Publica ciències en la xarxa

302 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
302
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Publica ciències en la xarxa

 1. 1. Publicar les ciències en la xarxa. Eines web 2.0 Francesc Collado [email_address] http://cienciesedu.blogspot.com/
 2. 2. Glossari de termes
 3. 3. TIC a l'educació DECRET 112/2007, Article 6.8
 4. 4. Creem un compte Google (I)
 5. 5. Creem un compte Google (II)
 6. 6. Xarxa Social Àmbit Científic
 7. 7. Les claus Font de la Imatge: 'Puerta de entrada al pasado ' http://www.flickr.com/photos/21400340@N05/2909834143
 8. 8. Google docs AVANTATGES <ul><li>ACCÉS
 9. 9. NO CAL INSTAL·LACIÓ
 10. 10. NO IMPORTA LA VERSIÓ
 11. 11. COMPATIBILITAT
 12. 12. COMPARTIR
 13. 13. PUBLICACIÓ EN LA WEB </li></ul>INCONVENIENTS <ul><li>CAL CONNEXIÓ A INTERNET
 14. 14. NO PERMET MASSA OPCIONS DE FORMAT </li></ul>
 15. 15. Tasques Google docs  TASCA 1: Creació d'un document de text. 1. Cal cercar informació en la xarxa sobre un tema d'àmbit científic que ens agrade especialment. 2. Aquesta informació la recopilem en un document de Google docs (És suficient amb una pàgina). 3. Incloem una imatge, també de la xarxa. 4. Al final del document cal indicar les fonts de procedència, amb el nom de les webs corresponents al text i a la imatge. 5. En clicar sobre les fonts anem a les pàgines d'on hem tret la informació, necessitareu les URL.
 16. 16. Tasques Google docs  TASCA 2: Col·laboració. Un/a company/a de l'aula ens farà de corrector/a. Hem de permetre que puga manipular el document i per tant necessitem el seu compte gmail. Cal que nosaltres corregim un altre document, per tant donem el nostre compte de gmail a un company/a i accedim al seu arxiu per corregir-lo o afegir felicitacions. En aquest document cal que escrigues en roig els teus raonaments.
 17. 17. Tasques Google docs  TASCA 3: Fem una presentació. 1. Sobre el treball escrit ja corregit dissenyem una presentació curta amb imatges i textos curts per exposar-los a l'aula. 2. L'última diapositiva de la presentació ha d'incloure les pàgines d'on heu tret l informació i altres webs on cercar aspectes important de la temàtica que heu triat. Totes elles han de permetre enllaçar amb les webs corresponents en clicar-les.
 18. 18. Tasques Google docs  TASCA 4: Fem un grup de treball per a preparar la presentació. Cal que compartim la nostra presentació i algú ens faça partícips de la seua. Completarem amb 2 diapositives la seua exposició i afegirem a l'apartat fonts les que utilitzem. No cal utilitzar un altre color perquè és un treball en grup per exposar i cal unitat, per tant utilitzarem un format únic per al conjunt.
 19. 19. Google docs
 20. 20. Google docs Crea un nou document, un full de càlcul o una presentació Pots partir d'una plantilla ja feta Ací indica si el document està compartit o no amb altres usuaris Podem veure documents de format Word, Open Office, etc.
 21. 21. Google docs Ací podem posar títol al document Escrivim el text Des d'arxiu podem imprimir, veure l'historial de revisions o descarregar-lo en el nostre ordinador amb format PDF, Word, Open Office, etc. Podem compartir-lo amb un altre usuari si coneixem el seu correu electrònic. Podrà també editar-lo o només llegir-lo, segons decidim quan li fem la invitació.. També podem publicar-lo en la web perquè tothom el puga veure, però no editar. Desarem el text a mesura que escrivim

×