Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Patru secrete ale telefonului tău mobil

723 views

Published on

Patru secrete utile ale oricărui telefon mobil.

Published in: Mobile
 • Hi there! Get Your Professional Job-Winning Resume Here - Check our website! http://bit.ly/resumpro
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Patru secrete ale telefonului tău mobil

 1. 1. Ce nu stii despreCe nu stii despre telefonul tau mobil ?telefonul tau mobil ?
 2. 2. .1. Apelul de urgenta este 112 peste tot in lume (cu exceptia Americii). Acest numar poate fi apelat si daca ai tastele blocate... Incearca!
 3. 3. 2. Ti-ai inchis cheile in masina si esti departe de casa, unde-ti tii cheile de rezerva? Daca este cineva acasa, cu telefon mobil, suna-l si roaga-l sa tina cheile aproape de telefonul lui. Tu apropie telefonul tau la 20 cm de usa masinii. Persoana de acasa apasa pe telecomanda cheii de rezerva si ti se vor deschide usile. Functioneaza si cu usa portbagajului. Incearca!
 4. 4. 3. Ti s-a descarcat mobilul? Orice mobil are o incarcare de rezerva in baterie, care se activeaza la combinatia *3370# si iti asigura o incarcatura de rezerva de 50%. Cand iti pui telefonul la incarcat, se incarca si rezerva, putand s-o folosesti si alta data.
 5. 5. 4. Ce poti face daca ti se fura mobilul? Comerciantii de telefoane tin secret aceasta informatie, ca hotul sa poata folosi telefonul furat si sa consume serviciile telefoniei, iar cel de la care s-a furat, sa-si cumpere telefon nou. Trebuie sa afli seria telefonului tau..
 6. 6. Pentru aceasta tasteaza *#06# , fara a apasa alte taste si pe ecran va aparea automat seria. Acest cod este unic in lume si este seria telefonului tau. Noteaza acest cod si pune-l in loc sigur. Daca ti se fura telefonul, anunta operatorul tau de telefonie si comunica-i acest cod. Acesta ii permite sa-ti blocheze telefonul (aparatul in sine) si hotul nu va putea folosi telefonul tau, nici daca schimba cartela SIM.
 7. 7. Este putin probabil sa-ti recuperezi vreodata telefonul, dar nici hotul nu-l va putea folosi sau valorifica. Cel mai important aspect de aici este ca, daca toata lumea ar cunoaste acest truc, nu ar mai avea hotii de ce sa fure telefoane.
 8. 8. Trimite deci acest mesaj la cat mai multi prieteni. Si nu uita sa-ti notezi seria telefonului!    
 9. 9. Dacă ai primit acest mesaj,Dacă ai primit acest mesaj, fiifii mulţummulţumit cit că cineva s-a gândit la tine.ă cineva s-a gândit la tine. Nu toţi au acest privilegiuNu toţi au acest privilegiu!!!!!!

×