Macintosh

558 views

Published on

INF4AB Tasca: Presentació publicada

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
558
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
12
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Macintosh

 1. 1. Macintosh
 2. 2. Índex <ul><li>Diapositiva 3    -    Introducció </li></ul><ul><li>Diapositiva 4    -    El començament </li></ul><ul><li>Diapositiva 5    -    El començament - continuat </li></ul><ul><li>Diapositiva 6    -    La prosperitat </li></ul><ul><li>Diapositiva 7    -    La caiguda </li></ul><ul><li>Diapositiva 8    -    El nou començament </li></ul><ul><li>Diapositiva 9    -    En l'actualitat </li></ul><ul><li>Diapositiva 10  -    Bibliografia </li></ul>
 3. 3. Introducció Macintosh o &quot;Mac&quot; és una sèrie de ordinadors personals creats i distribuïts per Apple Inc.   Macintosh porta un sistema operatiu també creat i distribuit per Apple Inc., anomenat Mac OS. McIntosh és el nom de la poma (en anglès, apple) preferida del creador de Mac.
 4. 4. El començament <ul><li>El primer Macintosh va ser introduït al mercat al 24 de gener del 1984. </li></ul>Era el primer ordinador amb una interfície gràfica amb ratolí, en lloc d'una línia de comandes.
 5. 5. El començament - continuat <ul><li> El primer anunci publicitari va ser un èxit artistic dirigit per Ridley Scott . </li></ul>Macintosh va tenir un començament lent, ja que programadors ho tenien més fàcil amb MS-DOS, així deixant Mac OS amb poc programari.
 6. 6. La prosperitat <ul><li>Al 10 de gener del 1986 va aparèixer a venta el Macintosh Plus, que va ser l'èxit més gran de tota la carrera de Mac. </li></ul>En el 1988, Apple va demandar a Windows per la seva copia de l'interfície de Mac. Després de 4 anys, van perdre el judici.
 7. 7. La caiguda <ul><li>En els anys 90 Macintosh va perdre una gran part dels seus clients, ja que el mercat afavoria processadors pentium de Intel i Windows 95 de Microsoft. </li></ul>
 8. 8. El nou començament <ul><li>En el 1998 Apple va introduir al mercat el iMac, que va ser un èxit molt gran. </li></ul>Mac OS va continuar evolucionant paral·lelment amb els ordinadors de Apple. Mac OS X (10.0), va ser introduït al 2001 amb versions noves desenvolupades cada dos anys.
 9. 9. En l'actualitat <ul><li>En l'actualitat existeixen dos categories generals d'ordinadors Mac: el MacBook (ordinador portàtil) i el iMac (ordinador d'escriptori). </li></ul>El sistema operatiu que utilitzen és Mac OS X &quot;Snow Leopard&quot; (10.6).
 10. 10. Bibliografia <ul><li>en.wikipedia.org/Macintosh </li></ul><ul><li>en.wikipedia.org/Mac_OS </li></ul><ul><li>en.wikipedia.org/Steve_Jobs </li></ul><ul><li>translate.google.com/ </li></ul><ul><li>images.google.co.uk/ </li></ul>

×