Daca Te Doare N Cot

623 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
623
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Daca Te Doare N Cot

  1. 1. Medicul utomat
  2. 2. Gigi se plingea de dureri la antebrat si ii povesteste prietenului sau ca trebuie sa mearga neaparat la medic, fiindca nu mai poate suporta durerea. “De ce la medic? Acum exista doar supercomputere, care pot diagnostica toate bolile existente si sint cu mult mai ieftine ca un medic. Du-te la supermarketul din colt, unde este asa un computer, ia cu tine o proba de urina si o bancnota de 50.000 lei si o sa te convingi."
  3. 3. In drum spre casa, Gigi se gindeste la sugestia prietenului sau. Oricum, il costa doar 50.000 lei, asa ca a doua zi se duce la supermarket cu proba de urina, o aseaza in computer si introduce bancnota de 50.000 in fanta… si apoi asteapta.. Computerul incepe sa lucreze, beculetele colorate clipesc, lumineaza, iar in cele din urma din computer iese o hirtie pe care scrie:
  4. 4. Diagnostic: Aveti o inflamatie a tendoanelor la antebratul drept. Tratament: Introduceti in fiecare seara, timp de doua saptamini, antebratul in apa calda. Evitati caratul obiectelor grele.
  5. 5. Lui Gigi nu-i vine sa creada. Stiinta a facut intr-adevar progrese considerabile. Dar cu timpul, incepe sa aibe dubii asupra perfectiunii computerului. A doua zi de dimineata ia o sticluta in care toarna putina apa de la chiuveta. De la ciinele sau ia putina saliva pe care o adauga continutului. De la sotie ia niste urina si deasupra stoarce tamponul fiicei sale. Iar pentru a pune capac la toate, se duce in baie, de unde se intoarce dupa un timp cu … niste sperma si o adauga si pe asta. Apoi merge la supermarket, aseaza sticluta la locul ei si introduce 50.000 lei in fanta. Computerul incepe sa lucreze, beculetele clipesc, agitatia creste, luminitele clipesc tot mai des, computerul stind sa explodeze. Apoi arunca afara o hirtie pe care scrie:
  6. 6. Diagnostic: apa de la chiuveta dvs. contine prea mult calcar si este murdara. Recomandare: cumparati pastile de decalcifiere si un aparat de curatirea apei. Diagnostic: Ciinele dumneavoastra are viermi intestinali. Diagnostic: fiica dumneavoastra este dependenta de cocaina. Recomandare: supuneti-o de urgenta unei cure de dezintoxicare. Diagnostic: sotia dumneavoastra este gravida si va avea gemeni. NU SINTETI TATAL COPIILOR!! Recomandare: faceti-i un tratament contra viermilor. Recomandare: consultati imediat un avocat potrivit. Si inca o recomandare insistenta: Incetati cu onanismul, altfel n-aveti sanse sa scapati prea curind de inflamatia tendoanelor de la antebrat.
  7. 7. Diagnostic: apa de la chiuveta dvs. contine prea mult calcar si este murdara. Recomandare: cumparati pastile de decalcifiere si un aparat de curatirea apei. Diagnostic: Ciinele dumneavoastra are viermi intestinali. Diagnostic: fiica dumneavoastra este dependenta de cocaina. Recomandare: supuneti-o de urgenta unei cure de dezintoxicare. Diagnostic: sotia dumneavoastra este gravida si va avea gemeni. NU SINTETI TATAL COPIILOR!! Recomandare: faceti-i un tratament contra viermilor. Recomandare: consultati imediat un avocat potrivit. Si inca o recomandare insistenta: Incetati cu onanismul, altfel n-aveti sanse sa scapati prea curind de inflamatia tendoanelor de la antebrat.

×