Het kunstatelier kerat ontvangt graag groepen met kunstliefhebbers in zijn atelier.

378 views

Published on

Het kunstatelier kerat ontvangt graag groepen met kunstliefhebbers in zijn atelier.
We tonen daarbij een unieke huizendomein met diverse kunstateliers.
Onze gids is Kunst restaurator Frederik Cnockaert uit Wervik. Hij was 10 jaar lang voltijds conservator bij diverse Vlaamse Musea.
Hij is sinds 2002 voltijds zelfstandig kunstexpert werkend onder de naam " bvba kerat ".

Hij zal u met veel enthousiasme rondleiden en vertellen over Kunst - kistch ",
Over "schatten op zolder " , over " rijker zijn dan je denkt".

De bezoekers worden ingewijd in de wereld van kunst in de pas gerestaureerde 19e eeuwse hoeve en het bijgelegen nieuwe kunstatelier.
De restaurateur vertelt graag over de verschillende fases binnen de kunstrestauratie (restauratie schilderijen, muur-schilderijen, iconen, steen- gips- of houten beelden).
Hij kan ook deskundig advies geven en de schattingswaarde van de antieke voorwerpen, schilderijen en hebbedingen die eventueel meegebracht worden door de bezoeker.

Na de rondleidingen wordt er tijdgemaakt voor een nabeschouwing eventueel met expertise door de kunstdokter van meegebrachte kunstwerken !
Daarnaast is er een bezoek aan het private woonhuis van de ouders van de restaurateur waar een mix te zien is van Italiaanse en Chinese stijlen, met bizarre opvallende kunstwerken in keramiek.

Al de bezoekers krijgen ook een tekst van de kunstenaar restaurateur met documentaties mee na het bezoek.

Tarief ; Voor groeps bezoek met min. 75 Euro..

De duur tijd deze varieert naargelang de wensen van de bezoeker, maar is normaal ca. 1 uur tot 2 uur maar kan ook veel langer indien gewenst.
De prijs per persoon is : € 6/ persoon incl . btw.
Marmerimitatie, Verguldwerken, ambachtelijke schilderwerken, muurschilderingen, houtimitatie, restauration tableaux, restauration tableau, restaurateur, tableaux, restauration œuvres d'art, nettoyage tableaux, restauratie schilderijen, restauratie schilderij, restaurateur schilderijen, restauratie kunstwerken, reiniging schilderijen, restauratie atelier, conservatie van kunstvoorwerpen, conservatie schilderijen, restauratie van een schilderij, gepolychromeerde kunstwerken, kerat, atelier van restauratie, kunstambachten, ambachtskunstenaar, restauratie van een schilderij, restauratie polychromie, restauratie van polychrome beelden, restauratie keramiek, restauratie beelden, restauratie patrimonium, préservation du patrimoine, rénovation du patrimoine, kopie van schilderij, kopieerder, Marmerimitatie, Verguldwerken, ambachtelijke schilderwerken, muurschilderingen, houtimitatie, restauration tableaux

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
378
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
11
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

×