Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Finpro markkinamahdollisuus-valaisuratkaisut

1,530 views

Published on

Energian hinta nousee jatkuvasti hinta Länsi-Euroopassa. Paineet energiankulutuksen vähentämiseksi tulevat sekä EU:lta että kansalliselta tasolta. Kaupunkeja ohjataan kannustimin energiatehokkuuteen tähtääviin vihreisiin hankkeisiin ja tämän myötä Länsi-Euroopassa on nyt kysyntää innovatiivisille ja energiatehokkaille valaisuratkaisuille ja teknologioille.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Finpro markkinamahdollisuus-valaisuratkaisut

  1. 1. LIIKETOIMINTAA INNOVATIIVISISTA VALAISURATKAISUISTA LÄNSI-EUROOPASSA Energian hinta nousee jatkuvasti Länsi- Euroopassa. Paineet energiankulutuksen vähentämiseksi tulevat sekä EU:lta että kansalliselta tasolta. Kaupunkeja ohjataan kannustimin energiatehokkuuteen tähtääviin vihreisiin hankkeisiin ja tämän myötä Länsi-Euroopassa on nyt kysyntää innovatiivisille ja energiatehokkaille valaisuratkaisuille ja teknologioille. Euroopassa vuoteen 2020 mennessä arviolta kahdeksan biljoonaa hehkulamppua vaihdetaan LED:eiksi. Tuolloin LED–ratkaisujen ennustetaan kattavan 60% maailman valaistuksen markkinasta, jossa Aasialla on suurin osuus. LED:ien käyttöönoton osalta kuitenkin johtavana markkinana pidetään Eurooppaa.
  2. 2. www.finpro.fi/markkinamahdollisuudet-yrityksille www.finpro.fi Lotta Björkell juniorikonsultti lotta.bjorkell(a)finpro.fi +358 40 343 3470 Annaleena Soult aluemyyntipäällikkö annaleena.soult(a)finpro.fi +3580 40 3433 447 Länsi-Euroopan korkean kustannustason maissa perinteistä valaisua korkeampi hinta ei ole este, kun etsitään innovatiivisia, energiatehokkaita ja uusiin käyttötarkoituksiin sopivia ratkaisuja: merkittäviä arkkitehtuurikohteita ja historiallisia rakennuksia valaistaan näitä parhaiten esiintuovin ratkaisuin ja myös palvelu ja hyvinvointisektori hyödyntävät kohteissaan LED:ien valaisuominaisuuksia. LED-ratkaisuja otetaan parhaillaan käyttöön myös valmistavan teollisuuden, logistiikan- ja kaupan alan toiminnoissa. Energiatehokkaan valaisun ratkaisuille on nyt kysyntää Länsi-Euroopassa, jossa yksi kiinnostava esimerkki on kasvihuonemarkkinat. Hollanti edelläkävijämaana otti LED:it käyttöön kasvihuoneissaan vuonna 2007. Kestävän kehityksen ja tuotantotehokkuuden ohjaamina Hollannin kasvihuonetuottajat ovat myös hyvä segmentti niille yrityksille, joiden innovatiiviset ratkaisut sopivat kasvihuonetuotantoon. Finpro tukee yrityksesi kansainvälistymistä sen eri vaiheissa. Konsultointipalveluistamme muun muassa markkinoille menon vaihtoehdot, myyntikanavan kehittäminen ja partnerihaku auttavat tähän liiketoimintamahdollisuuteen tarttumisessa. Selvitämme kanssasi, mitä kohdemarkkinan asiakkaat odottavat markkinoille tulijalta ja miten voisit erottua kilpailijoista. Finpro tarjoaa työkalut yrityksesi liiketoiminnan kasvuun. Tukenasi kansainvälistymisessä on Finpron laaja, 10 vientikeskuksen verkosto Länsi-Euroopassa sekä vahva paikallinen markkinatuntemus. Olemme myös oikea kumppani avaamaan kansainvälistymistä tukevan rahoituksen vaihtoehtoja. Ole meihin yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää tästä liiketoimintamahdollisuudesta! Liiketoimintaa innovatiivisista valaisuratkaisuista Länsi-Euroopassa

×