Stoppen met stapelen: creëer capaciteit voor je doelstellingen met Frans van Loef

676 views

Published on

2014, nieuwe plannen, maar waar haal je de tijd vandaan voor die nieuwe plannen? In iedere organisatie is direct capaciteit vrij te maken die je extra kan in zetten op top doelstellingen!

Hoe maak je binnen 4-6 weken organisatiecapaciteit vrij en met welke twee principes voorkom je dat organisatiecapaciteit over teveel zaken verdeeld wordt.

Je hoort het overal om je heen: 'Ik ben nooit klaar', 'Er komt alleen maar werk bij', 'Het een is nog niet af of het volgende sta alweer voor de deur'. Organisaties zitten overvol en toch lijkt dit als een gegeven te worden beschouwd. Er worden voortdurend nieuwe plannen en activiteiten gelanceerd. Dit "Stapelgedrag" heeft ver strekkende gevolgen: de focus verdwijnt, mensen in organisaties raken overbelast en resultaten verslechteren. Organisaties zijn stapelgek en toch is dit daadkrachtig en effectief tegen te gaan. Mensen slimmer laten werken is niet de zaligmakende oplossing, voorkomen van stapelgedrag heeft veel grotere impact.

Frans van Loef is auteur van het boek 'Stoppen met Stapelen'. Vanuit Freecapacity ondersteunt hij organisaties in het aanscherpen van hun focus en het optimaal benutten van hun capaciteit, door met activiteiten te stoppen in plaats van te blijven stapelen.

Published in: Business
0 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
676
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
118
Actions
Shares
0
Downloads
12
Comments
0
Likes
2
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Stoppen met stapelen: creëer capaciteit voor je doelstellingen met Frans van Loef

  1. 1. Stoppen met Stapelen: creëer capaciteit voor je doelstellingen. Frans van Loef   Do. 16 januari van #freelunch @freelunch_nl 12:15 tot 1 2 : 4 5
  2. 2. Freelunch

×