Facultat Pere Tarrés. Universitat Ramon Llull

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
MÀSTER UNIVERSITARI EN DIRECCIÓ, GESTIÓ I INTERVENCIÓ EN SERVEIS SOCIALS
Màster universitari que capacita per al desenvolu...
EXPERT UNIVERSITARI EN DIRECCIÓ ESTRATÈGICA D’ORGANITZACIONS NO
LUCRATIVES
Amb un enfocament pràctic, aquesta formació pre...
MÀSTER UNIVERSITARI EN MODELS I ESTRATÈGIES D’ACCIÓ SOCIAL I
EDUCATIVA EN LA INFÀNCIA I L’ADOLESCÈNCIA
El Màster s’orienta...
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Upcoming SlideShare
Presentacio projecte per web
Presentacio projecte per web
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 16 Ad

Màsters i Postgraus en Acció Social | Facultat Pere Tarrés. Universitat Ramon Llull

Download to read offline

La Facultat Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull) ha esdevingut un centre de referència per a aquells alumnes que escullen el compromís amb la societat i la qualitat de vida de les persones i les comunitats.
A més, t’ofereix tota la formació necessària per transformar el teu currículum, i convertir-te en un expert en el món social, amb la possibilitat de fer el salt de grau a doctorat.
Formació en diferents àmbits: Doctorat en ciències de l'educació i l'esport; direcció i gestió en serveis socials, infància i adolescència en família, comunitat i cooperació i inserció laboral.

La Facultat Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull) ha esdevingut un centre de referència per a aquells alumnes que escullen el compromís amb la societat i la qualitat de vida de les persones i les comunitats.
A més, t’ofereix tota la formació necessària per transformar el teu currículum, i convertir-te en un expert en el món social, amb la possibilitat de fer el salt de grau a doctorat.
Formació en diferents àmbits: Doctorat en ciències de l'educació i l'esport; direcció i gestió en serveis socials, infància i adolescència en família, comunitat i cooperació i inserció laboral.

Advertisement
Advertisement

More Related Content

Similar to Màsters i Postgraus en Acció Social | Facultat Pere Tarrés. Universitat Ramon Llull (20)

Advertisement

More from Fundació Pere Tarrés (20)

Recently uploaded (20)

Advertisement

Màsters i Postgraus en Acció Social | Facultat Pere Tarrés. Universitat Ramon Llull

  1. 1. MÀSTER UNIVERSITARI EN DIRECCIÓ, GESTIÓ I INTERVENCIÓ EN SERVEIS SOCIALS Màster universitari que capacita per al desenvolupament de propostes de caràcter directiu i gestor en el marc dels serveis socials i d’entitats del Tercer Sector. S’adreça a professionals que vulguin ampliar les seves competències en direcció, gestió i intervenció procedents de diferents disciplines i àmbits d’actuació. La confluència de diferents perfils i experiències és un valor que s’integra en el plantejament metodològic del programa formatiu. Les sortides professionals que ofereix el Màster són: • Directius i gerents d’organitzacions no lucratives i d’economia social; responsables de diferents àrees de les ONL: màrqueting, recursos humans, finances i captació de fons. • Responsables de serveis socials: director de serveis socials, gestor de projectes, voluntariat i supervisió d’equips professionals. • Consultors en el Tercer Sector; captació de recursos, comunicació, recursos humans i planejament estratègic. • Consultor en Responsabilitat Social Empresarial. • Possibilitat de pràctiques internacionals. CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/2017 (9a edició) combina presencial i e-learning, seminaris i acompanyament tutorial 60 ECTS castellà DIRECCIÓ Dr. Pere Mora HORARI divendres de 16 a 21h i dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h. (cada 3 setmanes) DURADA d’octubre de 2015 a juny de 2017 PREU 105e per ECTS (més 78e de taxes de matrícula). Inclou pràctiques
  2. 2. EXPERT UNIVERSITARI EN DIRECCIÓ ESTRATÈGICA D’ORGANITZACIONS NO LUCRATIVES Amb un enfocament pràctic, aquesta formació prepara als professionals en competències de la gestió d’organitzacions socials i lideratge d’equips de treball orientats a donar resposta a les necessitats dels usuaris en un entorn complex. El professorat d’aquesta formació de postgrau –tots amb una àmplia experiència en la gestió de serveis socials i en actiu– permet interrelacionar els diversos processos de gestió estratègica –pla estratègic, màrqueting i comunicació i captació de fons– amb l’objectiu de desenvolupar un model de prestació de serveis orientat a l’excel·lència. CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/16 (1a edició) semipresencial 15 ECTS castellà DIRECCIÓ Dr. Pere Mora HORARI divendres de 16 a 21h i dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h. (cada 3 setmanes) DURADA d’octubre de 2015 a febrer de 2016 PREU 1.739e (més 78e de taxes de matrícula) DIPLOMA D’ESPECIALITZACIÓ UNIVERSITÀRIA EN GESTIÓ DE RESIDÈNCIES I ALTRES SERVEIS PER A GENT GRAN Formació destinada a tots aquells professionals que volen orientar la seva carrera a la gestió de centres i serveis per a gent gran. L’objectiu és facilitar eines per dirigir centres i coordinar equips de treball en serveis per a gent gran i donar resposta a les actuals necessitats de la societat de l’envelliment. CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/16 (8a edició) distància 30 ECTS castellà DIRECCIÓ Dra. Montserrat Lacalle DURADA d’octubre de 2015 a juny de 2016 PREU 3.028e (més 78e de taxes de matrícula)
  3. 3. MÀSTER UNIVERSITARI EN MODELS I ESTRATÈGIES D’ACCIÓ SOCIAL I EDUCATIVA EN LA INFÀNCIA I L’ADOLESCÈNCIA El Màster s’orienta a la formació de professionals especialitzats en l’anàlisi i la intervenció en situacions socials i culturals complexes, que requereixen la implementació d’estratègies i metodologies específiques i de qualitat en aquest àmbit. El marc de referència del Màster són la Convenció dels Drets dels Infants i els principis de prevenció, promoció i participació, així com les disciplines que tracten la infància i l’adolescència. Cada vegada més es constata la tendència a treballar en xarxes educatives locals, la qual cosa requereix de professionals capacitats per establir ponts amb el teixit sociocomunitari. Les sortides professionals que ofereix el Màster són: • Disseny i promoció de programes per a la infància i l’adolescència • Direcció i gestió d’organitzacions i serveis d’atenció a la infància i l’adolescència • Supervisió d’equips professionals • Orientació, formació, intermediació i prospecció directa CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/2017 (7a edició) combina presencial i e-learning, seminaris i acompanyament tutorial 60 ECTS castellà DIRECCIÓ Dra. Txus Morata HORARI divendres de 16 a 21h i dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h. DURADA d’octubre de 2015 a juny de 2017 PREU 105e per ECTS (més 78e de taxes de matrícula). Inclou pràctiques
  4. 4. DIPLOMA D’ESPECIALITZACIÓ UNIVERSITÀRIA EN INTERVENCIÓ SOCIOEDUCATIVA AMB INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA Es compon dels dos cursos d’expert universitari en l’àmbit de la infància i l’adolescència Expert universitari en estratègies innovadores d’intervenció amb infants i adolescents i Expert universitari en intervenció en els nous contextos socials i educatius amb la infància i l’adolescència. CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/17 (1a edició) semipresencial 30 ECTS castellà DIRECCIÓ Dra. Txus Morata HORARI divendres de 16 a 21h i dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h. DURADA Consultar PREU 3.028e (més 78e de taxes de matrícula) EXPERT UNIVERSITARI EN ESTRATÈGIES INNOVADORES D’INTERVENCIÓ AMB INFANTS I ADOLESCENTS Desenvolupaunaformacióteòrico-pràcticaenrelacióambestratègiesd’intervenciósocioeducativa en les situacions que viuen els infants i adolescents, orientades a potenciar els seus propis recursos. Pretén capacitar els professionals que intervenen en aquest àmbit per aplicar metodologies innovadores: en la intervenció comunitària i la gestió de la participació en l’acompanyament a la infància i l’adolescència; l’abordatge en situacions de crisi i conflicte; gestió eficaç i eficient d’equips, organitzacions i serveis per a la infància i l’adolescència. CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/16 (1a edició) semipresencial 15 ECTS castellà DIRECCIÓ Dra. Txus Morata HORARI divendres de 16 a 21h i dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h. DURADA Consultar PREU 1.739e (més 78e de taxes de matrícula) EXPERT UNIVERSITARI EN INTERVENCIÓ EN ELS NOUS CONTEXTOS SOCIALS I EDUCATIUS AMB LA INFÀNCIA I L’ADOLESCÈNCIA Ofereix una formació avançada de caràcter especialitzat en relació amb els contextos socials i educatius que intervenen en la infància i l’adolescència. Pretén capacitar els professionals que intervenen en aquest àmbit en la reflexió i l’aplicació d’estratègies i metodologies relacionades amb: l’assessorament socioeducatiu a les famílies; la intervenció multidisciplinar en contextos escolars; l’atenció a la salut; la intervenció en espais de lleure i d’acció sociocultural; el treball educatiu en el sistema de protecció i de justícia juvenil. CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2016/17 (1a edició) semipresencial 15 ECTS castellà DIRECCIÓ Dra. Txus Morata HORARI divendres de 16 a 21h i dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h. DURADA Consultar PREU 1.739e (més 78e de taxes de matrícula)
  5. 5. EXPERT UNIVERSITARI EN VIOLÈNCIA FAMILIAR: ANÀLISI I ABORDATGE DES DE LA INTERVENCIÓ MULTIDISCIPLINAR Dota els professionals dels àmbits psicosocials, jurídic, mèdic, educatiu, penitenciari, prevenció i seguretat dels coneixements i de les eines d’intervenció en un context multidisciplinar i multi- factorial. Els docents són professionals que desenvolupen les seves tasques laborals i docents com a: juristes, antropòlegs, psicòlegs, pedagogs, sociòlegs, educadors, treballadors socials, etc. La titulació inclou un mòdul de pràctiques en l’àrea d’intervenció on l’alumne vol desenvolupar o millorar la seva activitat professional. CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/16 (16a edició) presencial 25 ECTS català DIRECCIÓ Sr. Jordi Morquillas HORARI divendres de 17 a 21h i dissabtes de 9.30 a 13.30h. DURADA d’octubre de 2015 a març de 2016 PREU 2.549e (més 78e de taxes de matrícula). Inclou pràctiques
  6. 6. MÀSTER UNIVERSITARI EN PREVENCIÓ I GESTIÓ DE RISCOS A LA COMUNITAT Aquest Màster vol formar, des d’una perspectiva interdisciplinària, professionals que coneguin, planifiquin i dissenyin estratègies per a la prevenció i la gestió de riscos a la comunitat. Es prepara els estudiants per a un tipus de treball que es duu a terme tant des de la comunitat com des de l’administració i que requereix d’una formació interdisciplinària (jurídica, educativa, sociològica, antropològica, social, psicològica, etc.). I ho fa des d’un punt de vista que, malgrat que sembli local, en realitat té un àmbit d’actuació en xarxa i comporta un impacte global (Glocal). CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/2016 (7a edició) semipresencial 60 ECTS castellà DIRECCIÓ Dra. Esther Giménez-Salinas / Dr. Manuel Ballbé COORDINACIÓ Dra. Montserrat Iglesias / Dra. Esther Álvarez HORARI divendres de 16 a 20h i dissabtes de 9.30 a 13.30h DURADA d’octubre de 2015 a juny de 2016 PREU A consultar MÀSTER EN DESENVOLUPAMENT, COOPERACIÓ I ACCIÓ COMUNITÀRIA Aquest Màster ofereix una formació transdisciplinar sobre els estudis de desenvolupament, la cooperació internacional i l’acció comunitària. En un moment de grans transformacions socials i canvis mundials, el programa recull les noves perspectives i paradigmes en aquests àmbits i ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques en organitzacions i entitats a nivell internacional. CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/2016 (2a edició) semipresencial 60 ECTS castellà DIRECCIÓ Dr. Óscar Mateos / Sra. Anna Rodríguez HORARI divendres de 16 a 21h i dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h (cada 15 dies) DURADA d’octubre de 2015 a juny de 2016 PREU 4.820e (més 78e de taxes de matrícula)
  7. 7. EXPERT UNIVERSITARI EN ORIENTACIÓ I INSERCIÓ LABORAL Forma professionals que acompanyen la trajectòria laboral de les persones, orientant i establint vincles entre les necessitats i objectius sociolaborals de cada persona i les de les organitzacions, ja que és entre totes dues parts que es conforma el mercat de treball. El programa formatiu és teòrico- pràctic perquè permet conèixer la situació del mercat laboral, les polítiques que es concreten en accions encaminades a la inserció laboral i alhora promou el desenvolupament de competències per a l’acompliment de tasques com l’orientació, la capacitació professional, la intermediació laboral o la prospecció d’empreses. CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/16 (3a edició) semipresencial 25 ECTS castellà DIRECCIÓ Sra. Mercè Gómez HORARI dimecres i divendres de 16 a 21h (una setmana al mes) DURADA d’octubre de 2015 a març de 2016 PREU 2.549e (més 78e de taxes de matrícula) MÀSTER EN COUNSELLING El counselling és una eina poderosa d’aplicació en totes les professions “d’ajuda”. Educadors, psicòlegs, terapeutes, infermeres, treballadors socials, mestres, pedagogs, agents de pastoral i voluntaris trobaran en el counselling un model d’intervenció, basat en la psicologia humanista, que els permetrà qualificar la seva intervenció. La tasca del conseller/assessor personal és ajudar a explorar i identificar les dificultats dels destinataris per tal de facilitar el procés d’autoconeixement i creixement personal que portarà al canvi, a l’alleugeriment dels símptomes o a la resolució de les dificultats. CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/17 (13a edició) semipresencial 60 ECTS (2 cursos acadèmics) català / castellà DIRECCIÓ Dr. José Carlos Bermejo Higuera HORARI divendres de 17 a 21h i dissabtes de 9.30 a 13.30h (un cop al mes) DURADA d’octubre de 2015 a juny de 2017 PREU 4.820e (més 78e de taxes de matrícula). En dos cursos acadèmics
  8. 8. EXPERT UNIVERSITARI EN COACHING EN L’ÀMBIT SOCIOEDUCATIU El coaching combina tècniques de manera sistemàtica per tal de facilitar l’aprenentatge i la promoció de canvis cognitius, emocionals i conductuals que expandeixen la capacitat d’acció de les persones en funció de l’assoliment dels objectius que es plantegen. Ofereix un model de lideratge en les organitzacions socials i educatives cedint el protagonisme a les persones i facilitant eines per treballar des de les seves potencialitats per tal que puguin reorganitzar-se, resoldre, canviar o integrar una situació o realitat en què es trobin bloquejades d’una manera clara, ràpida i eficaç. És així com s’optimitzen els resultats aconseguint una major implicació de les persones i dels equips en l’assoliment d’una fita compartida. CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/16 (1a edició) semipresencial 15 ECTS castellà DIRECCIÓ Dra. Genoveva Rosa HORARI divendres de 16 a 21h i dissabtes de 9.30 a 14h i de 15 a 20.30h (cada 15 dies) DURADA d’octubre de 2015 a febrer de 2016 PREU 1.739e (més 78e de taxes de matrícula) EXPERT UNIVERSITARI EN TERÀPIA BREU ESTRATÈGICA EN CONTEXTOS SOCIALS I EDUCATIUS La intervenció estratègica, desenvolupada de manera notable en àmbits psicoterapèutics, es va obrint camí també com a manera útil d’afrontar les situacions professionals pròpies dels àmbits socials o dels escenaris educatius. Aquesta titulació capacita per a l’anàlisi de les solucions intentades, la gestió de les resistències al canvi o l’ús del diàleg estratègic en contextos diversos, com a eines potents d’intervenció centrada en les solucions i en la millora de la qualitat de vida de les persones. CURS MODALITAT CREDITATGE IDIOMA 2015/16 (1a edició) presencial 15 ECTS italià amb traducció a castellà DIRECCIÓ Sr. Andrea Fiorenza HORARI divendres de 17 a 21h i dissabtes de 9.30 a 14h i de 15.30 a 19.30h (1 cap de setmana al mes) DURADA d’octubre de 2015 a juny de 2016 PREU 1.739e (més 78e de taxes de matrícula)

×