Advies, koop, huur en onderhoud waterzuivering en luchtzuivering

458 views

Published on

HMVT Verhuur beschikt over een groot assortiment van mobiele sanerings-, water en luchtzuiveringsapparatuur. Deze apparatuur zetten wij niet alleen in voor onze eigen projecten, maar is ook direct door externe klanten te huren bij onze verhuurafdeling.Wij willen graag verhuren met een meerwaarde. Dat wil zeggen dat we niet alleen leveren wat gevraagd wordt, maar dat wij op basis van onze ervaring en expertise ook graag met de klant kijken welke oplossing meest praktisch geschikt is. Dit alles tegen zeer concurrerende verhuurtarieven.

Wij voorkomen dat uw bedrijfsproces stil komt te liggen bij bijvoorbeeld onderhoud door een tijdelijke luchtzuivering en waterzuivering te realiseren.

Saneren is vaak maatwerk. Uiteraard kunnen wij maatwerk installaties aan u verhuren. Wij kennen echter ook een aantal standaard saneringsinstallaties:

- Een Multi Fasen Extractie container (20 voet), inclusief ingebouwde olie/water afscheider met een capaciteit van 5m³/uur.
- Een Bodemlucht Extractie en Perslucht Injectie container (20 voet).
- Een zuiveringscontainer (10 voet) bestaande uit een ingebouwde olie/water afscheider en een meertraps plaatbeluchter (10m³/uur).

Waterzuiveringsinstallaties
Wat betreft waterzuiveringsinstallaties kennen we een breed scala aan verhuurmogelijkheden: klik voor ons waterzuiveringsassortiment inclusief verhuurtarieven op http://www.hmvt.nl/verhuur

Luchtzuiveringsinstallaties
Ook wat betreft mobiele luchtzuiveringsinstallaties kennen wij een breed scala aan technieken en apparatuur:
http://www.hmvt.nl/tijdelijkezuivering

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
458
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Advies, koop, huur en onderhoud waterzuivering en luchtzuivering

  1. 1. WaterzuiveringBehandeling industrieel afvalwaterHMVT heeft een eigen productiehal voor de bouw van waterzuiveringsinstallaties. Op deze technische afdeling bouwen wewaterzuiveringen die geschikt zijn voor de behandeling van verschillende soorten industrieel afvalwater.Ontwerp en bouw ToepassingenHMVT kan, waar nodig, advies bieden over de zuiverings- Onze installaties zijn geschikt voor diverse toepassingen. Wemogelijkheden en lab– of veldtesten uitvoeren. Daarnaast bouwen installaties voor grondwaterzuiveringen of dekunnen we systemen ontwerpen, realiseren, op maat behandeling van proceswater. Onze installaties wordenafleveren en installeren zodat u als klant hier geen onder andere ingezet in de petrochemie en bijomkijken naar heeft. farmaceutische bedrijven en voldoen aan alle strenge veiligheidseisen.Type zuiveringenWe bouwen een veelzijdigheid aan installaties voor diverse Processturingtoepassingen. Zo produceren we onder andere: Een team van ervaren technici, die kennis hebben van Olie-waterafscheiders werktuigbouwkunde en elektronica, werken aan de bouw van de installaties. Onze installaties voorzien we indien Plaatbeluchters en striptorens nodig van electro– en plc-technologie. De installaties kunnen Waterzijdig actiefkoolfiltratie we ook voorzien van telemetrie waardoor we op afstand de Biorotoren en bioreactoren installaties kunnen opvolgen. Zuur– en/of loogdosering Ontijzeringsinstallaties Beheer Buffer– en opslagcapaciteit HMVT heeft een team van onderhoudsmonteurs die op locatie onderhoud aan installaties uitvoeren . Daarnaast kunnen we ook het onderhoud uitvoeren aan bestaande installaties. Europese richtlijnen Al onze installaties bouwen we volgens de geldende Europese richtlijnen+ de zogeheten machine richtlijnen. Voor oplevering voeren wij een Risico Inventarisatie en Evaluatie uit zodat de installatie veilig werkt en tevens aan ATEX richtlijnen voldoet.Verhuur en verkoopNaast de verkoop van zuiveringsinstallaties is het bij onsook mogelijk om installaties te huren. Het kan daarbij gaan Meer weten?om tijdelijke of permanente zuiveringen. www.hmvt.nlHMVT is het adres voor advies, huur en koop van waterzuiveringen en luchtzuiveringen voor aannemers,bodemsaneringen, bedrijven en industrie. Voor tijdelijke zuiveringenbijvoorbeeld als u eigen zuivering buiten bedrijf is vanwege onderhoud, maar ook voor de koop, lease ofhet onderhoud van een permanente bedrijfszuivering.

×